Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sashenka, imi pare rau pentru veste. Bine ca ai aflat totusi. Sunt sigura ca veti hotara ce e mai bine pentru voi si veti stabili proioritatile in functie de posibilitati. Ma gandesc totusi ca vrei sa fii cat mai implicata in aranjarea casei, chiar daca sotul tau s-ar putea ocupa de multe. Iti tin pumnii sa fie bine si sa fii impacata cu hotararea pe care o veti lua.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Offf Sashenka, imi pare tare rau pentru vesti. Stai cumintica, ai grija de tine ca este periculos si nimic nu merita asa ceva, nici macar mutatul. E greu de acceptat legatul trompelor si unde mai pui ca nici nu e complet sigur, dar daca altfel nu se poate... gandeste-te ca ai trei copii, ce faceai daca aveai doar unul...

Mutatul daca nu merge cu indicatii o sa il faci dupa ce nasti, unde mai pui ca avand experienta unui bebe mic iti va fi usor sa gestionezi situatia. Lasa totul si ai grija de tine.

Cat despre dl politist... no comment. Nu le este oare jena?

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Sachenka, ai grija de tine. Asculta-l si rau nu va fi. Acuma,unii medici sunt mai atenti la detaliile astea, unii nu. Filipescu face echipa cu Vladareanu- medicul meu si eu am primit vestea ca pe cele 2 cicatrici s-a format placenta si ca s-ar putea sa am placenta acreta din cauza asta si ca daca e asa( numai la nastere va vedea) vom scoate uterul. Acuma ca o fi ca n-o fi asa am decis singura ca e bine sa stau acasa, mai trisez eu din cand in cand dar nu mai merg la servici, nu mai conduc in fiecare zi...dar mie a uitat al meu medic sa-mi spuna ce sa fac si ce nu. Asa ca stai cumintica acasa si asculta-l, ai deja 33 saptamani, poate la consiliul de familie decideti amanarea mutarii sau totul sa se desfasoare fara tine. Gandeste-te ca ai destul timp si pe urma, bebele e cel mai important.

Syl, mami de Ati si acum 28+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

cu placere Diana! si o noapte frumoasa tuturor! sa stea bebeii in burtica cuminti

33+

Mergi la inceput

Dar faza asta cu legatul trompelor presupune un risc ceva dupa?

Pe mine m-a intrebat pe masa de operatie daca vreau legarea trompelor iar tipa care era cu mine in salon a cerut singura legarea lor ca sa nu stea cu un stres pe urma cu anticonceptionale. Avea acasa un bebe de 3 ani si nascuse gemenele, deci a zis stop. Dar nu stiu pentru sanatate, afecteaza ceva? Ma gandesc ca nu, altfel nu ar recomanda cu asa usurinta.

Mergi la inceput

Fetelor, va pupacesc pe toate. Ma bag la somnic.
Somnic pufos la fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Madanic, la noi asa se face. Cel putin in spitalele de stat n-am auzit inca pe cineva ca nu a avut parte macar de saculetul acela. Ce sa faci? Suntem invechiti. Si nu are legatura ca treci sau nu prin travaliu, eu la prima cezariana am trecut prin travaliu dar nu m-am dilatat asa ca mi-au facut cezariana.

Cu laptele ai mare dreptate cu pishicul. Este cel mai important, conteaza si familia sa-ti fie alaturi, sa te lase sa dormi mult, sa te alimenteze cu mancare sanatoasa, multe lichide, supe. Eu m-am stresat asa mult ca Ati nu a vrut sa suga incat mi-am indus ca de la mine e totul ca eu nu stiu sa-i dau. Nici nu am simtit ca am avut-o pe mama cu mine,la nici 2 saptamani dupa nastere eram langa arangaz. Noroc ca mai venea menajera si ma mai ajuta ea la gatit.

