Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Elle, sa iti traiasca pufosica! Multe zambete si sanatate ii urez!
Cred ca esti asa mandra mamico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

neata,dau eu cafeaua astazi! tocmai ce-am facut-o!
ramo, si noi am fostosi foarte des aerosolii, sunt foarte buni, dar din pavcate n=au rezolvat problema pt ca Robert are alergii,si stand mereu in preajma alergenilor (acarieni ,iarba)uite ca o tinem cu ultima bronsita de 2 luni! aum de cand ii dau si antialergice e mult mai bine,de luni mergem la gradi, desi mi groaza sa n-o luam de la capat.
doniro, e nu ma stresez cand inspira ell, dau pufu in spacer si ii tin masca un min, timp in care el automat inspira tot din tubul ala

asa, si acum sa zic si de bine, ma apuc sa-mi laud si eu odrasla care de 2 luni se da singurel pe bicicleta fara roti ajutatoare
http://entertainment.webshots.com/photo/2393020790102331993yigfvw

va pup, fug ca s-o trezit! azi sper sa reusesc sa vad si poze cu clopoteii ca tare dor mi-e sa-i vad!APROPO NICI O GRAVIDUTA?

Fara roti? Nu-mi vine sa cred! Cred ca realizezi ca Robertel are un talent mult peste varsta!

Edit: Pai ai putea incerca asa: ii explici de acasa sa te tina de mana cand traversati sau cand sunteti in preajma strazii, ii explici cat e de periculos e altfel si daca nu te asculta va trebui sa il tii in ham (sti tu, hamul ala pe care il folosesti cand incep sa mearga copiii), il ameninti intai cu asta si daca nu e suficient, pui in aplicare amenintarea... nu cred ca ii va convine. El va alege: de mana sau cu hamul! Protestele se ignora. Bafta!

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

cu traversatul strazi am reusit in final si-mi dadea el trotineta in mana sa trecem, dar cum ajunge pe trotuar tuleo din nou, eu fuga dupa el si o mai lua catre trotuar de ma luau transpiratiile
ii spuneam sa stea langa mine sau mergem acasa, la care el , "nu, eu vreau tareeee" cred totusi ca e entuziasmul ca si-=a mai revenit, (sapt trecuta era asa blegut ca ma rugam de el sa iesim si nu vroia, ca e obosit). azi cred ca o sa-mi iau ajutoare la plimbare, si ii spun regulile inainte , si la prima abatere pe sus inapoi acasa.
te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:

neata,dau eu cafeaua astazi! tocmai ce-am facut-o!
ramo, si noi am fostosi foarte des aerosolii, sunt foarte buni, dar din pavcate n=au rezolvat problema pt ca Robert are alergii,si stand mereu in preajma alergenilor (acarieni ,iarba)uite ca o tinem cu ultima bronsita de 2 luni! aum de cand ii dau si antialergice e mult mai bine,de luni mergem la gradi, desi mi groaza sa n-o luam de la capat.
doniro, e nu ma stresez cand inspira ell, dau pufu in spacer si ii tin masca un min, timp in care el automat inspira tot din tubul ala

asa, si acum sa zic si de bine, ma apuc sa-mi laud si eu odrasla care de 2 luni se da singurel pe bicicleta fara roti ajutatoare
http://entertainment.webshots.com/photo/2393020790102331993yigfvw

va pup, fug ca s-o trezit! azi sper sa reusesc sa vad si poze cu clopoteii ca tare dor mi-e sa-i vad!APROPO NICI O GRAVIDUTA?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Fara roti? Nu-mi vine sa cred! Cred ca realizezi ca Robertel are un talent mult peste varsta!

