Strumfi de iulie-august 2007(197)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,si tu cu instiintarile pe la banca?!!..si eu dar pe a mea au primit-o...o sa iau aerius,daca spuneti ca e mai bun..si sinupretul..exista si in varianta pentru aerosoli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

musso, aerius face minuni si la noi...sinupret inca nu am folosit.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

vivela,si tu cu instiintarile pe la banca?!!..si eu dar pe a mea au primit-o...o sa iau aerius,daca spuneti ca e mai bun..si sinupretul..exista si in varianta pentru aerosoli?

georgiana,mamica de mihnea

eu n-am auzit sa existe, stiu doar de varianta sirop, pt copii in special, si pastile (am luat eu). siropul nu stiu cum e la gust, banuiesc ca dulce, david nu facea nazuri la el.

lulu, doamne ajuta cu temperaturile alea, ca eu suport tare greu frigul. si la ce anunta astia...m-am lamurit. ca si de vara au zis la fel, ca va fi cea mai cea din ultimii 160 de ani.... aiurea.
sper sa o fi dat chix si la previziunile despre iarna.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

musso, draga aerius am vrut sa spun si eu nu claritine. sunt amandoua antihistaminice dar aerius e mai bun pt respiratie si la el ma gandeam, dar am scris gresit, ca-s si io cu capul in n'shpe mii de locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

aerius primeste si eli,mi-a zis pediatra sa-i dau cel putin o luna....sa vedem...o simt ca nu-i 100% vindecata ,parca are ceva ""resturi",o fi nebunia mea.maine ma duc iar la homeopat.
voi incerca si eu sinupretul.
luna sunt cu pumnii stransi.oricum nu aveau vreo sansa englezoaicele rivale.dupa cate imi aduc aminte zace si in tine un pui de olteanca,combinatia e letala pentru concurenta.
rodica si giorgiana imi parea rau de bolnaviori,din pacate stiu cum e de aproape 3 saptamani...
lulu bine ai revenit.
cand se obisnuise eli cu gradi trebuie sa stea acasa...

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si Luca inca tuseste, este clar ca inca sunt mucozitati, are un puseu de tuse dimineatza.in schimb ziua e ok, iar noaptea nu tuseste deloc si doarme bine.
ii dau in continuare siropelul de muguri de pin+brad+plop si ceva homeopate.i-am facut sirop de ridiche neagra...l-a vomitat .ceaiul de ceapa nu il bea.....nu bea ceai de fel, de nici un fel

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Razvan a fost racit saptaman trecuta, si-a revenit, a mers joi si vineri la gradi, dar in week end i s-a intors raceala intr-o forma mai serioasa, cu febra, tratata cu frectie cu otet si supozitoare novocalmin alternate cu panadol. Acum ii curg muci verzi si inca tuseste, dar febra azi nu a mai facut.
Am fost in concediu zilele astea si am luat raceala de la Razvan si de fapt vad ca incep sa am simptome de gripa, cu slabiciune totala, vajaiala in cap, dureri de ochi, ma doare si gatul...
Oare chiar nu am voie sa ma tratez cu nimic?
Stie cineva ce as putea lua sa imi revin cat de cat?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Elena, poti lua paracetamol si homeopate: ocsillo, antimonium tartaricum, ferum phosphoricum si altele in functie de simptome, dar acestea sunt pentru inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, din cate stiu si paracetamol simplu poti lua.daca are cine sa-ti faca, face minuni o frectie pe tot corpul cu carmol. de insistat in palme si pe antebrat.acolo iti poti face si tu.atunci cand esti racit, acolo se fac niste....duluri, trebuie insistat cu masajul pana dispar. bunica mea, cand eram asa, zicea ca ne-am ciumurluit.hehehe.ceaiul de salvie e iarasi bun la raceala, nu stiu daca interactioneaza cu sarcina, dar oricum o cana nu cred ca poate dauna.daca picuri si un pic de vin (eu cat am fost gravi am mai scapat la vin si n-am avut nimik:)in ceaiul fierbinte, si dupa aia tragi un somn bun, fuge raceala. vitamina C cu propolis e iarasi buna. daca te doare gatulu , gargara cu apa cu sare si bicarbonat. compresa cu spirt la gat.......d'astea babesti!
eu am stat si azi acasa, ca nu se simtea bine socrela. nu ca eu as fi mai breaza. inca de aseara am vazut ca nu e ceva in ordine. nu m-am odihnit bine si de dimineata m-am trezit ca si calcata de tren. doar dureri de oase si stare naspa. am tratat cu salvie, vin(cam mult), oscillo, paracetamol sinus si nurofen raceala si gripa. parca's mai bine acum, ca maine tre sa ma duc la servici

vremea asta e sub orice critica, caldura inca n-avem, noroc ca am calorifer ca altfel.....andrei s-a plictisit in casa.....asta e!

georgiana, pt sinuzita lui mihnea, comprese cu bitter suedez(incearca-l ce cel de la favisan) si masaj pe frunte cu tinctura de traista ciobanului(de la plafar). daca nu sta la frectie ii poti pune tot compresa.totul e sa accepte compresa pe frunte, dar sper sa-l convingi.pt nas infundat la mine au functionat si cateva picaturi de ulei esential de menta pe un tampon demachiant pus undeva langa nas cand doarme. sau poti sa-l tii si in casa in timpul zilei, pt ca vaporii aia de menta fac bine. poate si o piccatura doua cand ii faci aerosoli. nu stiu, zic si eu. din cate imi amintesc si inhalatiile cu nalba -s bune la sinuzita. cred ca exista ceva ulei esential de nalba si tot asa pus la aerosoli......imi dau si eu cu parerea. sanatate!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, bafta la job in continuare!
ieri am vazut un film super dragut pe digi film:It's complicated! cu steve martin, meryl streep,si alec baldwin....daca aveti chef de un fil siropos vi-l recomand!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput