Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas
[
Ziki, frumos raspuns.Mai vrei ticker? iti fac eu daca vrei? da-mi PM.

Daaaa! acum iti trimit! Woow, o sa am ticker

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+
trib

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
am revenit in peisaj..am fost plecata putin intr-un week-end frumos si romantic,eu si sotul meu..am revenit aseara tarziu si abia acum m-am trezit
pup sin fug sa citesc din urma....daca am timp sa recapitulez tot

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

cate salopete groase luati?

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fox cat de groase? Eu am pregatit de bumbac, cam vreo 7 cred (ma gandesc ca fiind iarna se va usca mai greu fata de body-urile lui Robert in luna iunie)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

vas, muncesc... Octombrie va fi o luna crunta, mai ales a doua jumatate. Dar la inceputul lui noiembrie am 5 zile de concediu de odihna, pe urma o sa am 5 zile libere ca ma marit , sper sa pot s-o duc cat mai mult. In ianuarie mi-as lua CO pe 2011 si pe urma as intra in prenatal. Sper eu, dar nu stiu daca ma vor tine puterile. Bebe pare OK, sarcina pare OK, dar eu sunt cam "baba" si cam supraponderala, oricand poate aparea o problema...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata si de la noi

wawwww....ma uimiti ma fetelor .....irina , sanzy de la ora aia bantuiti ? bine nici restul nu ati fost prea departe ...eu sunt capiata daca ma trezesc la ora 6 numai sunt buna de nimik
cei drept al meu sot se trezeste la 6-30 sa plece la munka si automat ma trezesc dar nu am dau jos din pat , eu motai ...in schimb ma ia stomacul de foame si incerc sa rabd ...si apoi incepe pisoiul sa se frichine si mai dureaza ceva pana adorm la loc ...de obicei la 10 ma trezesc dar azi a fost cuc la 9..batea din picioare rau ...
si ce credeti ca mi-a venit mie in cap?? sa ii cand ´´ un elefant se legana .....´´ :))))))))))))) daca m-or auzi socrii or zice ca am luat-o razna

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Aditza uite:
Auzul sau este bine dezvoltat, iti poate auzi vocea, bataile inimii si huruitul din stomac. Reactioneaza la zgomote puternice, voci familiare si muzica. Studii numeroase indica faptul ca bebelusii prefera muzica clasica, in mod special Vivaldi. Pune-i "Anotimpurile" bebelusului tau si fii atenta la miscarile sale. Sta nemiscat in partea "adagio" si se agita in sectiunea "allegro"? Se poate sa ai un adevarat dirijor in burtica ta!

- din saptamana 24 -

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lori..cu toate ca mi se pare f ciudat stiu ca ma poate auzi si imi poate recunoaste vocea .....sarna o sa ii pun si vivaldi de curiozitate :))

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Bebe meu e lenes de vreo cateva zile, cred ca nu prea mai are spatiu si bate mai mult pe partea stanga. Sa ma vezi cum vb seara cu el sa mai dea si el niste picioare, ca el isi faca programul de sport cum are chef, in ultima vreme mai ales noaptea. Eu in schimb sunt atat de obosita incat il simt doar cand ma intorc de la baie ca pe urma iau somn

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ZIKI, vezi merge?
daca vrei sa-l numesti altfel cred ca te descurci, nu? daca nu te ajut.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput