Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Buna dimineata,burtici!
Ieri am fost foarte obosita si v-am citit numai.Am fost la servici vreo 4 ore si am constatat ca nu mai sunt buna de nimic,dureri de spate,dureri pelvine,contractii...si dupa am facut un pic piata ca trebuia sa si gatesc.Cand ajung in bloc,constat ca e liftul stricat(nu se intampla des),deh! urca 5 etaje.Cu pauza la fiecare etaj am ajuns intr-un final.
Duminica seara si ieri seara am avut cate o contractie dureroasa.Acum stiu ca-s alea.Eu credeam ca am mai avut contractii dureroase dar nu,zilele trecute au fost primele.Groaznice!Dar cred ca de acum sunt normale.
Ma sperie putin o nastere prematura pt ca mi-e teama ca nu ma primesc la Filantropia,asa cum s-a intamplat cu Alexa.Maine ma duc ka echo si sper sa nu-mi mai zica sa intrerup Clexanne inainte cu o sapt pt ca nu e normal sa-mi ceara asa ceva.Deja am cosmaruri pe tema asta si se sfarsesc prin a-mi spune sa-mi caut alt gunecolog

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm
Syl, cum te masai pe burta dupa cezariana ? Eu nu stiu si nu ma masam singura si mi se taia respiratia cand se urcau asistentele pe burta mea sa ma "stoarca". Nu mi-a spus nimeni ca as fi putut face ceva si singura.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 30+

Cum vine asta sa te stoarca si despre ce masaj vorbiti? Eu dupa cezariana nu am avut parte de nici o manevra traumatizanta. Mi-au pus copilul la san imediat, ele imi scoteau branulele, cateterul si sonda si eu alaptam copilul. Nici vorba de masaj, ba chiar am apreciat ca o asistenta m-a ajutat sa ma spal pe dinti (dar asta nu intra in categoria traumatizari).
Pentru ce masajul asta? Sunt nebuni?

Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

neatza!

eu stiam ca vin sa-ti faca masajul uterului si e tare nashpa

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Fetelor, mie nu imi curge nimic din sani, nici data trecuta nu mi-a curs, mi-a venit laptele, de fapt colostrul, a 2-a zi dupa operatie...Madanic, "scobitoare cu tate" ce mi-ar placea si mie sa fiu, eu sunt doar o balena cu bube.

Aneud, incredibil ce medic ...oare ea chiar nu realiza ca are un comportament deplasat? foarte bine ca i-ati facut fata.

Lore1983, mie dr mi-a zis ca peste noapte pot sa imi pun picaturi Vibrocil sau apa de mare nimic altceva.

Ana_o, sanatate, sper ca nu ai luat raceala de la tatal tau!Poate pui si tu poze cu mobila, ca tare-s curioasa.

Vmadelain, bine ai revenit!

Sashenka, lasa naibii treaba si mutatul , asta e...mai important sa fie bb bine, acum ca va mutati peste 3 saptamani sau peste 2 luni, mare diferenta nu mai e.N-are sens sa risti. Sper ca orice decizie ati lua, sa aibe un final fericit!

Legatul trompelor, am inteles de la dr meu, nu e 100% safe, e mai bine sa le taie;efecte adverse, cica n-ar fi.Oricum eu ma intalnesc cu el maine si voi discuta din nou aceste aspecte ptr ca si eu trebuie sa iau o decizie...sotul meu nu e de acord, insa eu nu vreau anticonceptionale, desi dat fiind ca al 2-lea copil l-am facut prin FIV, ca natural n-a venit, poate n-am nevoie de niciunele....insa nu-mi vine sa risc...mi se pare ca sunt prea baba peentru a ma mai gandi la un al treilea copil.

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

neata'

sashenka in primul rand felicitari pentru bebita mare si sanatos!!!

legat de vestea proasta, nu stiu ce sa-ti spun: or stii doctorii ce spun, cu toate ca ne e greu sa acceptam uneori, pana la urma trebuie sa facem ce e mai bine!

cu mutatul, daca luati hotararea sa o faceti (sunt convinsa ca aceasta decizie depinde de multe aspecte, asadar nu pot spune ca e mai bine sa nu va mutati daca voi deja aveti casa si mai ramane doar pasul cu mutarea), ai grija sa nu te fortezi; va fi greu sa stai cu mainile in san, dar nu ai de ales: fi tare pe pozitie - nu misca niciun deget...

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

acum pun ppe gmail si cartea mama si copilul..are 5 parti ca nu imi da voie sa o pun pe toata deodata. e o varianta cu poze foarte explicita; mai am si varianta de sotii capraru din 1984, dar consider ca mai buna este cea noua cu imagini

33+

mersi frumos ramonik e super cartea... am descarcat-o si eu si o tot studiez: mi-ai dat de lucru

32+

Vezi Diana daca stai cu noi la odisee cate lucruri intersante afli?

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Sashenka nu vreau deloc sa minimizez ce a zis doctorul sau sa il contrazic. Dar, exista si posibilitatea sa nu se intample chiar nimic, chiar daca peretele uterin este intr-adevar subtiat din cauza cicatricilor. E o fata pe DC careia i s-a rupt uterul la cezariana in timp ce il cosea doctora si care apoi a plecat in Norvegia si acolo i-au spus ca nici nu ii intereseaza cat e de subtiat peretele uterin. Ca daca tine, tine si asa. Si ca dovada ca a mai nascut apoi 2 fete natural. Un uter subtiat nu inseamna musai belele. De fapt chiar si asa sansele de belele sunt mici spre infime. Asta ca sa nu fii speriata.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

dau de baut: a mai trecut o saptamana (si de data asta oficial)

am fost tot timpul convinsa ca nu stiu si nu voi stii tot ce ma asteapta la nastere.... dar, zau, ca m-ati speriat rau: pentru inceput a trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi avea sonda , apoi a aparut discutia cu alaptatul ce poate fi in conditii, hai sa spunem "dificile", acum mai e chestia si cu masajul uterului ?!?!?!?

offf ....... dar noi de ce nu facem oua????????

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Lore mie mi-a recomandat dr in sarcina trecuta Olinth pentu copii mici. Nu e cu foarte mult mai eficient decat apa de mare, dar face cat de cat ceva pe-acolo spre deosebire de ea.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

neata fetelor...azi dau si eu de baut ca schimb semnatura...

28+

Mergi la inceput

Aneud, da, adevarul este ca nu am avut probleme cu nesimtenia doctorilor, insa nu la fel pot spune despre asistente. Imi aduc aminte ca anul trecut, eram internata la Elias la reanimare(iesisem din operatie), imi era cumplit de rau, v-am mai scris(transfuzie de sange, aparatul la care eram conectata a inceput sa piuie, nemaipercepand pulsul), ma vaitam si era o asistenta care desi platita si de sotz si de mama, venea la mine si tipa(eu o auzeam ca prin vis, ca eram mai mult moarta decat vie):"M-ai zapacit cu durerile tale, ma stresezi, m-ai trezit din somn, mai termina odata!"Cand am iesit din spital, imi era inca rau, pt ca altfel as fi facut reclamatie, chiar daca eram constienta ca nu s-ar fi rezolvat nimic.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput