Strumfi de iulie-august 2007(197)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

noi cu otita inainte! adica eu cred ca s-a cam tratat inflamatia urechii/urechilor ca nu s-a prea plans Adeluta (daca era grav si o durea tare ma indoiesc ca ar fi suferit ea in tacere mititica); apoi azi am fost la control si n-am putut sti in ce stadiu sunt urechiusele pentru ca n-a putut vedea madam doctoresa timpanele din cauza dopurilor de ceara; cica are dopuri de ceara in ambele urechi si ca dupa ce terminam antibioticul sa venim sa ii scoata prin spalaturi cu apa calduta! nu stiu ce zbucium va fi lunea viitoare in bratele mele sau unde o pune pe Adeluta cand o sa ii faca asta, insa azi asa plangea numai pentru ca voia sa se uite in urechiusele ei... dar na, daca nu se lasa cu injectie, pentru ea e ca o scapare! trebuie sa ii explic bine si sa ii intre in cap ce va fi si cum se va intampla pentru a evita circul de acolo! da, stiu, nu e mare branza, dar cam asa o sa ne "distram" noi saptamana viitoare...

oaana sanatate! dupa cum vezi nu esti singura care nici bine nu a dus copilul la gradi si s-a imbolnavit! in curand avem mai multe absente decat prezente, dar asta e, nu pot sa o duc pe jumatate refacuta pentru ca risc sa faca alta dandana mai grava si pe urma tot noi tragem! asa ca multa sanatate si cat mai repede!

La multi ani VIO! uite azi am cautat (m-am uitat in mod special) si eu azi paine titan si nika! mai faceti reclama si distributie sa o vedem si noi..

Luna felicitari pentru aceasta prima veste buna.... o asteptam in numele tau si pe a doua! fain la mama-care... chiar asa, sa le zici sa le dea peste nas francizorilor de MC din RO care pun preturi nesimtite; ar vinde muuuuuult mai bine daca preturile ar fi la fel ca cele din UK... dar asa, isi restrang mult piata cu preturile alea chiar duble uneori fata de UK. Si sa vb.cu D. ca ti-am trimis pulsatilla....

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Karli insist si la tine cu probioticul pt Adela.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Rodica sanatate multa .Adelicioasa.

Am uitat sa va spun de baietii lui first_Carmen,sunt bine,merg la gradi,au facut si ei scandal,dar bunica a fost tare pe pozitii.In rest"totul e cenusiu si fiecare isi duce durerea cum poate"am citat-o pe mama lui Carmen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Oana, au facut baietii scandal sau cadrele s-au plans de ei? As vorbi si eu cu mama lui Carmen dar nu am nr dansei. Ultima oara cand ne-am vazut am fost amandoua prea tulburate si am uitat sa-l iau. Pe Marius mi-e mai greu sa-l sun. Daca crezi ca poti sa mi-l dai astept PM. Daca nu, o sa-l sun pe Marius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ooooof, Oaana, multumim pentru vesti, mereu cand mi-e greu ma gandesc la Carmen si la familia ei si mi-e rusine ca ma plang pentru maruntisuri.

Kariris, n-au deschis maternitatea Giulesti? Parca asa am inteles eu din juma' de stire prinsa zilele trecute.
Timi, multumesc , am fost la farmacie si am luat Klacid, sa-l am in casa, daca va fi nevoie, o sa iau cu probiotice. N-am mai luat antibiotic de acum 6 ani. Penicilina V nu au vrut sa-mi dea fara reteta, am luat trachisan, care are putin antibiotic, si am luat albastru de metil, poate ajuta si ala la ceva.
Karli, saraca Adeluta cu urechiusele! Eu tin minte ca am patit o paracenteza cand aveam vreo 3 anisori si tare traumatizant a fost. Bine, ca nici mama n-a fost in stare sa ma pregateasca in niciun fel. Nu stiam ce mi se intampla, m-au luat 2 tanti maaaari si m-au tinut si apoi a venit dr. si .... La voi o sa fie mult mai usor, si cu pregatirea de rigoare, poate o sa vada ca pe o joaca sa mergi la dr sa curete urechile.
Cu MC ai dreptate, nu numai ca pun preturile cel putin duble fata de cele din UK, dar si sortimentul adus mi se pare extrem de restrans. Poate avem noroc cu Luna, sa-i lumineze si pe ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
luna,bravooo!!!succes in continuare.
anca,la mine mai merge strepsils cu anestezic,face minuni...acum am citit ca ai incercat mai mlte chestii,probabil si strepsils..mai merg badijonari ce albastru de metil sau gargara cu gaz,asta facea mama cand era mica,eu n-as incerca
karli,sanatate adelutei,am citit ca trece mai greu otita asta.

