Strumfi de iulie-august 2007(197)
Raspunsuri - Pagina 18
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Cu albusul poti face bezele. My reason |
Pai stiu..da reteta o stiti voi? Ca eu..ma cam lasa memoria in ultimul timp, netul e plin de retete, da vreau si eu o reteta incercata de voi..adik buna...
stiu sigur ca ma apuc de salata boeuf maine.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
lulu77 spune:
am gasit o reteta cu nuca de cocos si praf de migdale.o execut azi.
mychydutza spune:
http://catavencu.ro/foto/mardale-18090.html
gata,plec acasa , va pup.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza http://catavencu.ro/foto/mardale-18090.html gata,plec acasa , va pup. decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
si eu ..va pup...si plek acasa.
madabout2003 spune:
...mor de foame si de pohte!!!
Alina, multumesc pentru retetele homeo...sunt cam pierduta cu ele si cand intreb la farmacie de fiecare data imi da altceva....
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Luna1 spune:
Reteta de bezele e simpla, bati albusurile spuma, adaugi zahar dupa gust, amesteci iar (la mixer) si apoi le pui in tava pe hartie de copt in guguloaie. Le coci la cuptor pana se maronesc usor.
Mama are o reteta super de praji, pui maglavaisul asta de bezea in tava (nu guguloaie ci il torni asa efectiv) lasi sa se coaca, il scoti, lasi putin doar la rece, apoi il intorci invers, asezi pe el fructe ingetate (zmeura cel mai bine) apoi il rulezi, il bagi la frigider vreo ora doua si apoi taiat feliute e super bun.
My reason
lulu77 spune:
Luna, te zici tu acolo suna tare bine.
Azi nu am mai apucat sa fac nimik. am venit de la birou, m-am dus cu Luca pana la pediatra, de control cu muci si tusea din dotare. suntem bine, ca cei in colectivitate zilnic, nimik in gat sau la plamani, apoi am mers pana la una din bunici, sa ma epilez rapid(e cosmeticiana de meserie) si apoi la loc de joaca in aer liber cu 2 prietene si copii din doatre pana acum 30 minute.deci..pas..in seara asta la bucatarie. a fost sotul de serviciu..spaghete cu sos de rosii,usturoi si bacon
maine am in plan bezele si salata boeuf .
pup. noapte buna.
Luna1 spune:
aoleu ce snitele bengoase am in cuptor. mamico de gemene sa-ti dea dzeu sanatate ca ce pohta imi era dar nu faceam prajite.
My reason
karligutza spune:
mamaaaa, numai bunataturi faceti voi acolo... care ma invita la cina maine? ziceti daca e vreuna care n-a facut inca snitele! sa stiu sa nu mananc maine nimic, ca ma aveti drept musafir... eu am o lene de gatit...
Luna te-ai intalnit cu D? sa iti dea pulsatila aia? te intreb pe tine ca-mi esti mai la indemana acum; pe ea am tot uitat sa o intreb, si nici prea des n-am mai vb.cu ea de cand s-a intors in Londra.
noi maine mergem din nou la gradi, dupa perioada cam lunguta de absenta, 2 sapt.si 2 zile asa incat ma astept sa o luam de la capat cu teatrul...
monicabo tu erai punctul meu de referinta, amandoua strumfitele noastre faceau cam la fel; voi cum mai stati cu miau-miau-ul? ati mers continuu pana acum?
kariris uite am dat pana la urma de numele doctoritei nutritionist.... o cheama ADINA CALIN si o gasesti la CMU... cine a fost la ea a fost fff.multumita! succes si tie! sper sa nu fie prea scump sa mergi la ea. Habar n-am de preturi/numar de consultatii necesare. Bafta in orice caz, rezultatul va conta!
si va mai spun un banc dragut (ca deh' "m-am ras" si eu si zic, hai sa "va radeti" si voi) si ma duc la culcare si eu (nu va uitati la ceas, pls! am calcat rufe pana adineori, am avut pofta! )
Doua blonde stau de vorba.
Una zice:
- Draga, sotul meu are serviciu langa o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare...
- Si ce? Al meu are post langa Conservator. O conserva n-am vazut pana acum.
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_