Strumfi de iulie-august 2007(197)
Raspunsuri - Pagina 13
violetan spune:
Bai! Ma omorati! Cat am ras la ce ati scris!
Da' vaz ca ati cam dat-o-n diverse cu haleala si ma cam enervati. Acu' crap de pofta si de snitele, si de gulas, si de tort si de ficatzi si de alte alea, asa ca m-am pus sa fac junk food: halim cartofi prajiti!
Cat despre disputa cranberries blueberries va zic io ca va inselati amarnic. Mai informati-va, ma, frate, dar pana atunci va lamureste tetea: iaca, nu e nici cranberries nici blueberries ci blackberry. Si nu e suc, e telefon. Na!
Greierash, ma bucur tare mult ca ti-a placut painica.
Acu' nush daca am voie, dar ma simt datoare fata de voi, care ati fost atat de dragalse sa-mi dati info pretioase sa va anunt ca incep degustarile si promotiile maine si poimaine. Cine ia doua painici la alegere primeste o punga textila si o caserola misto (care e f potrivita pt copilasi la gradi. Sper sa nu supar vreun moderator cu chestia asta. Ma scot io pe 18 cand ne vedeti si aici, pe site, adika loco, la botu' calului.
Magazinele sunt real vitan, cotroceni si berceni, cora pantelimon, berceni si militari lujerului, auchan titan. O sa fiu si eu pe acolo, pe undeva...
Hai, ca v-am omorat cu activitatile mele, dar nu reusesc sa ma abtin. Vroiam sa ma zic si ca veti vedea in scurt timp si rezolvarea multora dintre sugestiile voastre.
Multa sanatate, danutza!
Si la copilasii bolnaviori la fel
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Bai! Ma omorati! Cat am ras la ce ati scris! Da' vaz ca ati cam dat-o-n diverse cu haleala si ma cam enervati. Acu' crap de pofta si de snitele, si de gulas, si de tort si de ficatzi si de alte alea, asa ca m-am pus sa fac junk food: halim cartofi prajiti! Cat despre disputa cranberries blueberries va zic io ca va inselati amarnic. Mai informati-va, ma, frate, dar pana atunci va lamureste tetea: iaca, nu e nici cranberries nici blueberries ci blackberry. Si nu e suc, e telefon. Na! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
super sugestia
Gata am facut tortul, doreste cineva? numa nu va plangeti ca are prea multe calorii.
Am facut si-o ciorbita cu perisoare si-au papat fetele cu o pofta de-mi vine sa le fac lunar cioraba cu perisoare. Soph m-a complimentat "e very buna mummy ciobitza, I like it a lot"
Nopate buna strunfarie.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Kariris spune:
maine ma duc in angst sa-mi iau si caserola ca mie mi-au dat doar sacosa textila. M-au tras in piept!
Noapte buna tuturor!
violetan spune:
Kariris, nu te-au tras in piept; nu venisera caserolele si a fost prea tarziu sa amanam campania. Se intampla, din pacate si ghinioane de-astea, oricat mi-as dori eu sa iasa totul perfect. Nu te duce in angst, pentru ca pe supermarketuri/retail s-a incheiat campania. Acum incepe pe hypermarketuri.
In alta ordine de idei, cine-mi zice si mie cat de repede trece faza de vorbit urat a puilor? Laur nu conteneste cu kkt-ul. Orice la el se transforma in kkt. Mi-e si frica sa-l intreb ceva in fata altor oameni ca raspunde in ton.
Exemplu: Cum te cheama pe tine?
Laur: Laurentiu Cristikkt.
Sau ma intreaba el: Ce faci, kkto?
Canta, inlocuind cuvintele sau adaugand sufixul sau prefixul preferat.
Exista vreo metoda?
X-ray spune:
ola gagici!
sunt alt om.ieri am fost numai cu sotul la un outlet din budapesta,in sfarsit am ajuns dupa 3 amanari cu bolile elisei.si am gasit o groaza de lucruri dragute,mai putin eu de incaltat(sunt o maaaare problema la capitolul asta).oficial poate sa vina iarna
lachi ciprofloxacina nu se da sub 6-7 ani.eu una asa stiu. sumetrolimul e slab din pacate,din experienta mea si a milenei recidiveaza peste cateva saptamani.poti sa incerci sa le dai sumetrolim cateva zile pana refaci urocultura la alt laborator.poate fac antibiograma pe alte antibiotice.intre timp mai poti incerca:cate un plic de uricol pe zi si formula 6b homeopat/3 ori pe zi.muuulta sanatate puiutelor si tie mamico.
vio eu i-as spune lui laurel ca nu se va mai juca nimeni cu el daca vorbeste asa.as pleca din camera la fiecare cuvint urat.dar e o faza trece ai sa vezi.
elisa a auzit la tacsu "p...mea".si o aud zilele trecute "ce p... mea nu pot deschide cutia asta".mama frate am albit....m-am facut ca nu aud ,acum in prima faza,sa nu atrag mai mult atentia,nici eu nu stiu ce naiba sa fac...
danuta aceleasi sfaturi ca pentru fetele lui lachi:uricol/3 pe zi si formula 6b/trei pe zi.si refa urocultura la un cabinet unde poti vorbi si cu medicul laborant sa-ti faca incercari si la antibiotice orale.din pacate tu ai luat-o din spital,cu germeni rezistenti.
dar din cate stiu eu este cedaxul cefalosporina generatia a 3-a care se ia oral...are un spectru tare larg.in fine mai aveti timp sa mergeti pana la unu cand se mai recolteaza. sa te faci bine
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui X-ray elisa a auzit la tacsu "p...mea".si o aud zilele trecute "ce p... mea nu pot deschide cutia asta". A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara... povestea noastra... |
Kariris spune:
X-ray pai si eu sa le refac urocultura acum peste sumetrolim? nu influenteaza? Nici nu stiu la ce lab sa mai merg. am fost la med life si a iesit negativa! si la o zi dupa, la bios diagnostic mi-a iesit enterobacterul acesta. E clar ca la med life nu le-au facut.
Zau daca mai am incredere. oi vedea ce-om mai face. merci mult pentru lamuriri.
Happiness_4_us spune:
Offf, naiba m-a pus sa intru la voi. Deja imi ploua in gura la papricas si snitzele.
Intrasem sa o pup pe mychy si sa-i urez bafta Lunei cu interviul!
Un pup special si ptr Nikole!
Ptr toti puiutii bolnaviori multa sanatate!
Mamica fluturasului Andrei si 20+
ddanagh spune:
X-ray multumesc mult de sfaturi, chiar nu m-am gandit ca diferite laboratoare testeaza pe mai multe sau mai putine antibiotice. E bun uricolul, pe-asta mi l-a recomandat si dr. Din pacate am avut eu o cutie in casa, dupa care nu am mai gasit la farmacie. Cica e disparut de o luna.
Ghiciti ce fac eu acum snitele cu cascaval. sper sa-mi iasa ca imi ploua in gura. Am ramas cu pofte de gravida. Ce sa zic si eu acum ca scuza ca basculez non stop.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Kariris spune:
bune snitelele cu cascaval .. mie imi plac si cele cu susan.
Papa si pentru mine unul maaaare de toooot ca eu nu mai am voie prajeli.
Eu mananc o supa de vitel cu galusti, super dietetica. Cam nasol...