Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 4
douradoudou spune:
ana, o mamica de nov-dec 2009 zicea ca semintele de in sunt f bune laxative..give it a try..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 34+ cu
diana.b spune:
"not a big deal"???????????
eu daca as incerca, sigur sotul va apela ulterior la un zugrav sa repare dezastrul de pe pereti pana vine bb
si mie mi-ar placea niste fluturasi (mai mari cei drept), dar am sa caut prin comert ceva de genul asta...... daca stiti unde sa ma intrumati, apreciez
31+
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Sunset, La multi ani, sanatate si numai bucurii de la bebelina! Beatrice, si eu sunt acasa din 22 iunie si m-am cam plictisit, nu mai stiu ce sa fac. Corina, Sugubina, merci de pont pt puiutii galbeni. Cred ca nici unii nu sunt ca aia de la bunica de la tara care mananca urluiala (hahaha, stiti ce-i aia?). Ana te-ai si intors acasa, la Bucuresti? Ratusca, deci ai decis....care-i data? Ti-a zis ceva legat de scoaterea firului? Si tati vrea in sala, e curajos! Symo 36+ Diana Nicole AMR 16 ZILE |
symo..inca nu am decis data pt ca abia luni merg la control si atunci vom decide...azi am vb decat la telefon cu asistenta lui. De fir mi-a spus ca il va scoate in ziua cand nasc...sper sa nu fie dureros..pupici multi
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
danaint spune:
Miruna, da cred ca eu am mai multianticorpi. Dar nu au mai crescut, am facut la 25 si 30s. Asa ca cica e ok. In alta ordine de idei, f tari ursuletii brodati. Nu as fi avut rabdare... Eu maximul de lucru manual a fost cand i-am facut un panou de afisaj, din panza, sa prindem mici amintiri. Poate fac si eu poze si va arat
Vis idiot de gravida: eram la pitesti la socri, si mi se rupe apa. Dintr-un motiv misterios nu aveam masina, si nici socrii, si nici fratele sotului. Nimeni. doar o motocicleta era disponibila. Fun! M-am visat gonind prin gropi pe autostrada cu burtoaca din dotare, calare pe motocicleta. Si in urma mea ramanea o dara de apa
s35 Lucas Petru
douradoudou spune:
miruna nu e corect...la intalnire cand am fost eu nu ai venit...nu ai pus nici o poza recenta cu burtica...lasa-l pe sot daca are nevoie de 1 ora pt o foto..seteaza aparatul sa faca singur si in cateva secunde ai catvea poze..eu vreau sa te vad
si 34+ cu
diana.b spune:
pot sa trisez si eu cu 12 ore?!?!? nu mai am rabdare...
schimb semnatura din seara asta, insa de baut dau maine dimineata
32+
Siuta spune:
Eu inca sunt in recuperari pe la capitolul 120 , dar am intrat repede sa transmit si eu felicitari lui Mosulik si Alexiei .Bebelinele voastre sa fie sanatoase, mancacioase si sa aiba noroc !
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
ratusca83 spune:
fetelor sunt franta....m-a mancat undeva sa ies sa-mi cumpar o pereche de UGG-uri si am luat-o frumos pe jos....am ajuns eu la magazinul unde le vazusem,dar, n-am mai plecat din magazin pana nu a venit sotul sa ma ia...mi-a tras o cearta zdravana si acum stau cumintica in pat pana o sa vina el..asta nu stiu cand se va intampla pt ca iar este f ocupat...asa ca in seara asta bantui pe aici...
vreau sa cumpar si eu niste paturele dragute la bb si nu stiu de unde...
pt toate
doura felicitari pt vestile bune
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
douradoudou spune:
eu am 0 + iar sotul A+..mie nu mi-a facut analiza pt anticorpi dar mi-a spus ca daca acesti anticorpi exista ,este posibil ca bb sa faca icter ..dar nu obligatoriu..miruna tu ce stii mai mult??spune-mi si mie plz ca mi-e lene sa dau search acum pt ca netul meu este oribil as usually
si 34+ cu
beatrice75 spune:
Diana, la fel si la mine, sotul ar apela la zugrav apoi daca ma pun eu pe pictat
La mine va fi cezariana la sf lui oct, ziua si ora exacta stabilim la urmatorul consult. E vreo fata de aici care se programeaza atunci la acelasi spital?
Doura, felicitari pt vestile bune!!!Referitor la ce ziceai tu cu buricul sa nu se frece de pampers, am vizionat si eu un filmulet( postat chiar aici pe forum cred)cand dr pediatru de la Municipal(Miruna o stie!)zicea ca pampersul trebuie pus in asa fel incat sa lasam descoperit ombilicul, nu sa-l acoperim, ca sa se usuce mai repede, sa nu se frece, etc.
34+
35 ecografic