Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Sunset, La multi ani, sanatate si numai bucurii de la bebelina!
Beatrice, si eu sunt acasa din 22 iunie si m-am cam plictisit, nu mai stiu ce sa fac.
Corina, Sugubina, merci de pont pt puiutii galbeni. Cred ca nici unii nu sunt ca aia de la bunica de la tara care mananca urluiala (hahaha, stiti ce-i aia?).
Ana te-ai si intors acasa, la Bucuresti?
Ratusca, deci ai decis....care-i data? Ti-a zis ceva legat de scoaterea firului? Si tati vrea in sala, e curajos!

Symo 36+ Diana Nicole
AMR 16 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am fost la echo..totul bine...bb-elina infipta cu capul in my cervix..deci simteam eu bine ce simteam..anyway colul este inchis deci totul ok..masuratori bune..apoi am fost si am mai luat niste haine pt ea..mai am de luat mobila si cosmetice si niste vopsea pt ca vreau sa-i pictez ceva pe pereti...am ajuns acasa ..adica jos la bloc...cand sa intru vad muncitori ..lucreaza la lift..deci am urcat 7 etaje...mda cam asta..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

Buna ziua tuturor burticilor.
Va urmaresc in fiecare zi si citesc fiecare post al vostru dar nu indraznesc sa spun prea multe pentru ca nu am experienta si cunostintele necesare.
Acum vreau sa va intreb daca a facut cineva cumparaturi de pe bebejunior.ro
Am comadat un patut de la ei de o saptamana aproape si nu m-a sunat nimeni sa imi spuna daca a plecat comanda sau nu. In plus am incercat sa ii sun si nu raspunde nimeni la numerele lasate de ei pe site.
Va rog daca puteti sa ma ajutati.
Va multumesc si felicitari tuturor.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

am revenit...

dupa a doua repriza de calcat, am devenit gretos... in ultima vreme ma tot incearca starile de greata... asa ca am balenizat in pat o ora

apropo, de vreo saptamana nu mai pot sta cu fata in sus... eu mai stateam asa si ma uitam la tv, dar acum cum stau doua minute asa, cum ma ia greata... voua vi se intampla asa ceva?!?!?!

apoi am iesit la o plimbare de 10 minute, ca sa pot spune ca am iesit si eu din casa azi (o nebunie a mea) si afara e foarte frig: miroase a iarna

legat de alaptat, am mai auzit pareri "traumatizante" despre asta, dar voi chiar m-ati speriat

imi doresc din tot sufletul sa alaptez... sper sa nu fie asa horror

31+

Mergi la inceput

nu ma cert cu nimeni doar vroiam sa va arat de unde am luat :"Dictionarul expresiilor patentate

a pupa fara exceptie (inventator Lalu) = un fel de nu am timp sa nominalizez; hai ca-mi sunteti simpatice"-nov-dec20009

si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am fost la echo..totul bine...bb-elina infipta cu capul in my cervix..deci simteam eu bine ce simteam..anyway colul este inchis deci totul ok..masuratori bune..apoi am fost si am mai luat niste haine pt ea..mai am de luat mobila si cosmetice si niste vopsea pt ca vreau sa-i pictez ceva pe pereti...am ajuns acasa ..adica jos la bloc...cand sa intru vad muncitori ..lucreaza la lift..deci am urcat 7 etaje...mda cam asta..

si 34+ cu

felicitari pentru vestile bune de la eco!!!

vrei sa pictezi TU ceva pe pereti?!?!?

mai fetelor ma uimiti cat sunteti de rabdatoare (goblenuri ) si de talentate (picturi )
bravo voua!!!

31+

Mergi la inceput

si la mine au revenit starile de greata din cand in cand...eu ma gandesc ca e logic la cate picioare in stomac imi iau in fiecare zi..eu daca stau pe spate mai mult de cateva minute ma sufoc si ametesc..fetele cu bb 2 sau 3 : voi ati vazut centura pt bb din bumbac care se pune ca sa protejeze buricul??????e larga..si se leaga la spate cu o fundita...eu azi am vazut in magazin 1 data in viata..nici nu stiam ca exista..am luat si eu 2 ..sa fie acolo..voi ce parere aveti?mia zis vanzatoarea ca este ca sa nu se raneasca de la scutec ..ce parere aveti ???

si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Fetelor in legatuyra cu alaptatul... vreau sa va intreb ceva? eu am observat pe sfarc ca se face asa ca o crsuta, de parca ar fi cursc ceva din san si s-ar fin intarit? voi ati avut asa ceva? dar are o culoare ciudata asa mai galbuie- scuze de descriere dar nush cum sa va explic

Sunt crustele cauzate de colostru, se formeaza mai intai canalele, care prind o crusta mai inchisa la culoare, apoi cad acelea si se fac acestea, mai spre galbui. E normal, am si eu asa de pe la 27 sapt parca. Incet, incet vor cadea si vei observa uneori o depunere, ceva gen zaharisit (si eu imi cer scuze pt descriere, dar am incercat sa sune cat mai realist )

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

nu ma cert cu nimeni doar vroiam sa va arat de unde am luat :"Dictionarul expresiilor patentate

a pupa fara exceptie (inventator Lalu) = un fel de nu am timp sa nominalizez; hai ca-mi sunteti simpatice"-nov-dec20009

si 34+ cu

Ana m-a citat pe mine, tu citezi pe cine vrei . Glumeam, zau ca nu tin la brevetare

Felicitari pentru bebelina sanatoasa si pentru cele 7 etaje, eu ramaneam jos pana reparau liftul, nu ajungeam sus in niciun caz. Mai greu ar fi fost daca erai si cu bebelina in carucior, atunci chiar ar fi fost cumplit.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

a propos de pictura mi-am adus aminte :UNDE E SIMONA-MARIS???????EU NU MAI STIU DE EA ..AVETI VREUNANR EI???
diana vreau sa-i pictez un copac si niste fluturi..si mai vad eu..not a big deal...

si 34+ cu

Mergi la inceput