Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aditza nu neaparat sunt asa toti copilasii. fetita mea nu a dat nici o lacrima, nici macar un Nu vreau la gradi nu a spus. dimi e prima la usa incaltata...si noi nici imbracati nu suntem.... merge cu placere, a invatat o gramada de cantecele in engleza (e cu predare in lb engleza) si s a schimbat destul de mult de cand merge la gradi. si are 1 luna si 1 sapt.

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetele nu mai stiu daca v-am zis ca de maine raman singurica cu Vlad, ca Mircea pleaca in turneu la Bucuresti.

Daca vreti sa vedeti cu copiii o piesa frumoasa de teatru duceti-va sa imi vedeti sotul in Vrajitorul din Oz la Palatul Copiilor, sambata la ora 11. Este supr piesa, muzical, capteaza atentia oricarui copil ca se joaca in public mai mult.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

Citat:

helloo

djlaura sa vezi cum e cand ai si un copil in casa.....si nesimtiti de vecini nu respecta programul de liniste....

sincer eu daca as fi avut acum copil in casa ma duceam peste el si fgaceam un scandal monstru(sa fi fost ora de liniste)

eu vreau sa zic ca am fost la al meu frate la ploiesti si am dat muzica un pic mai tare la care el ma certat zicandu-mi sa o dau incet ca vecini lui de dedesupt au copil de vreo 4 luni deci asa da

eheeeee crezi ca doar o data am fost..??!! ca deja imi e mie rusine de rusinea lor.... am zis ca data viitoare chem politia comunitara sunt niste nesimtiti cu care nu te poti intelege!!

sa va zic eu ce a facut mama la o faza de genul unui vecin,tocmai trebuia sa plece in oras si sa dus sa se ia de el ,tata uitandu-se printre scari sa nu o bata ala pe mama,dar surpriza ia dat mama lu ala niste genti in cap de am lesinat de ras,de atunci venea sa-i ceara voie lu mama daca se poate sa dea o gaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

yasmi ..stiu , de asta am zis si de vecina mea ...asa as vrea si eu un copil ...sa spuna pa fara plans, bravo

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Patricia primeste si copiii astia mai mari asa k noi????

aa ma tot tin sa te intreb: cosu l-ai luat cu tot cu suport? sau se gaseste si separat? ce dimensiuni are cosu tau?
asa am si eu, numai k are si manere pe lateral. si nu are suportu ala. si voriam sa iau unu, dar nu stiu de unde

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patricia sunteti o familie de artisti??
Oare un bebeloi zbenguit de 2,4 ani o sta sa urmareasca o piesa? [:d]

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

deci asculd vivaldi si bb al meu misca in dreapta

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:

helloo

djlaura sa vezi cum e cand ai si un copil in casa.....si nesimtiti de vecini nu respecta programul de liniste....

Prietena mea a nascut in aprilie si toata vara vecinii de dedesupt si deasupra au facut curatenie in casa. Deci sa doarma bebe daca poate cu bormasini si alte alea...

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu vreau la curte...k m-am saturat de vecini care mereu au cate ceva de reparat, de daramant, de gaurit, etc.
mi-au facut creierii tandari, mai ales vara e imposibil sa nu fie unu care sa refaca casa de la zero.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu sigur ca primeste si copii asa de mari, chiar va sfatuiesc sa mergeti

Bebelu eu asa l-am avut cu totul, nu am cumparat separat, nu cred ca exista

Lorich al meu are 1 an si 8 luni si a rezistat, fiind muzical le capteaza tare atentia

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput