Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Abramburica ce faci????
p unde ai umblat???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Abramburika, bine ai revenit!!!!
Deci am ascultat muzica, cat a cantat nu a zis bebe nimic, cum l-am oprit a inceput sa se miste. Acum oare ce sa inteleg: Uaaaa, ce bine ca a oprit ca ma dureau urechile!!!!" sau "mami mai pune ca imi place".

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andreea nici eu nu stiu cum sa interpretez miscarile..ori ii place ori nu ...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

fluturas2010 nu stiu dc ti-a raspuns careva la intrebarea ref la crema (ca io sunt in "recuperari" cu cetitul); eu folosesc o crema de la Palmer's parca pe care am cumparat=o de la o farmacie naturista si care cred ca m-a costat cam 35-40 RON.

citesc si revin!!

rox 21 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

maimutica...felicitari pt rez bune de la morfo

vas iubita multumesc ..nu sunt model mai ma intrebase si monika ...as vrea eu . ....si tu arati bine , te.am admirat mai demult

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

eu as inclina sa cred ca ii place.
imi amintesc ca flavia la cateva minute dupa ce terminam de mancat Lion ( si numai Lion), incepea tumbele.
si ajunsesem atractia facultatii -> veneau colegele cu Lion la mine in pelerinaj sa puna mana pe burtica

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

raluca, andreea -

In general, fac bine, momentan, nu . Am o durere de cap ingrozitoare, afara e frig si nu am chef de nimic. Da' trece ...

Am fost "ocupata" rau cu acomodarea fetei la gradi. Care acomodare a fost cu lacrimi de crocodil si pe bune ca m-a consumat mult sa o vad asa. Poate pare o banalitate, ca aproape toti copii trec prin astfel d emomente, dar pt. mine a fost tare rau. Poate mi se trage si de la sarcina ca-s mai sensibiloasa. In fine, acum e de domeniul trecutului (are aproape o luna de gradi), e bine, senina, ii place, mananca acolo, nu ma mai streseaza cu intrebari de genul maine nu mergem la gradi, nu? Acum e bine.
Si pt. ca intr-adevar am suferit cu gradinita asta a ei, am avut intr-o zi niste contractii ff dureroase si intense, de eram pe picior de a merge la urgente. Da' a trecut si asta. BB Gabriel (pt. ca asa se va chema) e bine, misca, nu imi da probleme.

Eu ... cu de-ale casei ... mancare (am o foame in ultimul timp de nu ma recunosc), schimb de haine, curatenie, dus/adus copilu' de la gradi .... seara pic ca de pe front.

Cam astea-s vestile de la noi. Va citesc mereu, da' nu ma bag in discutii ca sunteti ff rapide. SI pana apuc eu sa raspund, deja s-a dus subiectu' .

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ambramburica bine ai revenit! Sa stii ca eu te inteleg prefect cu gradi, si eu am gradinar de o luna, a plans rau o singura data cand l-am dus eu si m-a terminat! Abia ma puteam controla, mi-era rusine de educatoare sa nu ma vada plangand pe acolo. A fost dezastru. In rest, el s-a acomodat bine, fara plans mare, doar o maraiala dimineata, dar am invatat pe propriile noastre piei ca nu e bine s aduca copilul la gradi parintele de care e cel mai atasat. La noi dusul de catre Buni, apoi tati a mers mai bine.
Te pup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

sal...
am avut insomnie si bebelusii tot se zbenguiau de zor..n-au stare noaptea..

frumos botosel...

chiar daca vremea nu e frumoasa..eu va urez vremuri frumoase..

fluturas 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Abramburika, eu pana sa o am pe ELiza cand auzeam de mame "sensibile" mi se parea fite.
Eii, sa ma fi vazut cand am dus-o pe Eliza prima zi la gradi tremuram din toate icnheieturile si culmea ca nu ma puteam stapanii asa emotii aveam. Asa ca e ceva foarte normal dar numai cand esti mama simt lucru asta.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput