Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
neata si de la noi
delfinasul sef s=a trezit doar la 3 jumate si apoi la 7 bine, mamica credea la 7 ca e inca noapte si ar fi vrut sa mai doarma
nu am mai apucat sa pun pompita de fapt acum cand sa o pun ii era somn si l-a apucat mancatul la tzatza ca sa doarma mai bine, asa ca nu am mai scos decat vreo 30 ml nu mai avem completare pentru diseara...
cris sa te odihnesti si sa papi bine, sa bei multe lichide! si ai grija cu laptele praf, daca incepi sa ii dai, poate sa scada si mai mult lactatia! pune-l la san cat mai mult, ca lactatia poate sa isi revina!
eu cel putin asa sper sper sa isi revina cand mananca si Andrei mai bine
ilinca noi la Andrei avem 23 de grade, in restul casei cred ca e mai frig totusi. dar camera lui da spre balcon, care e inchis si se pastreaza caldura, ceea ce e bine iarna dar rau vara
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
bietul copil se chinuie sa faca kk, sper sa reuseasca sa nu mai fie nevoie de supozitor, ca e a treia zi dar duminica cu supozitor a facut
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI PENTRU GEMENUTII ZILEI, LA IMPLINIREA CELOR 3 LIUNITE!!
CARLA MARIA
MATEO CRISTIAN
LA MULTI ANI SI PENTRU ARIANA PENTRU CELE 2 LUNITE!!
9 iunie 2010
paula_m spune:
Neata
Crispro, Bumblebee, Tina, multumesc de raspuns. O sa mai intreb si preotul si sper sa ne descurcam. La mine ramane tot greul cumparaturilor, nasa tocmai a nscut si nu cred ca are timp de alergatura
Eu il acopar pe Raul doar cu paturica. Nu mi-am pus niciodata pb ca ar putea sa si-o traga peste cap, doar ca se mai dezveleste noaptea. Am incearcat si cu sacul de dormit, dar nu-i prea place, pt ca nu poate da din picioruse in legea lui. Si in plus, de cate ori i-am pus sacul a regurgitat si a stat mai mult la spalat.
Cristina se poate ca aceasta sa fie pb, daca zici ca nici nu mai ai asa mult laptic. Raul chiar daca mananca 150 ml si nu e satul, plange si se zvarcoleste, pana ii mai fac inca 30, apoi papa 10 ml si sta linistit. Atat ma mai enerveaza uneori ca face scandal pt 10 ml de lapte!!!, dar poate asa se simte el satul. Eu stiu ca este lapte fara lactoza la NAN. Eu ii dau LP obisnuit, Nan 1.
La Multi Ani pt Carla, Matteo si Ariana!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
crissy77 spune:
btz_ovi, da, candida poate avea si bb, luata de la mama. O mai tii minte pe mama lui Matei ? Ei, Matei luase candida de la ea (a facut tratam. cu antibiotic). Gurita arata diferit, cand e candida e alba toata gura. De la lapte e alba doar limba.
Plantagingival avem si noi, am folosit la inceput dar de un timp am abandonat ca nu are nimic in gurita. Imi place in schimb aplicatorul, nu trebuie sa pui pe pansament steril si apoi sa bagi degetele prin gura copilului
carla, sa-ti fie de bine berea.
crispro, lapte fara lactoza gasesti in orice farmacie, marcile care se termina in HN nu contin lactoza (Milupa HN, Humana HN, sper sa nu ma insel). Insa sunt cam la gust. Sanatate! Fii mai relaxata si vei vedea ca V. se va reface mai rapid
racusor, cum e kk lui A.? De ce ii pui supozitor? E prea tare si nu-l poate elimina? Sa-ti povestesc de ce te intreb... In maternitate (Beatrice a stat aproape 2 luni) asistentele puneau zilnic supozitoare cu glicerina si sonda de gaze. Cand am ajuns acasa... "surpriza", copilul meu se scremea la fiecare masa, se foia, se maraia, se chircea sa traga un partz macar. De vreo 2 ori am cedat si eu si i-am pus supozitor (si a facut instant, direct la mine in mana, ca ii tineam fesele apropiate sa nu-mi scuipe supozitorul). Dar m-am ambitionat, am mai ajutat-o cu masaj si siropel (espumisan), si acum face singurica. Nu i-am mai pus supozitor de mai bine de o luna. E drept ca daca azi nu facea kk, maine sigur facea. Nu a trecut mai mult de 3 zile fara sa . Tu nu poti sa-l auti prin alimentatia ta?
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 LA MULTI ANI PENTRU GEMENUTII ZILEI, LA IMPLINIREA CELOR 3 LIUNITE!! CARLA MARIA MATEO CRISTIAN LA MULTI ANI SI PENTRU ARIANA PENTRU CELE 2 LUNITE!! mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
La multi ani! si din partea mea, sa fie sanatosi si cuminti!
