Strumfi de iulie-august 2007(197)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vivela, iti trimit menta..cu o singura conditie..sa fie numa' ptr frecat
Sa stii ca Luca a avut aproape o saptamana somnul ffff agitat.Se trezea noaptea plagand, tipa, se certa cu ..diversi...in somn, zicea ca nu mai vrea sa doarma, ca "il grabeste somnul", ca, "cade tavanul pe el"...numa' chestii ciudate, desi peste zi nu se intampla nimik care sa il agite, la desene se uita din totdeauna la aceleasi (Disney)....s-a linistit instantaneu dupa ce am fost la duhovnicul nostru, l-a impartasit si a citit cateva rugaciuni ptr el.

Luna...ce ai bagat acolo in oala..suna atat de delicios.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Am produse la bazar umanitar

semnatura reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Si la noi au fost bune snitelele… da nu mi’ati zis ca iti trebuie dexteritate sa poti sa faci maglavaisul ala sa tina inainte sa le dai prin pesmet…Oricum a meritat taaaree bune !
Karli, Vivela si eu am lasat-o pe Emily plangand azi.. Noi ne facem cu mana de la fereastra si cum erau toti copilasii la fereastra un prea mai avea loc si cred ca s’a cam impins cu o fetita….Uff da e nasol cand o vezi de departe plangand..stiu ca dupa 2 secunde i_a trecut da tot e nasol..
Luna bafta la interviú! Daca e ok sa faci bine sa le spui sa deschida filiale si in sudul Frantei ca si aici ar avea clienti !
Eu imi fac déjà planunuri pentru Revelion, am gasit apartamente de inchiriat la munte si am de gand sa iau cursuri de schi in acelasi timp cu Emily…au scoala de schi incepand de la 2 ani ! Mi se pare super da la cand imi aduc aminte cat am plans cand am dat-o pe derdelus nu sunt sigura ca si ea o sa fie de acord ca e o super idee…

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

schimbare de capitol

capitol nou aici

Mergi la inceput