Strumfi de iulie-august 2007(197)
Raspunsuri - Pagina 14
musso17 spune:
buna fetele
kariris,si eu am facut sintelele dupa retata ta dar pe langa marar am pus si busuioc proaspat..si am asezonat cu cartofi copti si salata de ardei capia..foarte bun.
acum la cuptor am poale in brau,sa vad daca -mi ies.
zi buna!!
lulu77 spune:
Luna , bafta la interviu.
si eu fac snitele doar la cuptor, cu cascaval, lapte, marar, etc.
azi am copt 3 tavi de biscuiti cu portocale si cico, 2 s-au macat rapid la cafeaua de dimineatza intre prieteni.
maine am in plan niste mufine cu mere copate deasupra.sper sa ma tin de plan.
noi am cam inghetat, frig afara, frig in casa, dar tot ne-am plimbarit/cafelot tot week-end-ul.de maine o luam din nou de la capat.
duminica plakuta.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
semnatura reclama
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Luna1 spune:
happiness pai ce mai astepti, baga repede niste snitele in cuptor. ce face frumuselul tau? cum mai esti cu sarcina?
noi azi ne-am indeletnicit cu niste ardei umpluti ca ne-ati facut pofta, nu mai stiu care e autoarea , dar tare pofta mi-a facut. mai bag si un strudel cu mere la cuptor,mama mama cum se aseaza kilele pe mine.
va pupacesc fetelor, mersi de urari.
My reason
ioanaiub spune:
noi ne-am intors de la Victoria, a fost foarte bine ... ieri am dat o fuga pana la Sambata si am luat niste pastravi, i-am pus pe gratar ... ne-a prins lapovita dar a fost fruumos , un aer tare care ne-a doborat, aseara picam ca mustele
David s-a dus cu sotul la un show de "monster trucks" si Mara se uita la Tiana , mai am putina liniste pana incepem activitatile de seara
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
am prestat snitelele...o nebunie, efectiv!!!!!
azi le-am incalzit la steamer si erau ca proaspate facute. a mancat andrei de-a spart. le-am facut dupa reteta ioanei. data viitoare le fac pe ale lui kariris.mai veit cu retete d-astea ca-mi plac.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza am prestat snitelele...o nebunie, efectiv!!!!! azi le-am incalzit la steamer si erau ca proaspate facute. a mancat andrei de-a spart. le-am facut dupa reteta ioanei. data viitoare le fac pe ale lui kariris.mai veit cu retete d-astea ca-mi plac. decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
sa va fie de bine
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
ddanagh spune:
Eu le-am facut dupa reteta lui Kariris. Ies super. FFF bune, atata ca mi s-a lipit hartia de copt de ele. Data viitoare le voi pune direct in tava.
Michi eu am castigat batalia cu administratora. Avem caldura. E asa bine in casa acum.
Lulu pai da-ne si noua reteta de biscuiti sa papam si noi.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
ddanagh spune:
*Ideal husbands...
**While creating Husbands, God promised Women that good and ideal
Husbandswould be found in all corners of the world.
**And then God made the earth round.*
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
musso17 spune:
neatza
brrr ce frig si trebuie sa iesim din casa..azi noapte imi inghetase nasul.
ca sa nu se lipeasca foaia de carne, tava trebuie data cu unt inainte de a aseza hartia.
eu am facut poale in brau.ma declar experta,fara urma de modestie caci asta e..s-a mancat toata tava.
sa aveti o zi buna.
mychydutza spune:
neatza...........
dana, si eu am invins: de vineri am caldura!pai la ce istericale me "apucase", nu se putea altfel.deh, asa e la noi, pana nu faci ca toti dracii nu te baga nimeni in seama. musso are dreptate, daca ungi tava cu unt inainte sa pui hartia nu se lipeste. eu asa am facut si nu s-a lipit.of, inca balesc la snitelele alea.....maine fac ficateii lu andreea! adica dupa reteta lui andreea, ca n-am nik cu ficatii ei
super tare cu husbandu, inseamna ca de aia nu l-am gasit eu pe ala perfectu!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!