Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 7
botosel452 spune:
Felicitari, Anna si Belle_sara!
Sa va traiasca puiutii si refacere rapida!
Valentina39+
sorana_23 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui fulguta28 Hmmm... m-am gandit ca trebuie sa-l hranesc pe Catalin ca sa aiba forte cand m-or apuca durerile facerii. Oricum, nu mai este mult pana atunci. Stii adresa, asa ca... te astept!
uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Ce noroc pe Catalin ! Sotul meu mananca numai omleta si friptura cu cartofi prajiti de vreo luna si probabil ca ramane cu acelasi meniu pana la reintregirea familiei. L-a apucat pofta de ciorba intr-un we dar a ajuns la gunoi Ce sa-i fac daca atata a invatat sa gateasca.
Am sunat la Donna, dar nu raspunde. Cum primesc ceva vesti va anunt !!
Hai Donna !!!
sorana 36+ cu Tudor
Alina_feier spune:
Felicitari, Anna si Belle_sara!
Bun venit bebe Tiberiu si bebe George!
_
Alina 40s cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
camy81 spune:
Mai fetelor mi se pare mie sau eu sunt cea mai avansata in sarcina sau voi nu v-ati schimbat semnaturile?
40+ cu si mami de ALEXIA
K.A.T. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi "la 13.45 s-a nascut Tiberiu. un bolfos brunet si frumos de 3300g" |
Felicitari Anna!
Bine ai venit pe lume bebe Tiberiu!
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui sorana_23 Am mai primit un mesaj de la Belle Sara: Azi la 10:35 s-a nascut bb George la 39 sapt, 3400 g, prin cezariana. Amandoi suntem bine ! Felicitari Belle Sara !!!! Bun venit bebe George !!!!! sorana 36+ cu Tudor |
Felicitari Belle Sara!
Bine ai venit pe lume bebe George!
_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
Pity27 spune:
kiti, nici mie nu-mi plac clovni, il inteleg pe pitic.
sorana, e tare optimist sotul tau. azi nu am reusit nici eu sa mananc, dar sa mai gatesc ceva.sa dea dumnezeu sa ai un bebel cuminte si sa nu-l inveti in brate, ca eu stau cu piticul in brate de la ora 11 si cum il pun jos cum incepe scandalul. il astept pe sot ca sa pot sa-mi fac un dush si sa ma schimb de pijamale. asa ca mancare.....alta data.
poate reuseam sa mananc daca ieseam afara, ca imi luam ceva la vreo terasa, dar cum a fost frig..... noroc ca am sticla de apa langa canapea, ca muream si de sete.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
K.A.T. spune:
Hai Donna!
_
sorana_23 spune:
citat din mesajul lui Pity27 kiti, nici mie nu-mi plac clovni, il inteleg pe pitic. sorana, e tare optimist sotul tau. azi nu am reusit nici eu sa mananc, dar sa mai gatesc ceva.sa dea dumnezeu sa ai un bebel cuminte si sa nu-l inveti in brate, ca eu stau cu piticul in brate de la ora 11 si cum il pun jos cum incepe scandalul. il astept pe sot ca sa pot sa-mi fac un dush si sa ma schimb de pijamale. asa ca mancare.....alta data. poate reuseam sa mananc daca ieseam afara, ca imi luam ceva la vreo terasa, dar cum a fost frig..... noroc ca am sticla de apa langa canapea, ca muream si de sete. aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |
e un moment bun sa il pui la gatit pe sotul tau si tu ii dai indicatii
sorana 36+ cu Tudor