Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata,dau eu cafeaua astazi! tocmai ce-am facut-o!
ramo, si noi am fostosi foarte des aerosolii, sunt foarte buni, dar din pavcate n=au rezolvat problema pt ca Robert are alergii,si stand mereu in preajma alergenilor (acarieni ,iarba)uite ca o tinem cu ultima bronsita de 2 luni! aum de cand ii dau si antialergice e mult mai bine,de luni mergem la gradi, desi mi groaza sa n-o luam de la capat.
doniro, e nu ma stresez cand inspira ell, dau pufu in spacer si ii tin masca un min, timp in care el automat inspira tot din tubul ala

asa, si acum sa zic si de bine, ma apuc sa-mi laud si eu odrasla care de 2 luni se da singurel pe bicicleta fara roti ajutatoare
http://entertainment.webshots.com/photo/2393020790102331993yigfvw

va pup, fug ca s-o trezit! azi sper sa reusesc sa vad si poze cu clopoteii ca tare dor mi-e sa-i vad!APROPO NICI O GRAVIDUTA?

Mergi la inceput

m o intrebare , poate ma puteti ajuta cu sfaturi...eu nu mai rezist sa ies cu Robert la plimbare, nu sta langa mine, fuge in strada, se due cu trotineta si nu se opreste cand ii spun (cand se apropie strada) ieri am venit leoarca si terminata acasa... nu mai pot. cand sa trecem strada, so trzit in mijloul strazii sa-si traga mana ca el ramane acolo, masinile asteptau, el ca nu vrea, urlete crize a de ce-l trag de mana explic ca vin masinile si trebuie sa trecel, el nu si nu...am inebunit
voi patiti asa?am pus-o pe seama faptului ca n-a mai prea iesit de cea timp fiind tot bolnav, dar totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Ramona si eu gandesc asa,am incercat eu sa ii explic dar nu cred ca a priceput ea mare lucru.Sunt sigura ca va fi ok pana la urma,poate sunt eu prea grijulie.
Eliza merci mult pentru sfaturi,am sa incerc sa ii dau numai sa vrea sa pape.
Ema te cred ca esti ocupata cu 2 pui asa micuti,eu cu unul si sunt pe metereze mereu.
Jelimonice mandru este Robert pe bicicleta,dragalas foc.Bianca nu imi face asa pe strada dar acasa la fel nu ma asculta deloc uneori,vrea sa faca doar ce vrea ea.Ea ma omoara cu luatul in brate la magazine,face un scandal,sotul sta cu ea afara ca ii este rusine sa mearga cu circul.Sper sa treaca mai repede perioada asta si sa devina mai intelegatoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Ramona si eu gandesc asa,am incercat eu sa ii explic dar nu cred ca a priceput ea mare lucru.Sunt sigura ca va fi ok pana la urma,poate sunt eu prea grijulie.
Eliza merci mult pentru sfaturi,am sa incerc sa ii dau numai sa vrea sa pape.
Ema te cred ca esti ocupata cu 2 pui asa micuti,eu cu unul si sunt pe metereze mereu.
Jelimonice mandru este Robert pe bicicleta,dragalas foc.Bianca nu imi face asa pe strada dar acasa la fel nu ma asculta deloc uneori,vrea sa faca doar ce vrea ea.Ea ma omoara cu luatul in brate la magazine,face un scandal,sotul sta cu ea afara ca ii este rusine sa mearga cu circul.Sper sa treaca mai repede perioada asta si sa devina mai intelegatoare.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare

da, e foarte mandru,, la toata lumea se lauda ca el se da fara roti :))
si acasa imi face circuri da macar acolo il stiu in siguranta, pot sa-i aplic pedepse, in schimb pe strada ieri mi s=o facut rau alergand dupa el, nici nu ma simteam bine, plus ca spaia ca se tot duce in strada. la un mom dat alergam dupa el ca nu se oprea, ii tot strigam sa se opreasca, si dintr-=o data vireaza stanga si direct in strada, am strigat cat am putut sa stooooppp ca s-o oprit si masina si el si toti oamenii din jur... am crezut ca mi-o stat inima in loc.
off sper sa se mai "civilizeze"curand ca de nu ajung la nebuni :)
le-as ridica statui la mamele cu mai multi copii, nu stiu cum fac fata, de multe ori ma gandesc ca poate eu gresesc si nu stiu cum sa comunic cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna zuzici n-am mai scris de muuuuulte luni (mi-e stricat calc is va pot citi doar de pe tel, tot asa va si scriu). Mi-a fost tare dor de voi, dar am citit mai mereu subiectl nostru. cu intarziere Anitei de Elle, sa creasca mare, sanatoasa, vesela, iubita si prietenoasa, sa se inteleaga minunat cu surioara ei, Evita. Am vazut ca multi clopotei nu s-au acomodat la gradinita, imi pare tare rau de mititei ca plang si de mamici ca sufera pt ei......Si Thea merge la gradi si s-a obisnuit destul de repede: in prima saptamana plangea dupa mine si facea pipi pe ea de 2 ori pana la somnul de amiaza, ca forma de protest (ii scosesem de 1 luna pampersul de zi), dar din a 2-a sapt n-am mai avut treaba: ii place fff tare la gradi si ma bucur enorm. Vorbeste destl de bine, spune poezii si cantecele (dar numai mie, in rest se rusineaza si mi se baga intre picioare...nush ce va face la serbare. Am citit mesajul lui Jelimoni si am ramas cu gura cascata cand am vazut ca Roby merge pe bici fara roti ajutatoare[uau] Thea nu stie sa pedaleze nici pe trici... Bravo, Roby! Un pup special pt Sara de Gatta...n-aveti idee cat de corect vorbeste frumusica asta...ce propozitii formuleaza! Ptiu sa n-o deochi!
Va pup cu mare drag pe toate si sper sa mai am rabdare sa mai scriu pe tel, ca-i tare antipatic