Familia, sunt eu sotul si de vreo doi ani Isabella. Nu avem pe nimeni aici. Bogdan a facut tot ce a putut saracul sa ma ajute, insa la capitolul mancare mai greu. Dupa 1 saptamana s-a intors la munca si nu am mai avut ce face.
Am reusit totusi, cu sprijinul pediatrei care imi zicea de fiecare data "Ceva tot faci bine ca uite copilul creste si totul e ok" si care mi-a dat sfatul sa nu o cantaresc acasa. Secretul, pana bebe a intrat la program nu am facut nimic extra. Doar somn, doarme bebe, dorm si eu. De mancare cumparam gatit deja, iar de spalat mai punea Bogdan la masina, eu i le sortam si el le baga la masina cand venea acasa.
Nu spalat vase (mai bine luativa de unica folosinta si le aruncati dupa ce papati), nu calcat (asta a picat primul, nu am calcat o hainutza la copil si nu a avut nici pe naiba), curatenie in casa facea sotul in weekend. Dupa prima luna mi-am intrat in mana cu treburile casei, dar si asa unele au ramas delegate la sot.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Sashenka Intai sa te felicit pt vestile bune, ai un bebe sanatos si voinic!

Imi pare tare rau de vestile rele, dar e bine ca este un medic constiincios care pare sa vrea binele pacientei! Cu toate ca a fost prima oara cand te-a vazut s-a implicat si ti-a dat detalii importante!
Eu in locul tau daca eram, as discuta serios cu sotul si as decide spre o amanare sau o delegare de atributii in ceea ce priveste mutatul!
Este familia voastra, casa voastra, asadar sper din tot sufletul ca orice decizie luati sa fie spre binele vostru!

Pup cu drag si sper ca noaptea sa va fie sfetnic bun!

Ma bag si eu la somn! Noapte buna ursoaicelor si sa ne trezim voioase si bucuroase de o noua zi!

Madalina31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Eu nu pot dormi Am nasul infundat si nu pot sa respir daca stau intinsa .Acum le inteleg foarte bine pe gravidutele care se plangeau de nasul infundat! Apa de mare nu are nici un efect, iar alt remediu nu stiu .

Sashenka, multa sanatate iti doresc si sa ai grija de tine si de bebe! Totusi e bine ca ai aflat acum ca pot aparea probleme. Cum ziceau si fetele, poate ar fi mai bine sa amanati mutarea.

Foarte frumosi ursuletii facuti de Miruna.

28+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Abia acum am reusit sa va citesc. Mi-e tare teama ca saptamana asta voi ramane in urma la scris/citit.
Azi am gasit la Kika ce-mi trebuia, apoi m-am apucat de sortat hainute pe varsta, culoare, material si am reusit sa spal o masina. Sunt atat de micute... si atat de multe!!!! Mama mea a cumparat toate magazinele, cred. Fac pariu ca bebe nu va reusi sa poarte nici macar o data unele hainute. Of, a sosit si momentul asta, de cand il asteptam...
Maine vine mobila de bucatarie si dressing-ul de hol, toata ziua va fi haos in casa mea, dar scopul scuza tot, de miercuri ma voi simti mai implinita. Apoi restul... ca nici pana acum nu mi-au venit usile la apartament(2 la numar!!) si trag speranta ca saptamana asta se vor tine de cuvant si mi le vor monta. Iar luni asteptam si noi mobila lui bebe de la babyconfort, patul si comoda. Mai e putin, sa ne tina Dumnezeu sanatosi si sa stea bebe cuminte, macar pana ajung la Tg Jiu.
Doura, multumesc de info, azi am constatat ca iar sunt constipata, prietena mea graviduta mi-a zis ca la odiseea cu fluturasi s-a descoperit un laxativ minune si va intra maine sa le intrebe pe fete. Daca nu, recurg la varianta oferita de liana, tarate cu miere.
Symo, da, am ajuns duminica seara.
As vrea sa scriu multe, dar nu ma simt prea bine, ma doare capul... lucru care nu s-a intamplat deloc in sarcina. Nu inteleg de ce.
In fine, va pup pe toate, sa aveti doar vise frumoase si sper din tot sufletul sa am timp de scris/citit ca fara voi nu sunt la fel zilele.

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput