Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lori - la noi a durat o sapt. si o zi de plansete disperate. Cica se poate si mai rau, multumesc lui D-zeu (si fetei) ca a tinut totusi putin acomodarea asta dificila. Sa stii ca si noi ne gandisem la varianta asta, sa o duca altcineva, nu noi (pt. ca ori mama, ori tata, disperarea ar fi fost la fel). Insa nu aveam pe nimeni. Prietena mea, pe care sa zicem ca o accepta mai bine, sunt mai apropiate, nu putea pt. ca si ea era in focuri cu fetita (e diferenta de 2 luni intre fete) la gradi, dar la alta gradinita. In fine, a trecut. Merci de intelegere .

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea - asa e .. si nu sunt vorbe in vant. Suferi ca un caine cand iti vezi copilul asa de disperat.

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor cred ca inebunesc vecinul a terminat cu flexul si acum de 30 minute da gauri in continuu zici ca vrea sa darame pereti nu mai pottttttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

djlaura sa vezi cum e cand ai si un copil in casa.....si nesimtiti de vecini nu respecta programul de liniste....

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor cred ca inebunesc vecinul a terminat cu flexul si acum de 30 minute da gauri in continuu zici ca vrea sa darame pereti nu mai pottttttttttt

Stiu cum e, ca am si eu unul la mine in bloc, cand vreau sa dorm si eu de amiaza el isi gaseste sa bata, sa dea gauri, etc

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

djlaura sa vezi cum e cand ai si un copil in casa.....si nesimtiti de vecini nu respecta programul de liniste....

sincer eu daca as fi avut acum copil in casa ma duceam peste el si fgaceam un scandal monstru(sa fi fost ora de liniste)

eu vreau sa zic ca am fost la al meu frate la ploiesti si am dat muzica un pic mai tare la care el ma certat zicandu-mi sa o dau incet ca vecini lui de dedesupt au copil de vreo 4 luni deci asa da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

fetelor cand ma gandesc la gradi ma ia groaza ...eu am plans rau la gradinita nu vroiam sa stau ..de aceea as vrea sa imi invat copilul f sociabil si independent de noi parintii ca sa nu am prb , dar cred ca si asa vor exista cateva ...
am o vecina ..acum este clasa 1 o stiu de la 2 anisori , o fetita fff frumoasa si inteligenta , a crescut langa noi , tin minte cate trasnai zicea si facea si noi radeam cu lacrimi . cand au dus-o la gradi la 3 ani stia toat culorile , stia sa numere , poezii , se imbraca -dezb singura si nu a plans o secundaa ..ba din contra abia astepta sa ajunga si numai nimerea masa sa o schimbe ca ea dorea sa fuga la copii ...tare mult mi-as dori un copil asa

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

sincer eu daca as fi avut acum copil in casa ma duceam peste el si fgaceam un scandal monstru(sa fi fost ora de liniste)

eu vreau sa zic ca am fost la al meu frate la ploiesti si am dat muzica un pic mai tare la care el ma certat zicandu-mi sa o dau incet ca vecini lui de dedesupt au copil de vreo 4 luni deci asa da

eheeeee crezi ca doar o data am fost..??!! ca deja imi e mie rusine de rusinea lor.... am zis ca data viitoare chem politia comunitara sunt niste nesimtiti cu care nu te poti intelege!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

eu stau la curte...dar oricum nu am nev de vecini ca am teroristii in casa ...

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

off...si eu am vecini noi care isi schimba usae o mare galagie,dupa ce nasc ma mut la curte ,e mai liniste acolo

Angie+23

bebe jucaus

Mergi la inceput