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Buna zuzici n-am mai scris de muuuuulte luni (mi-e stricat calc is va pot citi doar de pe tel, tot asa va si scriu). Mi-a fost tare dor de voi, dar am citit mai mereu subiectl nostru. cu intarziere Anitei de Elle, sa creasca mare, sanatoasa, vesela, iubita si prietenoasa, sa se inteleaga minunat cu surioara ei, Evita. Am vazut ca multi clopotei nu s-au acomodat la gradinita, imi pare tare rau de mititei ca plang si de mamici ca sufera pt ei......Si Thea merge la gradi si s-a obisnuit destul de repede: in prima saptamana plangea dupa mine si facea pipi pe ea de 2 ori pana la somnul de amiaza, ca forma de protest (ii scosesem de 1 luna pampersul de zi), dar din a 2-a sapt n-am mai avut treaba: ii place fff tare la gradi si ma bucur enorm. Vorbeste destl de bine, spune poezii si cantecele (dar numai mie, in rest se rusineaza si mi se baga intre picioare...nush ce va face la serbare. Am citit mesajul lui Jelimoni si am ramas cu gura cascata cand am vazut ca Roby merge pe bici fara roti ajutatoare[uau] Thea nu stie sa pedaleze nici pe trici... Bravo, Roby! Un pup special pt Sara de Gatta...n-aveti idee cat de corect vorbeste frumusica asta...ce propozitii formuleaza! Ptiu sa n-o deochi!
Va pup cu mare drag pe toate si sper sa mai am rabdare sa mai scriu pe tel, ca-i tare antipatic

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

am tras cu ochiul la pozele din Egipt ce bine arati mamiiii!!!
am vazut si eu mai demult un filmulet cu Saratica a Gattei si m-am minunat de cum vorbeste!
fetelor nu-mi vine sa cred ca fac3 ani clopoteii nostrii! cand a trecut timpul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

ramo, si noi am fostosi foarte des aerosolii, sunt foarte buni, dar din pavcate n=au rezolvat problema pt ca Robert are alergii,si stand mereu in preajma alergenilor (acarieni ,iarba)uite ca o tinem cu ultima bronsita de 2 luni! aum de cand ii dau si antialergice e mult mai bine,de luni mergem la gradi, desi mi groaza sa n-o luam de la capat.
doniro, e nu ma stresez cand inspira ell, dau pufu in spacer si ii tin masca un min, timp in care el automat inspira tot din tubul ala

asa, si acum sa zic si de bine, ma apuc sa-mi laud si eu odrasla care de 2 luni se da singurel pe bicicleta fara roti ajutatoare

va pup, fug ca s-o trezit! azi sper sa reusesc sa vad si poze cu clopoteii ca tare dor mi-e sa-i vad!APROPO NICI O GRAVIDUTA?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Fara roti? Nu-mi vine sa cred! Cred ca realizezi ca Robertel are un talent mult peste varsta!

Edit: Pai ai putea incerca asa: ii explici de acasa sa te tina de mana cand traversati sau cand sunteti in preajma strazii, ii explici cat e de periculos e altfel si daca nu te asculta va trebui sa il tii in ham (sti tu, hamul ala pe care il folosesti cand incep sa mearga copiii), il ameninti intai cu asta si daca nu e suficient, pui in aplicare amenintarea... nu cred ca ii va convine. El va alege: de mana sau cu hamul! Protestele se ignora. Bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:

Fara roti? Nu-mi vine sa cred! Cred ca realizezi ca Robertel are un talent mult peste varsta!

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

rosesc acum :))
multumesc, la sport e foarte ambitios, si cu rolele merge bine, de trotineta nu m-ai zic ca deja face scheme in viteza :), la vorbit insa inca i se incalceste limba in gura cand vrea sa zica prea multe, si are o topica de pici jos

Mergi la inceput

uauu nu pot sa cred, ca a facut Ana deja un an!!! ah LA MULTI ANI!!!!
ELLE ai doua fete minunate! cum se impaca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:

POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

rosesc acum :))
multumesc, la sport e foarte ambitios, si cu rolele merge bine, de trotineta nu m-ai zic ca deja face scheme in viteza :), la vorbit insa inca i se incalceste limba in gura cand vrea sa zica prea multe, si are o topica de pici jos

POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Acum si tu, nu poate excela in toate, dar sincer e un mare sportiv si sincer te sfatuiesc sa il ajuti. Neaparat inscris la un sport! Zau e talentat baiatul!

PS: Vezi ca am editat quote-lul initial

Mergi la inceput