Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 8
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fulguta28 Mai3, fac repede si o zeama lunga cu galafor, galactogil, fenicul, chimen si anason pt fetele care alapteaza. Iti trimit? uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
intai imi explodeaza papilele gustative si dupa aia tzitzele...tztztz
felicitari belle! da' ai luat-o inainte ca matali erai maine, nu? sa va traiasca sanatos si voios piticul alaturi de surioara lui
alecsa 3 sferturi din mamicile de aici au facut ceza. calmeaza-te ca va fi bineeeeee! si unele dintre noi chiar 2 ceza si dupa cum vezi suntem intregi, cu bebelusii in brate, sanatosi, voiosi.
HAI ALECSA!
-----
Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
sorana_23 spune:
Am vorbit acum cu Donna!
Are montata epidurala si dilatatie 5!!
Hai bebe Tudor s-o cunosti pe mami !!!
sorana 36+ cu Tudor
Alina_feier spune:
citat din mesajul lui camy81 Mai fetelor mi se pare mie sau eu sunt cea mai avansata in sarcina sau voi nu v-ati schimbat semnaturile? 40+ cu si mami de ALEXIA |
Camy esti doar cu o zi mai avansata decat mine...hai capul sus ca si eu eram terorizata saptamana trecuta ca vreau sa nasc mai repede sa nu ma apuce 40 de saptamani dar cand a zis dr ca bebelina nu e gata sa iasa m-am consolat si am zis ca mai bine sa vina ea cand vrea decat sa mi provoace dr nasterea si sa ajung la cezariana.
Oricum miercuri mergem la control si o sa vedem daca de data asta bebelina e pregatita.
_
Alina 40s cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
K.A.T. spune:
Am pus cateva poze noi incepand de aici.
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
botosel452 spune:
citat din mesajul lui K.A.T. Am pus cateva poze noi incepand de aici. _ Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T |
Superbe poze!
Am si eu o curiozitate: Tess apare, la un moment dat, in mijlocul unei perne. Este perna de alaptat sau este ceva special? Este asa de scumpica acolo....
Valentina39+
tanamera spune:
Felicitari Belle Sara!Bun venit bebe George!
Hai Donna!
37+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
camisv spune:
Felicitari Anna si Belle_Sara si bine ati venit pe lume copii frumosi. Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti.
KAT vazut fetita dulce. ce bine ca la voi este cald si puteti iesi la soare. si stai linistita ca ne uitam la poze, dar nu prea avem timp sa scriem
Camelia mamica fericita de Tudor
nastasie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
Superbe poze! Am si eu o curiozitate: Tess apare, la un moment dat, in mijlocul unei perne. Este perna de alaptat sau este ceva special? Este asa de scumpica acolo.... Valentina39+ |
exact asta vroiam si eu sa intreb.tare buna pare perna aia.
felicitari anna!!!
felicitari belle!!!
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
camisv spune:
citat din mesajul lui Pity27 kiti, nici mie nu-mi plac clovni, il inteleg pe pitic. sorana, e tare optimist sotul tau. azi nu am reusit nici eu sa mananc, dar sa mai gatesc ceva.sa dea dumnezeu sa ai un bebel cuminte si sa nu-l inveti in brate, ca eu stau cu piticul in brate de la ora 11 si cum il pun jos cum incepe scandalul. il astept pe sot ca sa pot sa-mi fac un dush si sa ma schimb de pijamale. asa ca mancare.....alta data. poate reuseam sa mananc daca ieseam afara, ca imi luam ceva la vreo terasa, dar cum a fost frig..... noroc ca am sticla de apa langa canapea, ca muream si de sete. aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |
pentru mama de Tudor. Si noua ne place in brate, dar incerc sa-mi dau seama daca are dureri de colici (si atunci il iau in brate) sau nervi(si atunci il mai las in patut sa planga). Asta-i teoria, ca practica ...
Camelia mamica fericita de Tudor
K.A.T. spune:
Valentina Cami multumesc mult!
Da, Valentina, este "Nursing Pillow".
Uite www.dotdotslittleshop.com/i_67/Bumble-Bee--Nursing-Pillow.htm" target="_blank">aici si aici ca exemplu.
Hai Donna, mai e putin!
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T