fii-miu are sinuzita,doi medici au confirmar iar zilele urmatoare mergem la un orl-ist sa vedem ce facem insa pana atunci as vrea cateva sfaturi de la voi,cum sa-l ajut..are nasul infundat,muci verzi si face febra la 12 ore,in special in zori probabil cand se umple de muci..ii dau colargol,ketof,aspirat bine si o data pe zi aerosoli cu acc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Timi da, de probioticele din farmacie zici.. dar pana la pro-bioticele astea laptele batut nu-si facea suficient treaba? intreb, nu combat! mi-e ca nu mai am loc intre alarmele zilnice ale telefonului si pentru al miilea praf de dizolvat si dat pe gatul Adelutei... (avem de luat antibioticul de 2 ori pe zi, tot Klacid, avem antiinflamator la 6 ore, avem Imunogrip de 3 ori pe zi, avem vigantoletele 1 data pe zi, avem avem avem... si mai avem si pentru tuse daca nu homeopate granule cu termene si pauzele de rigoare, atunci aerosolii...)

oaana multumesc de urare, dar Adelicioasa e numai una! si aia e a Lunei! sa nu-i luam apelativul ca mie-mi place tare mult in continuare Adela/Adeluta! multumim pentru vestile despre baietii lui Carmen.. ai avut curaj/putere sa vorbesti cu mama ei; ufff!

Kariris am avut o colega care a mers la un medic nutritionist (ne-vedeta, dar f.bun) asa ca daca dau de colega iti trimit numele lui (cred ca e chiar o doamna dr. si nu domn)... te anunt cand aflu; si apropo de medicii de la Giulesti, am inteles ca au reluat activitatea; stiu de la o graviduta care urmeaza sa nasca in decembrie cu dr. Ion Ionut; de la ea stiu ca putea sa mearga din nou de-acum in Giulesti la control (in perioada de dupa incendiu nu se mai putea face nimic din cate stiu).

Carla multumesc de incurajare si eu... sper sa nu o cutremure prea tare intalnirea cu ORL-ista de data viitoare; oricum cand a vazut azi ca ne indreptam pasii spre alt cabinet din policlinica cu pricina, a si inceput sa scanceasca si sa spuna ca ei nu-i place de doctorita aia si ca sa nu intram acolo! i-am explicat ca doar se uita in urechile ei si ca nu ii face injectie si a inteles intr-un final, am intrat, dar cand a atins-o pe urechi, evident a plans! o sa vad eu ce solutie/ce tehnica aplic pentru data viitoare... fuga ar fi solutia ei! sanatate si voua! si sa scapati de probleme ca sa va bucurati pe deplin de vacanta!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

carla, ce e aia paracenteza??
karli, unde cauti, frate tu? si campania incepe in octombrie pe 18...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Karli si eu asta am intrebat daca nu-i destul in iaurt si mi-a zis dr ca trbuie o concentratie mai mare.
Normal ca ar fi mai bine sa te sfatuiesti cu dr tau. La Saya mi-a dat dr ceva pt bebei/copilasi deci probabil nici astea nu-i indicat sa iei de care ies primele in cale.
Edit sa sugerez sa le amesteci in laptele batut, cerealele de dimi sau pe unde o fi loc.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

musso eu nu i-as da la copil acc. Nu ar fi mai bine sa incerci cu sinupret picaturi? sunt naturale, pe cand acetilcisteina ...nu. Daca e problema de muci sinupret (secretolitic) daca e la secretii din pipt, ii dai un expectorant gen mucison (amboxol) sau humex, altele nu imi vin acum in cap. Mie humexulmi se pare mai bun ca expectorant, ambroxolul il dau doar seara ca sa fluidifice cat de cat dar sa nu produca tuse pt a expectora, ca de la humex tusesc si curata instalatia.
si vezi, ca ketoful incepe sa-si faca practic efectul dupa o administrare mai indelungata. De aceea eu am preferat claritine in locul ketofului.
Acum am vazut ca faceti aerosoli cu acc. Totusi am rezerve fata de acc. Sinupretul e natural si efectul e miraculos. Ti-a scapat faza cand descriam cum la 15 minute dupa sinupret i-au sarit lumanarile din nas lui Iris?

si ale mele au iar muci dar de data asta aposi, gen guturai, insa au pieptul incarcat si tusesc ca un fumator care s-a lasat de fumat noi bagam humex si ridiche neagra.

Fetelor merci pt info cu giuly. eu habar nu aveam ca s-a redeschis. Pai acolo merg sa ma caut

Mergi la inceput