Strumfi de iulie-august 2007(197)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

iar eu Karli.....daca mergeti mai des la dr strcoara-i doamnei o bomboana ceva sa-i dea ca rasplata Adelutei la final sau si la inceput si la final pt cooperare...poate o sa-i fie mai drag de ea.
Una din dr noastre de fam (aici cam mergi la cine se nimereste) i-a pus la Soph desene animate pe comp si de atunci Soph se cere singura la doctor.
Sau avea o maimutza care culisa pe stetoscop si cu asta a momit-o/i-a distras atentia la inceput...
Gasesti tu ceva sa nu-i fie urat de mers la dr.
sa se faca bine iute Adelutza (acum ca-i bolnaviara imi vine sa-i zic Adeluta desi stiu ca ea e Adela-fetita mare, domnisorica)

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai fetelor da' cati ati mai scris!

Vioooo fata da tu te mai faci bine? Ca tare mi-e drag de tine cum vii tu si esti mereu vesela si optimista. La multi ani!

Kariris sper sa iti treaca "ouale" si sa te faci bine. Sa te auda cine trebe si sa iau jobul. Cu toate ca deja imi fac griji ce ma fac eu ca nu mai pot intra sa vad ce faceti voi de la servici.

Carla enjoy Paris. Sper sa aveti o vacanta frumoasa. Pt zborul cu avionul ia-le fetelor ceva jucarele noi sa le distragi atentia, sau daca poti fa rost (daca n-ai) de un DVD player portabil. La noi face minuni, zborul pana in Egipt ar fi fost oribil fara DVD.

Sanatate multa strumfilor bolnaviori, of of, saracutii de ei.

Karli mersi pt Pulsatilla, sper sa scapati usor cu Adela. Cosmin si-a spart barbia la 2 ani si l-au killarit alea la Grigore Alexandrescu.

Daca iau jobul promit sa aflu ce-i cu preturile alea in Romania, ma gandesc ca poate n-au control pe franchize, naiba stie.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

'neata! haideti dragelor la un ceai si cine mai bea, la o cafea!
Eu azi voi merge la o eco abdominala sa scotoceasca tot sa imi spuna cum stau si, la una transvaginala sa imi spuna si cum stau cu instalatia. Sa vad de unde naiba vin durerile astea infioratoare. Am mai avut asa dureri cand mi s-a rupt trompa si aveam hemoragie interna. La fel si abdomenul "de lemn".

Carla Hexoraletten N ai supt? Mie in ultima vreme acesta imi face bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, fetelor! A venit iarna sau am imbatranit eu si nu mai am inertie termica? La cat am stat la mare anul asta, ar trebui acum sa merg in tricou si sa nu ma plang. Dimineata am iesit cu bluza cu maneca lunga, pulovar si geaca de piele si parca eram dezbracata, ma gandesc serios sa-mi iau haina de blana in vacanta, ca o sa fie si mai frig acolo. Decat sa-mi fie frig, mai bine sa se uite aia ca la urs.
Kariris, n-am supt si d'ala, am luat aseara trachisan, ca are un pic de antibiotic, parca ceva-ceva, un 5% e mai bine. Acum nu stiu daca e de la el sau de la restul de manevre. Mi-am luat si Klacid sa am la mine si maine fac un exudat.
Georgi, la mine strepsils-ul e apa de ploaie, la fel si tantum-ul verde si altele de genul asta. Aveam in casa si niste cepacol de care se da in spitale in SUA, iti amorteste toata gura si gatul si laringele... si degeaba, a mers 5-10 minute si gata. Albastru de metilen o sa folosesc azi, imi fac curaj sa-mi pun cate o picatura in fiecare nara, ca sa ajunga mai bine pe amigdale. Am zis eu ca as face orice, dar gaz parca n-as incerca, asa ar avea motiv sa zica oamenii ca am baut gaz .
De sinuzita stiu ca avea Mychy niste remedii miraculoase, fa-i o intrebare cand o prinzi.
Violeta, paracenteza este o procedura care se face in caz de otita ca sa dreneze puroiul, e o gaura in timpan. Mie mi-a facut-o pe viu, brrrrrrr!
Luna, buna idee! N-am dvd player dar am un tablet pc pe care le pot pune filme de pe stick. O sa facem doar 3 ore cu avionul, sper sa nu fie atat de obosite incat sa nu ma mai inteleg cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza!

Ne mai tineti minte? Sper ca da..

V-am citit zilnic, de azi revin cu forte proaspete si cu dor de voi.
Cu unele din voi m-am intersectat si la alte subiecte.

Luca a inceput si el gradinita...cu peripetii.Primele doua zile la o gradinita cu program lung, in cartier, la 5 minute de bloc...dar l-am mutat dupa doua zile.il batea/plesnea peste mana stanga(este stangaci), tipa la ei, ii tinea numai la TV, etc. Acum merge la o gradinita, tot de stat, cu program scurt, unde totul este extraodinar.F curat, educatoarea si ingrijitoarea niste oameni extraordinari, cu suflet mare.
Luca merge cu f mare placere dimineatza, este f incantat, s-a acomodat extrem de repede.In primele doua zile a marait putin, maxim 5 minute.Acum deja alearga singur in clasa cand plekam de la vestiar.
Cu mucii si tusea...suntem pe val.De muci a scapat. Tusea inca este. O tuse productiva, mai mult dimineatza.Noaptea deloc, ziua fff putin.

Kariris cum sunt fetele, cum ati rezolvat cu gradi?

musso, ai incercat si un medic homeopat?

Luna, tin pumni.

