Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

si aici e frig si intunecat
fetelor ma uitam acum in oglinda si am facut falci...
si ma mananca pielea pe sani de nu mai pot, m as scarpina intr una,desi ma dau cu crema..
pupi

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

mai, fetelor, vreau si eu ticker si nu stiu sa mi-l pun.
nu vrea una dintre voi sa intre pe contul meu ( ca nu e cont de agent CIA) si sa-mi puna si mie?

pentru ca m-am lasat de mai multe ori pagubasa, dar as vrea sa il vizionez si eu din cand in cand...

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+
trib

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

Nu cred ca merge pe site-ul asta... Am incercat si eu, in toate felurile, si nu iese.

Si acum.... Creatia mea, un botosh

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fete matinale! si [ceai] fierbinte!!! Brrr..ce vreme ..cosmar! Ploaie cu vant si 7 grade! AMR 25 zile de job!

Wow..Irina ce matinala ai fost!! Am mancat toate clatitele, da?

Bebelu multam de raspuns, e un mic problm la noi, ca viitorii nasi nu pot fi in Romania decat inainte de Paste cu 2 saptamani.

Fluturas sa-ti fie de bine infrumusetarea! Si eu am intrebat dr. de vopsit si cica "is prostii de pe net". Adica, normal, e mai sanatos pt orice par, gravid sau nu s anu fie vopsit, dar de aici la a ajunge la bebe,de a trece prin placenta e drum lung.
VSH -ul iese mereu amrit in sarcina, de aceea nici n-ar trebui facut; corpul vede sarcina ca pe un mic intrus, stiu ca e regula sarcina-VSH marit.

Cu cremele antivergeturi depinde mult de materialul clientului, dar eu stiu ca sanosan si uleiul de masline nu ajuta prea mult; eu, de ex am material prost si n-am vrut sa ajung sa am burta mamei mele (care nu a folosit, e adevarat) care e pliiiina de vergeturi. Cred ca e mai ieftin sa le previi decat sa scapi de ele.
zumzu de la palmers am si eu, cu cocoa butter ceva, nu? Am avut si la Robert doar un tub, am continuat apoi cu mustela; acum mi-am luat 2 tuburi palmers prin cineva, din Anglia-nu va zic ca 2 tuburi m-au costat 50 lei.

O zi buna sa avem!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Citat:

mai, fetelor, vreau si eu ticker si nu stiu sa mi-l pun.
nu vrea una dintre voi sa intre pe contul meu ( ca nu e cont de agent CIA) si sa-mi puna si mie?

pentru ca m-am lasat de mai multe ori pagubasa, dar as vrea sa il vizionez si eu din cand in cand...

trib

Nu cred ca merge pe site-ul asta... Am incercat si eu, in toate felurile, si nu iese.

Si acum.... Creatia mea, un botosh

19+

uau felicitari mayane...e superrrr, bravo tie

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mayane super botoshel.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Multumesc . Cred ca e cel mai simplu model.
Rabdare sa ai, doar ca mie rabdarea imi cam lipseste.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

saru'mana pt urari!
si voua va doresc acelasi lucru! sa ne vedem sanatoase cu buburuzele la termen!

acum am ajuns si eu la serviciu, mai am 7 saptamani de venit aici, nu stiu daca o sa rezist

mayane ce frumos e!!!

ce talent aveti la minunatii din astea, bravos!!

a. am uitat sa va zic ca ieri am dat in sfarsit sange pt triplu test. si cum cred ca eram cam fata-palida asa, ca acele nu sunt chiar prietenele mele, asistenta a vurt sa faca conversatie.
si ma intreaba " si? stiti ce o sa aveti?"
iar eu, "da. bebelus"

biata femeie a crezut ca fac misto de ea, dar eu eram doar in aburii spirtului

trib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
a. am uitat sa va zic ca ieri am dat in sfarsit sange pt triplu test. si cum cred ca eram cam fata-palida asa, ca acele nu sunt chiar prietenele mele, asistenta a vurt sa faca conversatie.
si ma intreaba " si? stiti ce o sa aveti?"
iar eu, "da. bebelus"

(ca-n bancuri)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimi!
Ziki, frumos raspuns.Mai vrei ticker? iti fac eu daca vrei? da-mi PM.
Irinuka, pai la ora aia sa nu aveti somn????
Mayane, tu lucrezi ? Te intreb ca ai acelasi DPN cu mine si vroiam sa stiu de cand iti iei concediu.
Eu mai am maxim 7 saptamani, imi iau peste doua saptamani una de concediu medical, ma mai relaxez si dupa aia mai rezist 5.
In schimb ma bucur ca totusi am mai scapat de delegatii, luna asta voi avea maxim una.

Parca azi imi e mai bine, Bebelu pe tine te luasera greturile pe la 20 de saptamani, asa-i ???? cat te-au tinut? la mine e a doua zi si incep sa-mi aduc aminte de primele trei luni si nu-mi prea place.....

o zi buna sa aveti!!

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

da, da, ca la nebuni!

trib

Mergi la inceput