Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 6
simona24 spune:
sa cresti mare si voios, TIBERIU! 
anna, recuperare rapida! 
oare ce-o face donna noastra?
anutza, tu esti bine? ca parca nu te-am mai vazut de ceva timp... cum e cu maia acasa?
mamici, am si eu o intrebare! de fapt, cred ca sunt mai multe! ![]()
pot sa mananc dulceata de zmeura si compot de visine? ca am primit niste borcane cu de toate(printre care si castraveti murati, gogosari...
) si parca cel mai mult imi fac cu ochiul deserturile.![]()
aaa... si mai am o intrebare mai...rusinoasa...
dupa cat timp nu mai curg lohiile?
ca la mine de vreo cateva zile, nu mai curge nimic... o fi in regula? sau sa incep sa imi fac griji?
am!!!
simona cu
matei
zozela spune:
Felicitari Ana!!
La multi ani,Tiberiu!!Bine ai venit!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
tanamera spune:
Anna felicitari

!!!
Bun venit pe lume Tiberiu
!
Zozela
tu maine pleci la Bucuresti?Am inteles bine
?
37+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
fulguta28 spune:
BRAVO ANNA!
Bine ai venit pe lume, bebe TIBERIU!
HAI DONNA!
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Alecsa_L spune:
Buna fetele! Ce faceti? Eu am maine marea operatie, la 8 trebuie sa fiu la spital. Sunt paralizata de frica. A mai facut cineva de aici cezariana? 
Alecsa_L,
38+ ,
AMR 1 ZI 
fulguta28 spune:
Mai3, fac repede si o zeama lunga cu galafor, galactogil, fenicul, chimen si anason pt fetele care alapteaza.
Iti trimit?![]()
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Alecsa_L spune:

BRAVO ANNA! Sa-ti traiasca baietelul! SA FII SANATOS SI SA AI PARTE DE O VIATA PLINA DE IUBIRE TIBERIU! 

Alecsa_L,
38+ ,
AMR 1 ZI 
kiti2205 spune:
Bravo Anna, bun venit Tiberiu!!!!
De la DOnna nicio veste?
Pity - la botezul asta a venit ca un clown imbracata, ceea ce lui Vlad al meu nu prea i-a placut, ca nu stiu de ce, dar are o oarecare fobie de clowni de cand am fost la circ... Asa ca i-am explicat ca nu este clown, este o doamna colorata
. A functionat.
Oricum, daca ai f multi copilasi, poate o sa aiba nevoie de ajutor doamna Bombonica, ca astia de 3-6 ani nu stau locului 5 minute 
Oricum, distractie placuta 
Kiti,
39+ si mami de Vlad 15.05.2006
sorana_23 spune:
Am mai primit un mesaj de la Belle Sara:
Azi la 10:35 s-a nascut bb George la 39 sapt, 3400 g, prin cezariana. Amandoi suntem bine !
Felicitari Belle Sara !!!! Bun venit bebe George !!!!!
sorana
36+ cu
Tudor
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana_23 Am mai primit un mesaj de la Belle Sara: Azi la 10:35 s-a nascut bb George la 39 sapt, 3400 g, prin cezariana. Amandoi suntem bine ! Felicitari Belle Sara !!!! Bun venit bebe George !!!!! sorana 36+ cu Tudor |
Felicitari Belle_Sara!!
Bun venit George!!

Kiti,
39+ si mami de Vlad 15.05.2006