Bumblebee, Racusor, Ilinca, . O sa trimit azi sotul la faramacie, sa ia ceva... Citeam ca LP fara lactoza de la Humana are de fapt ceva lactoza... Sa vedem ce gaseste in orasul asta... Mi-a fost mila de el, ca la 4 a tot tras de titi, si nu venea nimic, cate un picur doar... GOL GOLUT... Nu stiu cum s-a intamplat atat de rapid... Mi-am comandat Galactogil de pe net, pe maine ar trebui sa imi ajunga, sper sa imi fie de ajutor...
Si io tot sac de dormit ii dau pt somn, tot una bucata detin.. Pana nu demult, cum il schimbam, nu ii luam sacul de dedesubt, mereu facea pisu pe el... Si zilnic il spalam si asteptam sa se usuce... Acum am grija sa nu patim la fel... dar tot il spal la 2-3 zile, dimineata, ca mai regurgiteaza...
De calcat - nimic, cand eram gravi am calcat, acum nu mai am nervi...
Fetele, ce detergent folositi pt bebei? io am avut de la Sano, acum mi se termina, si greu gasesc... Sau folositi unul normal?
Creata, sper sa isi revina piticul tau, dragul de el...
Vad ca multe ne plangem cu apetit scazut la bebei, ce or avea???
Racusor, poate isi formeaza Andrei programul cu o singura trezire in cursul noptii.
Bumblebee, si la tine ma gandesc ca ai reusit o super productie, ca la inceput ii dadeai LP, ca era flamand Victor, si acum ai gramada... Bravo! Tot sper sa fie mai bine si la mine... Nu o sa ii dau LP, dar sa il am in casa, in caz ca in miezul noptii nu mai am ce sa ii dau si lui ii e foame, apelez la el... Mor de nervi cand vad ca mananca 100 ml la o masa... Are si apetitutl scazut, dar nici nu are de unde papa mai mult...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
beluistef spune:
Neatza mamici,
Mai dau si eu un semn de viata cu toate ca nu mai am timp de nimic.
YAnis tot cu programul lui noaptea, am avut o saptamana groaznica cu plansete noaptea si treziri si la 30-40 min toata noaptea, acum de vreo 2 zile vad ca nu mai este asa ci cam la 2 ore pana la 4 apoi din ora in ora. Se pare ca nu vrea sa-si schimbe obiceiul de a se trezi ...plus ca inca avem colici si ziua tot asa cand este treaz se miorlaie intr-una, iar somnul lui este de vreo 3 ori pe zi cate 30 min. fix. Nu ar dormi o ora sau mai mult Doamne-fereste .
Sper ca sunteti bine cu toate si toti delfinasii.
Cate un -ic pentru toate si sper ca atunci cand isi mai revine si trece si el la un program normal sa pot intra mai des sa vorbesc cu voi ca imi este asa dor sa mai povestesc.
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
Ne votati si astazi
racusor2010 spune:
crissy, andrei face kk normal, cand face de vreo luna de zile s-a dereglat, nu mai poate face kk...uneori face singur la 3 zile, alteori doar cu supozitor. de o luna ii dau espumisan, de 4 ori pe zi, poate poate il reglam la loc...pediatra zicea ca trecem pe debridat daca nu rezolvam nimic..dar de fiecare data cand voiam sa o sun ca nu face, facea singurel...dar vineri vine si vedem ce zice...
data trecuta chiar ea i-a pus supozitor, ca a vazut ca avea burtica umflata si el nimic
acum ma gandesc ca face si mai putin ca mananca putin.,..ca duminica cu supozitor a facut tare putin, de obicei umplea un pampers si o paturica cand sa il schimb, umplea paturica
eu mananca o gramada de fructe, struguri, mere, pere, mananc lapte cu cereale dimineata, ciorba...eu merg zilnic la baie, uneori si de 2 ori la cate fructe mananc dar el nimic
si nu e de la lapte praf, ca acum nu prea mai mananca, de la lapticul meu nu e...vedem ce ne mai zice vine dr
fug la el ca l-am lasat sa vorbeasca cu animalutele de pe masa de infasat am facut masaj si gimnastica
9 iunie 2010
beluistef spune:
Cristina eu spal cu detergent obisnuit cu Ariel si nu a facut pana acum nici o reactie la el, asa ca....daca vrei poti sa folosesti si obisnuit.
Si eu am observat o usoara lipsa a poftei de mancare si chiar nu stiu de ce ...iar ca progrese am inceput sa scoatem limba, uneori tipam, mai radem cu hohot cand avem chef si cel mai cel mai este ca s-a invatat sa-l tin in brate cu spatele lipit de mine si cu fata sa vada tot ce se intampla in jurul lui, iar cand il tin asa si stau jos se burica sa se ridice in fund, iar daca vede ca nu il las se enerveaza si tipa,plange iar cand vede ca da sa ajunga in pozitia dorita este fooooarte fericit si nu mai zice nimic... rade.
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
Ne votati si astazi
ilinca79 spune:
si eu spal cu detergent obisnuit si nu separ hainutele lui de ale noastre.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)