Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 6
diana.b spune:
am memorat raionul
mai vin si eu cu o intrebare... am citit pe aici pe undeva (nu mai stiu nici unde si nici cand, deee, cu un singur neuron ce pretentii sa am), intr-o lista cu necesarul, despre chilotei cu burtiera si mi-am cumparat chestiile alea sexy (cand ii vad, ma gandesc ca lipseste un podium ca sa defilez )... intrebarea e: cand se folosesc?!?!?
nu radeti de mine...
32+
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca Unde era fisierul ala cu numere de telefon? Sa stiu si eu pe cine anunt daca e sa se intample teburile mai devreme. Ty! Mai multe nu mai zabovesc la povestit ca nu mi-a priit ceva si imi e greata. Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35 |
pe adresa de gmail, in documente
32+
carm3nutza spune:
sugubina, mersi mult de raspuns
Se pare ca am noroc, tocmai am incercat inca o data sa sun la ei si mi-a raspuns o tanti care m-a asigurat ca o sa se uite peste comanda mea si ma suna inapoi sa imi spuna ce s-a intamplat cu comanda. Sper sa ma sune cu vesti bune :)
34+
misticgirl spune:
Fetelor, eu i-am luat lui bb scutece Happy New-born, au decupaj la buric. Mi-am amintit ca la prima sarcina cumparasem Pampers new-born si mi=au spus asistentele de Happy, ca se tot misca scutecul si ii trecea mereu peste buric. Am fost multumita de Happy, dar sunt putin mai grosi decat Pampers.Dupa ce i s-a vindecat buricul, am folosit Pampers, apoi a inceput sa se ude la spate si pe langa scutec si am trecut iar pe Happy pana am scapat definitv de scutece
Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Beatrice,eu o sa nasc cu dr Haiduc, la Filantropia si probabil la sf lunii oct. Maine sau miercuri merg la control ( eu spre sa-l mai prind maine dupa echo, desi nu cred ca am sanse, termin dupa ora 13) si vom discuta despre nastere. Eu vreau tot cezariana, insa nu as programa-o, as face cand intru in travaliu. Asa bebe ar fi mai pregatit pt intalnirea cu lumea din afara burticii. Sotul insista sa programez operatia, ca sa stea el linistit, dar eu nu vreau, asa ca vb cu dr si sper sa iasa ca mine. Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04) |
Eu trebuie sa mi-o programezcand i-am spus ca sa stau sa intru in travaliu, a zis:"Doamne fereste, in cazul tau?!". la mine e mai complicat ca daca se rupe apa, trec la cezariana de urgenta, cu anestezie totala si bebe care trebuie scos in maxim 5 min.
34+
35 ecografic
alinushca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
32+ |
sarumana!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35
BraveGirl spune:
Symo, si eu stiu ce e uruiala Sotul are un unchi care are moara si pt ca multi ii lasa uruiala in loc de bani, cumpara multi pui pe care ii creste doar cu uruiala. Iti dai seama ce giganti ies De cate ori ajungem pe acolo ne da un pui si eu il portionez si ii fac Ariannei papa. Ei la inceputul diversificarii iam dat numai legume si carne de la tara, din surse sigure. Acum m-am lenevit si cumpar ce gasesc in comert. Dar lui Bubu o sa-i fac la fel la inceput.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Doura pe langa incter prelungit si greutate mai scazuta la nastere nu am gasit nimic. Icterul prelungit se trateaza fara probleme. Lui Emanuel nu i-a trecut intr-o luna si i-au dat o pastila de Fenobarbital. A doua zi nu avea nimic.
Te roooog cand termini pictura pui pozici??? Eu am renuntat, abia mai stau pe scaun, in picioare e prea mult. Copac am vrut si eu dar aveam de munca...stii copacul din Winnie? Ala trebuia sa fie. E greu si trebuie timp. Cateva zile imi lua sigur.
Dana se pare ca suntem in aceiasi barca. Ai dreptate ca e mai rau cu RH-ul, asa ca o sa imi ascult medicul si fac analiza cand vrea el. Oricum bebei sunt mari, icter pot face oricum... asta e.
Alinushca, Doura, maine promit ca fac poze! Am si fotograful acasa e la fix
Intreba cineva de ursuleti, iertare atat a putut neuronul, sunt foarte usori dar m-am distrat sa ii fac cu 7 nuante de maro . In total sunt 14 ursuleti .
Ma duc sa ma intind, mor de durere de spate, de ovare, de burta de orice. Am luat si nospa si degeaba. Maine cred ca il viyitey pe doctor daca nu scap ca m+am saturat. Ii spuneam sotului ca nu pot sa cred ca voi reveni la normal intr-o zi.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
ratusca83 spune:
foarte bine faci miruna..sa mergi la dr..nu mai sta asa..multi pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
ramonik1986 spune:
Buna! Am gasit si eu pe net cateva chestii utile pentru bebe si cresterea lui si le-am pus pe contul de gmail. Sper sa va placa.
33+