Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Sashenka inteleg ce inseamna stresul cu mutatul...e al naibii de aiurea...si eu inca nu am reusit sa vand casa ca sa ma pot muta dar tre sa o fac neaparat pana nasc...mi-e o groaza... incearca sa nu te stresezi foarte tare...gandeste-te la bebica...sa ii fie bine..restul nu mai conteaza...mai sunt si cei din jur care pot sa se streseze in locul tau ca ei nu tre sa aiba grija de bebe mic din burtica.(macar ata sa faca pentru el..sa iti ia grijile de pe cap) ai mare grija de tine.

29+ TudoL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

cu placere Diana! si o noapte frumoasa tuturor! sa stea bebeii in burtica cuminti

33+

Ok, multam de urari, dar parca iar iti iei la revedere de la noi pt o perioada...............foarte lunga.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

dianafiecare spital are politica lui legata de masajul burticii. la noi au facut moashele un masaj scurt dar viguros (si f f dureros) de 2-3 ori si nu ni s-a spus nici o clipa sa mai facem noi. fiecare cu pasarelele lui in fiecare spital.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

imi dati si mie adresa de gmail cu parola please?vreau sa vad si eu cartea aia.

29+ TudoL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

In sfarsit m-am trezit fara dureri de burta, de spate, fara sufocari, fara nimic ...sa speram ca ma tine! Aseara cand m-a vazut sotul mi-a zis ca mergem la dr obligatoriu...cred ca aratam tare bine.

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura!!!

Andreea, legatul nu e 100% sigur insa nu iti recomand nici pilula. Am luat 6 ani si nu mai fac gresala asta niciodata. De la o pilula la alta aveam alte efecte adverse de care mi-am dat seama abia cand am intrerupt.

Beatrice, asta e si norocul asistentelor, starea de slabiciune a pacientului si in unele cazuri disperarea. Degeaba dam cu rosii in sistemul sanitar, mentalitatea e defecta.

Acum multi ani bunicul a fost internat la Floreasca. Stateam noaptea cu el pentru ca era destul de rau si asistentele dormeau. In patul vecin era un alt mosulica care vroia sa coboare sa isi ia un iaurt. Cand l-a vazut asistenta crezi ca l-a intrebat ce vrea? L-a legat si gata, s-a dus sa isi continue somnul. I-am dat eu iaurtul si saracul plangea ca vrea sa fie dezlegat... mizerabil.

Fug sa imi beau si eu cafeluta...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

cu placere Diana! si o noapte frumoasa tuturor! sa stea bebeii in burtica cuminti

33+

Ok, multam de urari, dar parca iar iti iei la revedere de la noi pt o perioada...............foarte lunga.

34+
35 ecografic

Daaa... Ramonik, am tot uitat ieri sa te intreb unde ai disparut??? Am tot intrebat de tine si nimic... vezi sa nu mai dispari

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

buna dimineata si tie beatrice

nu te lasi pana nu ma impungi putin

motivele pentru care nu am intrat le-am spus pe scurt vineri: au fost de organizare si tehnice!

sunt convinsa ca am foarte multe de invatat de la voi, mai ales ca stand de vorba cu prietene care au deja copii de 1, 2, 3 anisori si de la care ma asteptam sa primesc un "up-date" am observat ca nu stiu atat de multe cat stiu eu......... iar eu in comparatie cu voi sunt o mica incepatoare
deci nu toata lumea prezinta un interes asa mare asupra subiectului...

asadar, va felicit pe toate si va multumesc pentru ajutorul pe care mi-l acordati

gata, cu linguselile....... ce e mult strica
glumesc!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Asta pt ca nu vrem sa mai absentezi asa mult timp. Uite, Elfica nu a mai intrat de foarte mult timp, ea care era asa de activa inainte!!!

siema zice ca nu are ce sa ne spuna!Pai sa ne povesteasca ce a mai cumparat pt bebe, cum a fost la eco....

letzy81, la ce dr esti la Filantropia?Observ ca 5-6 dintre fetele de aici de la odisee, dintre cele active, avem acelasi dr. la acest spital

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Vorbeati zilele trecute de mobila pt bebe.Noi ne-am facut mobila de dormitor la comanda iar acum am dat din nou comanda pt un mic dulapior(pt ca in dresingul nostru nu mai incape nimic si oricum nu cred ca e recomnadat sa le punem cu ale noaste)si patut.Pt inceput am considerat ca este suficient.Si noi avem 2 camere asa ca deocamdata nu se pune problema de camera lui bebe.
Oricum dormitorul nostru este destul de mare si nu este incarcat cu mobila.Acum astept sa fie gata dulapiorul domnisoarei ca sa mma apuc si eu de spalat/clcat lucrusoare.
Azi si maine ma mai duc la servici,sper sa nu mai primesc alte telefoane ca eu-s cam goaga si nu-mi pot refuza pacientii.Asa ca ma pot ocupa si eu putin de marele eveniment(asta daca al meu sot n-are alte planuri de tara,oricum l-am amenintat ca nu-l mai insotesc).
Carucior pt bebe nu o sa cumparam pt ca fratii si cumnatele ne-au anuntat ca-l vor cumpara ei.
Acum mai am o dilema.nu stiu daca sa-i cumparam cercei pt ca s-ar putea sa-i cumpere si nasa.Parca n-as vrea sa-i cumpar degeaba ca oricum avem destule cheltuieli.Dar daca nu-i ia nasa?
Sotul zice sa ma calmez ca in cel mai rau caz o sa-i faca el gauri in urechi.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sashenka, nu mai fii suparata. Si eu sunt in aceeasi situatie si chiar vroiam sa intreb acum daca mai isi leaga cineva trompele.

Mie mi-a propus dr. de cum am ramas insarcinata si tot asa am fost suparata. Exact ca si tine, nu cred ca mai imi doresc alt copil si nici nu cred ca as mai suporta sa fiu iar insarcinata (la fiecare sarcina mie mi-a fost din ce in ce mai rau) si ce urmeaza dupa: alaptare, nopti nedormite, rabdare pt mai multi copii, etc. Si mie mi se infricosator sa iau o decizie care nu mai are cale de intoarcere.

Acum sunt mult mai calma si m-am inpacat cat de cat cu ideea. Incerc sa gandesc pozitiv, ca nu o sa mai avem grija de prezervative, nu o sa mai luam anticonceptionale (am luat 6 ani la rand si nu as mai vrea sa mai bag atatea medicamente in mine) sau alte metode.
Plus ca daca as ramane gravi din intamplare, nu as intrerupe sarcina, dar nici nu cred ca as rezista. Si daca mai zice si dr. ca e periculos si ca uterul nostru nu mai poate duce alta sarcina, ce faci ?! Renunti la sarcina sau iti pui viata in pericol ?!

Asa ca eu cred ca o sa semnez pt legarea trompelor.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 30+

Mergi la inceput