Strumfi de iulie-august 2007(197)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
stiti ceva de cosmeticalele/parfumurile de la FM? mi-a picat in mana o brosura cu parfumuri super ieftine, dar calitativ cum or fi?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
greierash spune:
Mychy, multumesc mult de retete! Nu stiu sa imi fi luat vreodata de la FM.
Musso, multumesc si de pontul cu mierea, buna idee...sigur o sa le incerc, deja imi ploua in gura.
Si ca sa nu creada cineva ca nu sunt si eu gospodina , dupa vreo 2 luni si ceva de pauza ...am gatit! Ciorba de loboda, tochitura de inimi si pipote de pui, si salata boeuf.
greierash mamica de Andrei si 13+
- "Traieste clipa" -
lulu77 spune:
greierash, salata de boeuf...m-ai omorat
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
lulu77 spune:
gospodinele sefe...ce fac eu cu albusul de ou ramas...am folosit doar galbenus la reteta de biscuiti?
Mai pot face ceva bun si gustos cu albus...sau ia calea gunoiului?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 greierash, salata de boeuf...m-ai omorat Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Am produse la bazar umanitar |
Haideti ma ca m-ati inebunit pe bune.
Acum imi trebuie salata de beof. Diseara fac snitele la cuptor a la Kariris si va rog sa va potoliti ca nu mai tin ritmul.
My reason
X-ray spune:
buna ziua duamnelor!
mama dar ce-ati mai scris de bucatarie.uite asa invata omu'...
hai ca ma apuc sa va scriu cate ceva din ce am retinut/notat eu despre ce am putea folosi la prima intentie din homeopate.
viroze:
-debut cu durere acuta de gat,agitatie +/- febra aconit ch5 de cateva ori din ora in ora,sau se poate urca la ch30 daca astea de sus sunt clar simptomele.
-debut cu stranuturi (mai ales in prima parte a zilei) si secretii apoase nas si +/- ochi. natrium muriaticum D30 cateva doze
-debut cu febra si stare de moleseala formula 76 4 doze/zi
-tuse spastica chiuitoare in criza cuprum metalicum ch5
-tuse seaca cu limba curata+ grata voma ipeca D10
-tuse cu limba incarcata,cu secretii nux vomica D10(sau chiar ch9,ch15)
-tuse cu secretii aderente,parca nu se desprind cum trebuie desi se aude ca tusea e productiva antimonium tartaricum ch9
-nas blocat noaptea <=> nu poate respira sambucus ch5
-viroza pe final cu rest de tuse productica si muci(se aude cum ii harcaie plamanii) natrium sulfuricum ch9 de 3 ori pe zi 3 zile(a doua zi oricum ii trece instantaneu)
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
mychydutza spune:
x-ray, saru mana de informatii. le printez, si ma duc la marmacie!
intrebare: zici ca homeopatul pt tuse stranut, muci aposi, se da cateva doze! ce inseamna o doza? si la ce interval. merci!
luna , mai am o reteta special pt tine, cred ca super buna si asta! http://www.bucataras.ro/retete/11280/pulpe-de-pui-umplute.html
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 gospodinele sefe...ce fac eu cu albusul de ou ramas...am folosit doar galbenus la reteta de biscuiti? Mai pot face ceva bun si gustos cu albus...sau ia calea gunoiului? Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Am produse la bazar umanitar |
albus crud? bezele
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
X-ray spune:
michy doza inseamna 5 granule.
vreau reteta de bezele....
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=14" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...