Strumfi de iulie-august 2007(197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
N'am reusit sa ma invrednicesc cu pozele lui Emily dar promit ca zilele astea o sa o fac.
M'ati omarat cu retele, le'am notat si abia astept sa fac snitelele cu cascaval...eu chiar nu stiam ca se pot face la cuptor si de aia nu prea faceam des... Problema e ca nu gasesc pulpe dezosate aici... o sa le fac cu piept dar cred ca nu ies asa gustoase...Va povestesc dupa. N’am reusit sa vad tortul Vivelei pt ca un am acces de aici #61516;
Ieri Emily a fost la o aniversare... a bagat la bomboane si bombonele de era aseara hiperactiva, ii place din ce in ce mai mult la scoala, a inceput sa si asculte … docilitatea un e una din calitatile ei principale…Azi dimineata imi explica cum tb sa astepte educatorea inainte sa intre in clasa, ca tb sa astepte sa ii dea o activitate … etc.
A venit si aici frigul…ieri a plouat toata ziua si azi continua….Eu n’am dat inca drumul la caldura dar simt ca un o sa mai astept prea mult… noroc ca aici fiecare isi da drumul cand vrea pt ca imi dau seama ce discutii trebuie sa aveti cu ceilalti vecini.. In aprilie cand am venit in bucuresti am stat zi si noapte cu geamurile deschise pt ca (virgula) caloriferele ardeau..afara erau 22-23 de grade…sa mor de nervi

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

greierash,fa-le ca sunt tare bune,eu le-am pensulat dupa ce le-am scos din cuptor cu miere si nu zahar.
vivela,am accesat un link care s-a dovedit a fi blogul tau si ma uitam la avatar si-mi spuneam ptiuuuu ce ochi frumosi are fata asta..si acu sa constat ca esti tu ...tortul arata intr-un mare fel
ma duc dupa copchil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mada,poti sa iei pulpe si sa le dezosezi tu,ies mai pune cu pulpele decat cu pieptul caci e fad,parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

vivela, doamne ce am mai ras, simpatic foc David, mai femeie....

Luca mai nou, cand ii cer cate ceva ce nu ii convine imi zice: esti groaznica!!!(stiu de unde a invatat-o..eu ii zic mereu lui mama, dar in sensul bun )

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

semnatura reclama
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

am aruncat un ochi pe blog.....foarte sugestiv colajul ala de poze. imi place aia cu Sauvignonul in prim plan, tortul in planul doi si sarbatoritul, pe fundal, nitzelush obosit, parca.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

te rog frumos, am avut si vin de porto , luat de la mama lui de acasa, dar nu l-am pozat. a fost amuzant ca cei doi pozati s-au serbat in aceeasi zi, unul (al meu) facea 33 de ani si celalalt 37 si avand un singur tort am pus lumanari cu 3-3-7. se tin bine pt anii astia, nu?

georgi .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

chiar ma intrebam ce era cu cele 3 lumanari dupe tort.....de tinut se tzin bine, cred ca de la vin li se trage..........

Mergi la inceput

Citat:

chiar ma intrebam ce era cu cele 3 lumanari dupe tort.....de tinut se tzin bine, cred ca de la vin li se trage..........

hehe, sterge repede postul sa nu cumva sa te citeasca si sa ajunga la aceeasi concluzie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:

hehe, sterge repede postul sa nu cumva sa te citeasca si sa ajunga la aceeasi concluzie .

...sincer nu mi se par a fi fani DC, dar nu se stie niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

mada,poti sa iei pulpe si sa le dezosezi tu,ies mai pune cu pulpele decat cu pieptul caci e fad,parerea mea.

georgiana,mamica de mihnea

Musso sa stii ca o sa incerc dar sigur o sa iasa cam macelarite... Oricum gustul conteaza

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:

...sincer nu mi se par a fi fani DC, dar nu se stie niciodata

pai s-au mai vazut cazuri cu fani DC printre vecine, soacre, sefi... deci nu se stie .

cred ca ma inscriu si eu la pulpele voastre ca am frigiderul gol si nici chef sa bucataresc foarte mult n-am.

Mergi la inceput