Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Betrice sunt la dr Turculet Lorena.
Off nu-mi mai merge mouse.ul la laptop si ma descurc greu fara

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Syl, am intrebat-o si eu pe dr. si mi-a spus ca nu afecteaza cu nimic. Mie imi era frica sa nu afecteze ceva hormonal.

Si eu stiu o fata care avea o fetita de 3 ani cand a nascut gemene si si-a legat trompele.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata!

Sashenka, felicitari pt BB sanator si grasunel
Raportez noapte cu arsuri, greata si ciuda ca sotzu doarme ca un prunc
Sambata montam patutul Caruciorul mai asteapta, ca n o sa iesim la plimbari lungi din prima luna de viata
Ieri mi am facut 10 tampoane si apoi m am plictisit.... Mai las si pe alta zi..
Pupici, fug la cafeluta

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Lore, pt nasul infundat ai incercat sa mirosi niste hrean ras ?

Aici nu se gaseste hrean si o rugasem pe mama sa imi aduca, cand a venit aici asta vara, dar nu a tinut pana acum , s-a uscat si nu stiu ce sa fac. Ma gandesc sa rog us sofer care vine din Romania sa-mi aduca cateva radacini.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 30+

Mergi la inceput

Fetelor care aveti peste 30 de sapt,voi ii mai simtiti pe puisori la fel de activi?
A mea parca nu mai e atat de activa desi o simt si noaptea cand ma duc la toaleta.Azi de ex am simtit-o cam de 5-6 ori+sugit si sunt trezita de la 7 de cand a plecat sotul.Mi se pare putin!
De ieri am vazut ca mi-a coborat un pic burtica.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

35+

Mergi la inceput

Si eu am nasul infundat si in special noaptea.
Mi-a zis sotul ca sforai ca un porc.Vad ca de dormit dorm bine deocamdata.Am 10 ore de somn la activ.Oricum incerc sa nu dorm ziua.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Fetelor care aveti peste 30 de sapt,voi ii mai simtiti pe puisori la fel de activi?
A mea parca nu mai e atat de activa desi o simt si noaptea cand ma duc la toaleta.Azi de ex am simtit-o cam de 5-6 ori+sugit si sunt trezita de la 7 de cand a plecat sotul.Mi se pare putin!
De ieri am vazut ca mi-a coborat un pic burtica.

35+

nici eu nu o mai simt asa activa, doar niste miscari mai slabe ca amploare, dar nah, nu mai are loc sa ma loveasca; si a mea sughita acum.

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata, Mai am de recuperat 3 pagini, insa trebuie sa fug sa fac baie, sa ma epilez si sa plec spre Filantropia.
Siema, multumesc pt info despre dna dr Simionescu.
Andreea, felicitari pt bebe bine dezvoltat! Stai in pat, asculta sfaturile medicului, gandeste-te ca fiecare zi in burtica inseamna enorm pt bebele tau! Va puteti muta si dupa sau lasa sotul sa se ocupe (desi stiu ca e imposibil sa stai deoparte)
Gata, fug...revin cu vesti calde dupa echo. Tineti-mi pumnii, am emotii.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

fetelor va las, ma duc sa imi fac manichiura si pedichiura, am programare la 10:30 si maine ma duc la defrisat sa ma vada dr frumoaaasaa!

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neataaaa

Nu prea am nimica de raportat. Doar ca ma mananca buuurta rau. M-am dat cu spirt, m-am spalat si am sters cu prosop scarpinistic..M-am dat cu ulei. Nu mai stu ce sa fac. Cre ca fix acu creste si daia ma manca!

Am dormit cu Pufi de data asta si horcaie ca un puerco. Imi e si mila sa mai urlu la el. Pun perne in cap da tot se aude. Daia m-am si sculat asa devreme..ca nu mai puteam.

letzy81 cu cerceii macar sa te asiguri ca ce cumpara nasa o sa iti placa si tie..La noi s-a oferit cumnata, dar am zis ca vreau sa merg la cumparaturi cu ea. Si bine am facut, ca mi-ar fi luat niste chestii incarcate de pietricele. Asa am ales noi ceva cu doar o pietricica, tare finuti.

geniusamb ah si eu am avut arsuri! Ca Pufescu aseara s-a deci sa isi faca un soi de cartofi taranesti, cu ciapa asa si putina ceafa. Si am ras si eu putin evident de pofta. Am supt eu un dicarbocalm dupa si am baut un ceai de galbenele dar se pare ca tot venea pe gat.

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput