Floricele de Liliac mai - iun 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Neata,

Maria multumim mult. Iar m-a pufnit plansul cand am vazut mesajul tau. Spun iar, ca tocmai ce m-am intors de la gradi. A fost prima zi a lui Ale, am lasat-o acolo, ea nu a plans dupa noi, nimic, ii place tare zic eu, am realizat ce copil mare am. Mi-am adus aminte cand am nascut-o si dna dr m-a felictat ca am o fetita de 3 kg si acum merge la gradi. Ce repede trece timpul

Nico am luat juicerul. Cand o iau pe Ale de la gradi ma opresc sa cumpar cele necesare stoarcerii si atunci iti zic ce si cum. La prima vedere pare f usor de manevrat si depozitat. Eu sper sa fi meritat banii.

Virgi merci mult de pm.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

daca ai putea sa cumperi si radacinoase sa-mi spui cum functioneaza la morcovi si mere ,as vre-a sa-mi achizitionez si eu unul nou
sotul mi l-a dus la reparat pe cel vechi ,iar mie nu-mi mai place deloc

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

salut mamici!

vad ca nu faceti bine deloc,discuti...pana o sa ajungem sa fim doar cateva mamici care posteaza

despre noi noutati,fata inca mai tuseste ,dupa 5 zile de eurespal,nu are o tuse clar productiva,este semi uscata productiva,noapte se aud secretiile adunate in gat sau ceva mai jos de gat,nu face febra,i-am dat chiar ceai cu lamaie si zahar fiert sa o ajut sa-si fluidifice secretiile....probabil ca o sa mai dureze pana o sa dispara tusea de tot,merg azi la control sa o asculte la plamani

vivela ai un blog interesant,sanatate

o sa facem vaccinul de 4 luni la 5 luni,o luna diferenta intre cel de doua care a fost facut la 4,cand o sa ne treaca tusea peste o sapt doua probabil,m-am documentat si e ok
nu prea suntem in regula cu cel de hep b ,l-am facut la nastere si apoi la 4 luni,trebuia la 2 ma mai interesez ce e de facut

DAVID(15 MAI 2006)

asa am patit eu la Alexandra. I-am facut hep B la 6 luni abia. M-am suparat tare pe pediatra mea atunci. Ptr ca pentaximul nu continea si hep B si trebuia facut separat si abia tarziu am aflat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

a, Corina, azi nu ies din casa...mi-e ca ma paste o raceala, tremur de cand m-am trezit, parca am dormit pe gheata.

si poate va mai imbunati un pic, intre 2 sageti va mai uitati si pe geam sa vedeti ca a venit toamna :

Traiesc in Orasul Alandala

la noi ploua ,natura inca nu a ruginit,e tot verde,trebuie sa merg dupa baiat la gradi ,cu fata dupa mine,cu caruciorul,pelerina de ploaie umbrela si husa de ploaie la carucior,vom fi infofoliti,incerc sa fe fac o poza

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Neata,

Maria multumim mult. Iar m-a pufnit plansul cand am vazut mesajul tau. Spun iar, ca tocmai ce m-am intors de la gradi. A fost prima zi a lui Ale, am lasat-o acolo, ea nu a plans dupa noi, nimic, ii place tare zic eu, am realizat ce copil mare am. Mi-am adus aminte cand am nascut-o si dna dr m-a felictat ca am o fetita de 3 kg si acum merge la gradi. Ce repede trece timpul

Nico am luat juicerul. Cand o iau pe Ale de la gradi ma opresc sa cumpar cele necesare stoarcerii si atunci iti zic ce si cum. La prima vedere pare f usor de manevrat si depozitat. Eu sper sa fi meritat banii.

Virgi merci mult de pm.

daca ai putea sa cumperi si radacinoase sa-mi spui cum functioneaza la morcovi si mere ,as vre-a sa-mi achizitionez si eu unul nou
sotul mi l-a dus la reparat pe cel vechi ,iar mie nu-mi mai place deloc

DAVID(15 MAI 2006)

al meu s-a crizat ca l-am luat pe asta, ca il aveam pe cel vechi, dar eu nu il sufar pe ala asa ca l-am pus in fata faptulu implinit. Mi l-am luat din salariul meu . Va povestesc dupa amiaza ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

'Neata !

Ce frig e !

Mi-a plecat si sotu' in delegatie pana maine.

Ioana (si pe mine ma mai cheama Ioana) ce bine ca Ale s-a comportat asa. Bravo ei !

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

neatza,

as scrie mai multe dar ma calareste victor.

Carla, vreu eco, nu radiografie pt ca o fac ca vreau eu, dr nu mi-au recomandat niciunul au zis ca e ok si nu e nevoie ., si am zis sa nu-l supun razelor ...( acuma nush exact cat de nociva este radiografia, dar stiu ca eu am facut zeci la viata mea si as vrea ca el sa nu faca niciuna daca se poate ...sa nu mearga la dr numai la control de rutina...dar na...orice mama cred ca isi doreste asta.

La multi ani Sabinuta, Iustina si Ekaterina sa cresteti mari si frumoase !!

Eu de cateva zile l-am pus pe Victor si intins pe spate si asa i-am dat san, nu e o pozitie f comoda dar era f agitat si nervos si nu am reusit nicicum sa ii dau decat asa...si e ok.

Cu biberonul mai avem si noi pb, ca i-am mai dat ceai si curge mai greu prin biberon si se pare ca il prefera, dar numai cand nu ii e foame si il doare burtica sau e nervos sau cand ii e fff somn( deobicei seara) - atunci trebuie sa incep cu 10 -30 ml ceai ( se linistetste )si continuam cu san . Imi pare si acum rau ca i-am dat ceai. Am zis ca colicii sunt pe sf si sa nu ii mai dau colief sau picaturi si sa ii dau ceai ca e mai usurel....si ceai m-am facut.

ieri m-am apucat sa ii fac lui bebitza blog...pt ca m-a intrebat cineva ceva de la o luna si mi-am adus aminte cu greu....si asa ca ...vreau sa ii las puiul amintire aceste minunate sentimente care ne incearca pe noi ca parinti. Nu am eu talent, dar incerc sa-l fac cat mai frumso.

Mergi la inceput

apropo de LP,pt bebelusi care au implinit 6 luni,ati trecut pe urmatorul numar adica cel recomandat de la 6 luni,cum reactioneaza bb,se constipa,asa facea al meu baiat

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

VIRGINIA imi spui si mie site-ul polonez de pe care ai comandat combinezonul......suna tare bine blanita aia.....la cat de frig este la noi....
TE ROOOOOG!!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

S-a trezit,incerc sa recuperez altadata

Intrebare:are ceva daca ii fac Lp cu apa plata calda direct de la dozator?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura

'Neata !

Ce frig e !

Mi-a plecat si sotu' in delegatie pana maine.

Ioana (si pe mine ma mai cheama Ioana) ce bine ca Ale s-a comportat asa. Bravo ei !

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Ioana e doar nickul, pe mine ma cheama Ana-Sabina, prietenii imi zic Sabina

Mergi la inceput