Edit: Pai ai putea incerca asa: ii explici de acasa sa te tina de mana cand traversati sau cand sunteti in preajma strazii, ii explici cat e de periculos e altfel si daca nu te asculta va trebui sa il tii in ham (sti tu, hamul ala pe care il folosesti cand incep sa mearga copiii), il ameninti intai cu asta si daca nu e suficient, pui in aplicare amenintarea... nu cred ca ii va convine. El va alege: de mana sau cu hamul! Protestele se ignora. Bafta!

cu traversatul strazi am reusit in final si-mi dadea el trotineta in mana sa trecem, dar cum ajunge pe trotuar tuleo din nou, eu fuga dupa el si o mai lua catre trotuar de ma luau transpiratiile
ii spuneam sa stea langa mine sau mergem acasa, la care el , "nu, eu vreau tareeee" cred totusi ca e entuziasmul ca si-=a mai revenit, (sapt trecuta era asa blegut ca ma rugam de el sa iesim si nu vroia, ca e obosit). azi cred ca o sa-mi iau ajutoare la plimbare, si ii spun regulile inainte , si la prima abatere pe sus inapoi acasa.
te pup!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Foarte bine. "Tareeeeee" numai in parc... ca pe trotuar sunt pietoni, strada e aproape, etc. E greu cu regulile dar aplicate constant si cu explicatii, vor fi respectate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Moni, e suuuper tareee Robert cu bicicleta fara roti ajutatoare. Nu imi vine sa cred!!! Nu te credeam daca nu puneai poza, jur! Victor nu vrea sa pedaleze nici pe tricicleta; doar se impinge cu picioarele de asfalt... refuza pur si simplu. Iar Daria, care are 4 ani jumate, nu poate fara rotitele din spate. Bravo lui!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau!
Moni zic si eu ca fetele, wow!!!
Razvi nici la trici nu stie sa dea din pedale nu sa mearga pe 2 roti.Drept e ca nici nu m-am muncit tare mult sa il invat si nu l-am prea dus cu trici afara pt ca el tot motoreta fara pedale o prefera.
De ziua lui vreau sa ii cumpar o bicicleta, sper ca atunci va vrea sa invete sa de-a din pedale.

Ce figurle pe strada vreau sa zic ca si Razvi mai avea tendinte din astea da i le taiam din scurt.Il tineam de mana cu forta chiar daca plangea si facea urat, dupa ce se calma ii spuneam ca il las sa mearga singur dar in momentul in care l-am strigat si nu s-a oprit il iau iar de mana.A " incalcat" de cateva ori conditia si am facut exact ce i-am spus ca o sa fac daca nu ma asculta.Bineinteles ca ural si plangea dar il tineam strans de mana si ii spuneam de ce l-am luat iar de mana si il lasam sa isi faca tamblaua mai departe.
Asa de cateva ori si nu mai avem probleme.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani, Micky_mamica!!!!

LauraI, ma bucur ca ne-ai scris de Theuta ta si ma bucur sa aflu ca s-a acomodat bine la gradi.
Si Razvi imi canta toata ziua si imi spune poezii si cand il rog sa ii spuna si bunicii de ex, se rusineaza si face tot felul de figuri pana spune frumos.Se rusineaza foarte tare.La prima lui serbare nu a avut problema asta, a spus poezia superb fata de alti copii mai mari.Am si pus aici atunci un link.
Oare acum ca a mai crescut ii va fi rusine la serbare?

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mami de Luca! Sa fii fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

La multi ani, Micky!
numai bucurii sa ai in viata, multa sanatate si multa dragoste.
am vrut sa te sun toata ziua dar mereu a aparut cate ceva. fetele sunt cam bolnavioare, tuse si mucisori la greu iar Iulia in plus a avut si febra mare, de o saptamana nu ii mai scade. inca nu am inceput antibioticul, il am in casa dar nu m-am indurat sa-l desfac, mai ales ca Iulia este fff vesela si activa.

la noi se pare ca minunile nu tin decat 5 zile. am tinut-o pe daria acasa miercurea trecuta si de atunci nu mai vrea sa mearga la gradi. plange in fiecare seara si dimineata ca vrea sa stea cu Iulia acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

unde ati fugit toate??
lala nu ne dai un semn?sper ca e bine Bia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

la multi ani miky mamica! sanatate si fericire!

lala20 sper ca e bine bia si ati terminat cu spitalul! sanatate multa!

moni ce perfomer ai tu acolo, bravo!

mary sanatate multa fetelor! esti toata ziua cu ele? singura sau ai ajutor? cum te descurci?

Mergi la inceput