Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

madanic asta este visul meu: "scobitoare cu tatze" , dar realitatea e departe de vis

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Citat:
citat din mesajul lui carm3nutza

mie nu imi curg sani deloc, doar daca incerc eu sa ma "mulg" imi iasa un lichid aproape ca apa. asta inseamna ca nu o sa am laptic pentru bb? ca eu imi doresc foarte mult sa il pot alapta, ca sa fie el sanatos

34+

eu nici macar atat... la mine nu iese NIMIC nici de la sine, nici fortat

ar trebui sa ma ingrijorez???

32+

Nu, lasa-i in pace. Continua sa-i masezi cu un prosop mai aspru. Crede-ma o sa ai nevoie, nici nu-mi imaginam ca va fii asa de mare frecarea. In rest te asigur ca indiferent de dimensiunea sanilor sau forma lor orice femeie este facuta de natura sa poata alapta. Singura chestie care te poate impiedica este psihicul, asa ca daca iti faci griji, sau incepi sa te iei dupa "binevoitori" o sa ai probleme sigur.
Gandeste pozitiv.
PS. Mai vorbim cand o sa faci febra laptelui . Al meu sot radea de mine "Na ca te-ai dat de ceasu mortii ca n-ai lapte si acuma de unde iti mai luam un copil sa-l pape". Noroc ca gaza mea a compensat faptul ca apuca doar sfarcul de la san cu pofta de mancare. Asa ca una rece una calda.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Vasari - Pufescu poarta 42..ca dc era cu 45-47 nu mai aplicam solutia asta. E bine ca incepi sa desumfli!

carm3nutza pai ala e colostru. Nu tre sa musteasca sau sa curga la toate..de ex mie duar cand mulg putin iese. Nu ma trezesc uda sau cu cruste ca celelalte care mai povesteau.. Deci e de la caz la caz.

Aneud saraca de tine..de doctori. Sunt fixati pe o chestie si merg pe ea neluand in considerare aspectele particulare ale fiecarei gravide. Nici asa nu-i bine..

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, eu la Arianna n-am avut nici o picatura inainte sa nasc...si apoi am avut lapte garla. Nu faceau fata tampoanele de san, trebuia mereu sa plec de acasa cu tampoane dupa mine, ca ma tot udam. E adevarat ca psihicul ajuta f mult. Numai dc ma gandeam la ea, imi curgeau sanii. Eu eram ca o fantana arteziana. Imi tasnea efectiv laptele, la distanta de cativa cm de san, din 2 bube ..ca nu prea sunt dotata.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana am citit acum despre seminte de in..intr-adevar sunt f bune laxative dar nu sunt indicate in sarcina...sorry

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Mi-a sosit azi caruciorul!! Trag de sot sa il scoata din cutie si asambleze!
Nu inteleg cum poate sa nu plezneasca de nerabdare sa il vada montat!

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

helo fete

A intrebat cineva mai devreme de dr Simionescu de la Filantropia- du-te cu incredere la ecografia cu dansa; este doctora care mi-a urmarit mie sarcina si este un om extraordinar; echo nu dureaza atat de mult insa urmareste ce trebuie urmarit cu atentie mult succes

Beatrice m-ai facut sa rad..nu a trebuit sa ajungi la spital ca sa ma trezesc.. eu va citesc zilnic dar nu am de spus mereu ceva si atunci prefer sa va urmaresc in liniste

Ne pregatim si noi de marele moment , cu ultimile cumparaturi..dar nici noi nu am stiut ce este si ce nu este prioritar asa ca am cumparat ce a fost mai scump pentru inceput iar acum au ramas lucruri mai usor de procurat; bagajul inca nu e pregatit in geanta, dar cred ca in jur de 80% este gata

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna seara ursoaice

am venit si eu de la doctor, ceva mai devreme, dar am fost zapacita rau
ce pot spune decat ca mi-a placut super mult ca si doctor Filipscu, a fost foarte rabdator, dar mi-a dat niste vesti nu tocmai bune. mi-a facut eco si bebe este ff bine, are 2200g, colul este lung si inchis DAR eu am probleme. pe cele 2 cezariene ale mele uterul s-a subtiat foarte mult si risca sa se rupa, mi-a recomandat repaus total la pat, fara efort, fara suparari, enervari si orice ce mi-ar face rau. i-am zis ca vreau sa ma mut in casa noua....m-a intrebat daca vb serios.....mi-a spus ca cel mult sa stau in pat si sa dau indicatii, dar nici stresul unei mutari nu imi face bine. nu vrea sa ma sperie dar situatia este foarte serioasa si ca trebuie sa stau linistita sa-l mai duc macar 2 saptamani si sa nu nasc prematur. mi-a recomandat la cezariana sa-mi lege trompele ptr ca orice sarcina viitoare are un risc major si poate fii chiar fatal ....nu ca as mai avea de gand sa mai fac vre-un copil, dar chestia cu legatul trompelor mi se pare prea categoric si definitiv.
mi-a spus ca orice ma supara sa-l sun zi, noapte la orice ora ca sa nu intru in travaliu.
iar in drum spre casa m-a oprit politia ptr ca nu aveam nr pe fata si a vrut sa-mi dea 1500 ron amenda, sa-mi ia talonul, si parca 15 puncte...va da-ti seama ca m-a busit plansul si pana la urma mi-a dat drumul, cu spaga bneanteles

Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Madanic, la noi asa se face. Cel putin in spitalele de stat n-am auzit inca pe cineva ca nu a avut parte macar de saculetul acela. Ce sa faci? Suntem invechiti. Si nu are legatura ca treci sau nu prin travaliu, eu la prima cezariana am trecut prin travaliu dar nu m-am dilatat asa ca mi-au facut cezariana.

Cu laptele ai mare dreptate cu pishicul. Este cel mai important, conteaza si familia sa-ti fie alaturi, sa te lase sa dormi mult, sa te alimenteze cu mancare sanatoasa, multe lichide, supe. Eu m-am stresat asa mult ca Ati nu a vrut sa suga incat mi-am indus ca de la mine e totul ca eu nu stiu sa-i dau. Nici nu am simtit ca am avut-o pe mama cu mine,la nici 2 saptamani dupa nastere eram langa arangaz. Noroc ca mai venea menajera si ma mai ajuta ea la gatit.

Syl, mami de Ati si acum 28+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sashenka, felicitari pentru bebe mricel si sanatos! Cu mutarea, cred ca nenea doctorul cam are dreptate, e destul de mare stresul si cum tu ai si o situatie mai aparte, poate ar fi bine sa te menajezi la maxim. Sper sa ne dai vesti bune si fara stres (politienesc sau nu) . Chiar, nu puteti sa va mutati la inceputul lui 2011? Macar o perioada sa fii linistita, sa vina bebe cu bine si apoi va si mutati.

29+

Mergi la inceput