Va pup pe toate fara exceptii.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
brrr kariris,trompa rupta..imi pare rau,nu vreau sa ma gandesc la ce dureri ai avut..mult succes,sa treaca repede si cu bine.
am citit de sinupret,l-am trecut dar nu i-am dat,o sa incerc..saru'mana de informatii.
din seara asta bag si aparatul salin in briza,am inteles ca face bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Normaaal georgi, baga salinu in priza, ca e super! eu il folosesc non-stop de vreun an. Si la somnul de dupa amiaza si la cel de noapte. schimb filtrul salin la 3 luni nu la 4 cum scrie pe prospect. Si trebuie curatata turbina aceea de plastic de la aparat (de fapt tot aparatul) pentru ca se innegreste de la "aerul curat" in timp.
N-o sa crezi dar nu prea am avut dureri mari cu trompa rupta. sarcina avea 2,5 luni, cu ciclu peste sarcina cu teste de sarcina negative (culmea!) dar eu banuiam ca e ceva in sfera genitala. M-am dus la doctor si m-a internat cu perimetroanexita cronica. Dupa o saptamana, la externare eram mult mai rau. Dupa inca o saptamana, eram la prietenul meu si am simtit o durere groaznica pret de 2-3 minute dupa care a inceput sa ma mai lase. Atunci s-a rupt. Eram certata cu mama si nu i-am spus nimic si a doua zi m-am dus la serviciu.
Acolo a inceput sa se umfle burta, sa devina tare, eu sa vad stele si sa nu prea mai vad. Beam cate o cafea si imi mai reveneam. Era de la tensiune. Abia pe la 8 seara cand am vazut ca nu imi mai pot incheia blugii si ca am sange rosu am realizat ca e hemoragie interna. Am sunat idiotul care imi daduse diagnostic gresit si i-am dat intalnire la spital spunandu-i ca cred ca e o extrauterina perforata. M-am certat cu un rezident la intrarea in maternitate ca ma trimitea la internari si eu ii spuneam ca am ec topica perforata, si el imi spunea ca se vine pe targa cu asa ceva Doamne cati cretini in tara asta! Adica daca la asa ceva se lesina frecvent si se ajunge cu ambulanta pe targa, eu nu eram credibila ca alergam cu burta in brate (ziceai ca sunt in 7 luni gravida) si cu taxiul la spital. bineinteles ca nu am avut timp de cretin, nici macar sa-l injur si am taiat-o la et la sala de operatie. formalitatile urmau sa fie facute dupa operatie. si uite asa m-au operat pe mine pe la 21 seara, dupa ce am auzit-o pe doctorita care il ajuta pe medic intrebandu-l daca crede ca o sa rezist ca am tensiune prea mica. Imi venea sa o omor. L-am intrebat pe medic daca e obosit tare, a zis ca nu, i-am spus sa incerce sa ma scoata vie din operatie si nu cu un minus prea mare la inventar, ca altfel il paste si pe el viata vesnica, adica nu va scapa doar cu un drept de profesare suspendat.M-am rugat la Dumnezeu sa rezist si am adormit. M-am trezit pe la ora 23 cu mama langa mine. aflase de la locul de munca de la secretara ca sunt in operatie. Cel mai rau a fost ca mi-au facut punctie pe viu sa vada daca am sange in trompa, de parca daca nu era extrauterina, nu ma operau!

Lulu fetele mele sunt bonave din nou asa ca nu mergem la gradi dar cu siguranta le voi duce la particulara pentru ca de la cea de stat au luat infectie urinara. aflu azi ce au luat si incepem tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

offf kariris,mi s-a facut pielea de gaina..de sistemul medical nu am ce sa zic de bine.
anca,te pup,vacanta placuta si fara peripetii.
lulu,acum suntem si pe homeopate dar eu nu vad efecte.bine ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

mi-e frig de-mi clantzane dintii in gura, am mainile bocna si tremur ca varga. chiar o fi venit toamna?

sanatate multa puisorilor bolanviori .
georgi, daaa, sinupretul la noi a facut chiar minuni. nu-i cel mai ieftin, dar isi merita pe deplin banii.
ketoful, daca vrei ti-l trimit nedesfacut, ca eu dupa ce am citit prospectul am zis pas. din cauza ca asa cum zicea Kariris, isi face efectul dupa 2-3 saptamani, apoi am impresia ca nu se intrerupe brusc, etc...si eu am pasarele la mansarda cand e vorba de tratamente mai lungi de 2-3 zile.

noi suntem inca pe pozitii, ne-au ocolit racelile cele nasoale, doar niste mucisori rebeli, dar nu ma ingrijorez deocamdata, nu tratez cu nimic, doar cu supliment de vit. C. ca mandrul ocoleste cu succes fructele. ne-or fi ajuns 2 ani de chinuri, cine stie...

kariris, nasol cu ectopica. si nasol si cu sistemul de la noi ca dai coltul cu brio ... ar trebui in curand sa facem toti studii de medicina, sa ne punem singuri diagnostice, in spiritul instinctului de supravietuire.
asta cu "la ectopica se vine pe targa" mi-a amintit de o chestie la banca. am dus personal o instiintare si imi zice o duduie: "aaa, nu se poate asa, trebuie sa vina prin posta sau adusa de avocat!" . "pardon??? doamna, sunteti tampita??" nu i-am zis, dar am gandit. pana la urma si-a dat altul seama de ridicolul situatiei si mi-a luat fitzuica.

Luna, felicitari pt interviu.

trimit mesajul asta ca tare prost imi merge netul, nu stiu ce are, cred ca a plouat pe wireless .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

vivela, se anunta, cica 20-25 grade in octombrie si noiembrie..doamne ajuta, ca o sa ne tot saturam de frig, la ce iarna zic ca vine.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput