Strumfi de iulie-august 2007(197)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

X-ray eu o iau razna! medicul fetelor le-a dat ciprinol 500 mg in 2 prize pe zi primele 4 zile apoi reducem la jumatate, in total 10 zile! DE CE????? Cand a iesit sensibil la sumetrolim, de ce otrava asta? Eu nu le-o dau!
Tu ce parere ai?

Edit: la acel medic nu am ajuns dar am inceput s-o tratez cu doxiciclina si ketonal retard si dupa o zi ma simt mult mai bine. sunt cu totul alt om. sigur s-au spart si foliculii ieri ca prea m-au lasat durerile. Merg cu tratamentul asta si pe saptamana viitoare o sa ma duc si la medic sa ma vada. sunt tare curioasa daca au disparut foliculii de pe ovare, ca daca nu inseamna ca sunt chisturi.

Azi am fost prea preocupata cu infectia urinara a fetelor ca sa ma mai ocup si de mine iar ieri mi-era mult prea rau ca sa mai stau fara tratament, asa ca am bagat si eu din memorie..

Ce cadou credeti ca mi-a facut sotul de ziua mea? Bilete la concertul Cesariei Evora, dupa care eu sunt topiiitaaaa! Partea mai nasoala e ca ... cu soferul! Asta a innebunit! Pai a dat mai mult pe biletele lui si ale prietenei lui, dar e cadou de ziua mea????? M-am enervat tare pe moment, dar acum ma bucur si chiar cred ca a vrut sa-mi faca o bucurie. El ramane acasa cu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Timi, ce replici super pe Soph!!!
Vivela, nu l-ai papat pe puiul cel mic?
Lulu, ce facultati ai facut/faci?
Luna si kariris,
Kariris, multa sanatate nazdravanelor!
Georgi, multa sanatate puiului si bravo ca nu sunt probleme mari!

Mai aveam, dar am uitat. Citesc inapoi inca o data si revin.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fetele sunteti super,de strumfei ce sa mai zic.
vio,te pup.

fii-miu e mult mai bine,ptiu,ptiu sa nu cobesc.

x-ray,oauuu dar chiar efect au avut homeopatele alea,banui ca se dau functie de persoana ca orice homeopat..ma bucur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Aoleo, vivela, am uitat sa iti zic ce minunat e tortul ala! Musai sa-l incerc si io. Doua intrebari: mixezi fulgii de porumb?? Nu se fac praf, adik? Si a doua: pui foaie de copt intre straturi? Si dupa aia o scoti sau cum? Mah, tu l=ai cumparat pe-ala si ne aburesti (vezi sa nu-ti sara mustarul, ca glumesc).
Carla, horor metoda incercata de tine da' acu', ce nu face omu' la nevoie? Pe mine cred ca ar tb sa ma platesti sa incerc asa ceva, stai sa ma gandesc cam cat....cred ca minim minim 5000 de euro. Ba nu, 7000.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela si eu zic ca l-ai cumparat . Veci pururea n-o sa-mi iasa asa ceva. Ce mai? ai talent la prajitureala, mare noroc pe sot.

Timi isteata foc Sophi cu replicile date.
Sa nu mai zic ca am ramas uimita cand am citit ce ii invata la gradi la 3 ani. super.

Kariris mi-am luat astazi si rezultatul la urocultura. Bineinteles ca a iesit rezistent si la ampicilina, deci am luat degeaba Augumentinul. E sensibil doar la injectabile si intermediar la Cotrimoxazol (biseptol). Oricum o tin in frau (fara dureri insuportabile), de vineri de cand am terminat antibioticul, cu urinal si uricol. Poate le ajuta astea si pe fete ca cica e posibil sa dispara infectia si asa. Fetele tale au si simptome? of ca tare naspa e.

Stefania daca gasesti un remediu pentru spate, sa-mi zici si mie. Sa inteleg ca acupunctura nu a tinut? Eu tot zic sa ma duc la un medic reumatolog dar aman de ceva ani, pana o sa merg cocosata si atunci sigur ajung. ca asa e omul.

Mada ma bucur ca te recitesc.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si a voinicului Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata!
Dana eu sper sa le treaca cu sumetrolim, desi am mai deschis un subiect si parintii mi-au raspuns ca s-a mai dat si le copii asa mici ciprofloxacin. Tu cu ce ai avut infectie? ce a iesit la urocultura? De ce nu faci injectabile? pt ca alaptezi? eu daca eram in situatia asta bagam direct injectabile.
Sanatate multa!

Haideti fetelor! trezirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

noi ne-am trezit ... bucurie mare astazi, nu dormim la gradinita pentru ca mergem la Victoria . copiii abia asteapta, mai ales ca saptamana asta am avut parte doar de "bormasine" si "baroase" , s-a vandut un apartament la noi pe scara, deasupra noastra, si noii proprietari s-au apucat de spart , copiii sunt innebuniti, e un vacarm in casa, trebuie sa strigam ca sa ne auzim intre noi
asa ca abia am asteptat week-end-ul, sa scapam de galagie

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou.........
x-ray, ma bucur pt elisa. pe mine nu ma surprinde deloc efectul benefic al homeopatelor. l-am "verificat" pe propria piele cu efect maxim. acu' umblu dupa pulsatilla, mi s-a desfiintat o farmacie homeopata pe care o stiam si n-am gasit alta aproape asa ca luna asta am sarit tratamentul. tre' sa-l fac musai ca-i jale!
kariris, naspa cu infectia fetelor, sper sa treaca odata...si tie distractie maxima la concert. frumos gestul sotuli , dar putea sa te "trimita" cu o prietena nu cu soferul si sa-ti dea si bani de o "marguerita" intr-un club....sau o sa faca treaba asta dupa ce va luati masina aia bengoasa, ca sa-ti duci prietena cu masina

dana, sanatate si tie! si pupici bebelusului simpatic
mada, ceva poze cu emily?????????

fetele pt ameliorarea durerior de spate va recomand cu caldura "unguent-gel de ghiara diavolului" luat de la plafar facuta in GERMANIA.
www.pcfarm.ro/produs/2872/Balsam-cu-gheara-diavolului" target="_blank">ASTA E.

violeto, ce n-ai face cu 7.000 oiro!!!!!!!!!!! eu cand aveam galcile faceam gargara cu gaz....cand nu mai poti respira faci orice!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioana, stiu cum e!!! anul trecut vecinul de dedesubt a renovat din iulie pana in decembrie. a fost jale! mai aveam putin si ma mutam eu!andrei si acu e speriat de bormasina lu vecinu, e ca un fel de bau bau: nu esti cuminte, vine vecinu cu bormasina !!!

da-ti mi o idee pt felul doi de papa! aseara am facut supa de pui cu galusti....au iesit ca neste ghiulele, nush ce naiba.
azi sunt ocupata sa-mi hartzuiesc administratorsa de bloc: au dat caldura si pt ca stau la 4/4 in fiecare an am belele cu aerul din calorifere, asa ca am un friguleanu acasa......cica ea nu poate face aerisirea pana un noiembrie. si io pana atunci folosesc caloriferul electric? pe care oricum nu-l suport ca e caldura uscata si-mi curge sange din nas. azi caut un nene de la punctul termic si ma duc peste ea. deci sunt nervoasa, nu ma deranjati

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Mychy, sotul ma tot bate la cap sa-i fac www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20716/Papricas-de-pui-unguresc-/" target="_blank"> papricas de pui , am cumparat aseara carne de pui si o sa-l "execut" luni (dar fara galuste , am o punga de cus cus si o sa caut o reteta pentru garnitura)

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput