Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carm3nutza Nu ma poate ajuta nimeni cu informatii legate de bebejunior.ro? 34+ |
eu nu stiu nimic despre ei...nu am comandat niciodata..
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
MSymo spune:
citat din mesajul lui diana.b "not a big deal"??????????? eu daca as incerca, sigur sotul va apela ulterior la un zugrav sa repare dezastrul de pe pereti pana vine bb si mie mi-ar placea niste fluturasi (mai mari cei drept), dar am sa caut prin comert ceva de genul asta...... daca stiti unde sa ma intrumati, apreciez 31+ |
Am vazut la Bricolage si la Hornbach (la asta sunt chiar mai multe modele de decoratiuni). La Bricolage exista niste sabloane cu flori, fluturi etc si niste vopsele in tuburi ca pasta de dinti. Pui sablonul pe perete si desenezi in diverse culori. Bafta!
Symo 36+ Diana Nicole
AMR 16 ZILE
misticgirl spune:
ratusca, la ce spital nasti si cu ce dr? Vreau si eu sotul cu mine la cezariana Parca nu esti in Buc, nu?
Anca,multumim pt vestile despre Alexa si bebelusa.
Am stat in pat de la 15:00, inca sunt in varful patului, Nico deseneaza, coloreaza, s-a jucat singur...orice numai sa nu faca nani... tocmai il laudam si a inceput smiorcaiala fara motiv, specifica starii lui de oboseala. Acum plange ca nu are gri la creioanele colorate si ca nu vrea sa vina taicasu pana nu se termina Stuart Little (filmuletul cu soricelul), ca daca vine tati se joaca la XBOX. Prevad ca azi trebuie sa-l culc devreme, e obosit tare. Am mai avut cateva contractii, dar nu dureroase, doar s-a intarit burta si o durere surda, mai slaba decat la menstruatie. Azi am luat doar magne b6, nimic altceva, nu suport medicamentele, no-spa iau doar daca simt durere.Bebe e miscator, dar cred ca e tot cu fata spre spatele meu. Nu mai am rabdare pana maine, cand merg la echo .
Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)
diana.b spune:
mersi frumos msymo, am sa dau o fuga pe la cele doua magazine, dar in weekend cu sotul si am sa vad daca se potrivesc si persoanelor antitalent ca mine
la ce raion gasesc chestiile astea?!?!?
eu ma gandeam, mai degraba la niste fluturasi pe care sa-i lipesc, nu sa ma dea afara din casa talentul ,pe care nu-l am
32+
alinushca spune:
Unde era fisierul ala cu numere de telefon? Sa stiu si eu pe cine anunt daca e sa se intample teburile mai devreme. Ty!
Mai multe nu mai zabovesc la povestit ca nu mi-a priit ceva si imi e greata.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35
misticgirl spune:
Beatrice,eu o sa nasc cu dr Haiduc, la Filantropia si probabil la sf lunii oct. Maine sau miercuri merg la control ( eu spre sa-l mai prind maine dupa echo, desi nu cred ca am sanse, termin dupa ora 13) si vom discuta despre nastere. Eu vreau tot cezariana, insa nu as programa-o, as face cand intru in travaliu. Asa bebe ar fi mai pregatit pt intalnirea cu lumea din afara burticii. Sotul insista sa programez operatia, ca sa stea el linistit, dar eu nu vreau, asa ca vb cu dr si sper sa iasa ca mine.
Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)
alinushca spune:
Si eu vreau poze cu miruna!
Am ratat noutatile despre Alexa si Andreea. Anyone fill me in?
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35
MSymo spune:
citat din mesajul lui diana.b mersi frumos msymo, am sa dau o fuga pe la cele doua magazine, dar in weekend cu sotul si am sa vad daca se potrivesc si persoanelor antitalent ca mine la ce raion gasesc chestiile astea?!?!? eu ma gandeam, mai degraba la niste fluturasi pe care sa-i lipesc, nu sa ma dea afara din casa talentul ,pe care nu-l am 32+ |
La raionul cu tapet, rame tablou, decoratiuni...
Symo 36+ Diana Nicole
AMR 16 ZILE
sugubina spune:
Symo stiu ce e aia uruiala-are Pufi o mamae la tzara si mai ma duce din cand in cand! haha!
Ce vrei sa gatesti din ciculin?
Doura saracuta de tine 7 etaje ai urcaat?! Sincer eu nu as fi avut coraj. Stau la 8 si dc liftu meu nu ar merge as sta jos pana se repara sau ma duc la mama..pt ca io nasc pe scari dc urc..
Legat de incompatibilitatea de grup sanguin, noi am facut anticorpii astia in trim II si la inceput de III; nu am facut anticorpi. Probabil ca se fac niste injectii in caz ca dezvolti anticorpi.
aaah ma mananca buurta rau! Sus sub sani. M-am dat cu apa rece, m-am cremuit. Cre ca mai am sa schimb bluza.
Apropo de asta cu buricu - centura de buric si protejarea lui-am primit din America si un pachet de Huggies new born, si sunt tare smechere=au un decupaj fix la buric asa ca il lasa natural dezgolit. Fuarte tare ha?
carm3nutza io nu am comandat never de la ei asa ca nu prea am cum sa te ajut sorry!Sper sa se rezolve si sa iti vina comanda.
sugubina 30+ cu Puficele