Strumfi de iulie-august 2007(197)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
karli,readaptare usoara adelutei!!
maiii,eu frec o menta si am la treaba,dar inca nu-mi vine sa ma apuc,ma doare si o masea...
zi buna sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza,

musso...ce sa zic..si eu as freca menta..da nu poci'

karli, succesuri la gradinita .

o zi frumoasa va doresc.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Am produse la bazar umanitar

semnatura reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata fetele,

amandoua frecati menta, s-o fi facut menta multa la Constanta anul asta! eu cred ca sunteti cu burtile pline de la atata cascaval si snitele

da, multumim de urare... trebuie sa ne readaptam si mai ales sa avem succesuri; tocmai ce ne-a intampinat doamna educatoare cu o lista de "concursuri" (deja? ) care costa 8-10-12 lei bucata, si nu au mai mult de 2 hartii A4 cu exercitii de baza gen "cauta ce obiecte gasesti la bucatarie" sau coloreaza-l pe Mos Craciun... nu stiu ce sa zic... mi se pare scump doar ca sa o invat cu spiritul de concurenta! fara falsa modestie ea la exercitiile alea zau ca zbarnaie... adica ma asteptam sa le dezvolte spiritul de concurenta si toate celelalte spirite in cadrul programului educational de la gradinita... ma rog, ma hotarasc pana maine daca dam bani pe asa ceva (poate o data de proba... sa vedem ce zice si sotul poate el vede altfel decat mine ).

In concluzie, Adeluta s-a mieunat putin evident, dar a fost ok la plecarea mea nu am vazut nicio lacrima...

va pup! spor la frecat menta mai departe!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, cum fura smitelele????????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

karli, super ca nu s-a lasat cu smiorcaieli.
la noi, se lasa cu smiorcaieli daca vreau sa il las acasa ciudati mai sunt si copiii astia, zau.

Da, la Cta o fi productia mai mare de menta..de sunt eu constipata de ceva zile...da' o rezolv cu seminte de in, cu un ceai, un fresh..vedem noi.deocamdata nu ma lasa astia la birou sa frec menta mai tare....

semnatura reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

dupa o luna de mers continuu la gradinita (din care doar primele 2 au fost plangacioase), si-a adus si david aminte de prostul obicei si a zis sa faca si el ce nu mai facuse de mult: sa jeleasca. motivul: "doamna e rautacioasa", "desenele de pe pereti sunt urate", etc (are el niste motive proprii, pe care le desarta cand nu-i convine ceva, nu ca ar fi real).
mi-a picat "bine" revenirea - ca de vreo 2 nopti nu prea dorm - cel mic e la al tz-spelea puseu de crestere, il chinuie si dintii cred - si mai sunt si cu moralul pe undeva la 2 metri sub pamant, nu stiu de ce. dar mi se ineaca uneori corabiile fara sa fie nevoie neaparat de furtuna...

si cireasa de pe tort, am aflat ieri cum ca o sa iau si mai putini bani - ca minunatul barou s-a gandit ca n-are bani de indemnizatii de crestere a copilului pt mamele avocate, asa ca harshht, le-a taiat de tot si gata! nu erau prea multi, vreo 800 de lei, dar oricum...sunt in minus nu in plus .

asta e, noi sa fim sanatosi (nu de alta, dar mi-e frica de spitale!).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela, ce sa iti trimit de la Marea Neagra, sa ai o zi mai buna?Capul sus...va fi bine, ai doi copii minunati, e tot ce conteaza

semnatura reclama

Mergi la inceput

Luna, .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Vivela, ce sa iti trimit de la Marea Neagra, sa ai o zi mai buna?Capul sus...va fi bine, ai doi copii minunati, e tot ce conteaza

Haine dama si copii de vanzare

lulu, o tufa de menta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

hola girls.

scriu de pe telefon.
karli nu m-am intalnit cu d stai sa termin cu stresul, azi am ultimul interviu, si dupa aia o abordez. "subcese" la gradi.
snitelele fura tare bune miam miam, am mancat toti de-am spart. acum mi-a luat soacra-mea o masinarie de se cheama slow cooker, adica bagi toate ingredientele de mancare dimineata si se gateste pana seara, cand vii acasa mancarea e facuta si buna. consuma cat un bec. asa ca am bagat azi niste porc cu legume si bulion va zic diseara rezultatul.

eu azi sunt acasa, adelise a avut o scurgere vaginala alba si s-a plans toata noaptea de mancarimi, o duc la dr azi la 11.

vivela pupici, stiu cum e treaba cu moralul, si eu is picata, offf. david mai viseaza urat noaptea? ca m-am gandit la tine aseara, a visat cosmin urat aseara,vreo ora a plans, nu puteam sa-l scot din ale lui.

My reason

Mergi la inceput