Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Pupici si de la noi,
Ne-am intors duminica acasa,abia aziam reusit sa termin de citit ...cam pe diagonala recunosc.
Felicitari tuturor mamicilor din ultimele zile si pentru bebelusii lor tot ce este mai bun pe lume.
Pentru listuta - 3,530kg,52cm,apgar 9 ,cezariana 38+
Si sa nu uitam numele......
Pe care nu-l stiam sigur nici la jumatate de zi dupa ce bebe venise deja.
Alesesem un altul,cu care parea sa fie de acord toata lumea,inclusiv Bianca
Numai ca tati,atunci cand l-a declarat a spus ca nu-i venea in minte decat cel ales de Bianca cu atatea luni in urma si pe care nu voia sa-l negocieze deloc.
Asa ca MIHAI BOGDAN.
Multumesc mult pentru incurajari,am citit tot din urma si mi-a facut bine.
Revin cu detalii,am stat prea mult pe scaun si nu ma simt prea grozav.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

May3-sunt intru-totul de-acord cu tine cu privire la tinutul in brate a bebelusului.Nu exista bebelus smecher,cum nu exista obisnuinta lor in brate ...Ca se linistesc in brate-perfect adevarat-dar asta pt ca aud bataile inimii care le sunt familiare,pt ca simt caldura corpului..
Pt fetele care au probleme cu bebelusii ce vor mult in brate,va recomand wrap-ul.Recunosc ca nu l-am folosit dar am auzit ca e foarte,foarte util si am de cand sa-mi cumpar si eu unul...http://www.wrap.ro/

alina38+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Kiti

Viovio, bine ati revenit acasa cu Mihai Bogdan! Interesanta povestioara cu numele lui bb.

Si eu am probleme cu vremea rece, mai exact cu hainele potrivite care lipsesc. Dar nici nu am de gind sa mai cumpar ceva, o sa stau si eu mai mult in casa si gata. Ar trebui sa-mi cumpar si incaltaminte... eee...

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata!

HAI EVELINE!!!

Noi am schimbat azi semnatura. Mai avem un pic si am sa-mi simt copilasul la piept.

uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Neata!

HAI EVELINE!!!

Noi am schimbat azi semnatura. Mai avem un pic si am sa-mi simt copilasul la piept.

uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Felicitari pentru semnatura!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Mercic, Mari!

Am avut ceva emotii in week-endul asta. Bine ca a trecut si ca a venit dotorita in Bucuresti. Joi o sa mergem la control si vedem care-i treaba cu domnisoara Mara.

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore.

Au trecut aproape 4 luni de cand nu am intrat pe forum.Mi-a fost foarte dor de voi.Pe cele care deja ati devenit mamici va felicit iar celor care urmeaza sa dea nastere in curand va doresc multa bafta si sa fie toti copilasii sanatosi.
Ceea ce am citit pe acest forum dealungul acelor luni minunate m-a ajutat foarte mult.
Pentru mine luna iunie a adus un cosmar in viata mea.Am primit vestea ca ,copilul nostru are o problema.Suferea de hernie diafragmatica forte grava.A trebuit sa intrerup sarcina la 6 luni.Am fost distrusa atunci si asa voi ramane toata viata mea.A trebuit sa renunt la puiutul meu.Era un baietel care semana foarte bine cu mine.L-am vazut si in mintea mea doar acea imagine a ramas.Copilasul meu care in loc sa se pregateasca sa traiasca ,a trebuit sa moara.Cel mai dur si dureros este faptul ca eu a trebuit sa semnez pentru intreruperea sarcinii.Am avut momente in care am simtit ca innebunesc,ca nu mai vreau si nu mai pot sa traiesc.Ma simt vinovata si caut explicatii la ce s-a intamplat,dar nu le gasesc.
Am avut impresia ca nimeni si nimic nu ma poate ajuta sa merg mai departe,si ca nimeni nu ma poate intelege.Asa si este.Eu traiesc aceasta drama care ma va urmari toata viata mea.
Doar va rog frumos sa ma stergeti de pe lista.Sufar atunci cand vad ca bebe meu nu va mai aparea acolo la nou nascuti.Maine ar fi trebuit sa nasc.Nu am liniste pentru ceea ce am facut.Si cred ca Dumenezeu este foarte suparat pe mine.
Eu am sa ma gandesc vesnic la voi,veti fi intotdeana prietenele mele virtale cu care am petrecut cele mai minunate luni din viata mea.Va pup

Lore, nu cred ca Dumnezeu este suparat pe tine, mai degraba tu ar trebui sa fii suparata pe el...pt. ca a lasat sa se intample aceasta tragedie. tot timpul cand se intampla ceva urat, toata lumea zice Doamne fereste si lasa, ca te ajuta Dzeu sa treci mai departe, dar nimeni nu isi pune intrebarea de ce s-a intamplat ce s-a intamplat, sau de ce ii fereste Dzeu doar pe unii si pe altii nu. Si e adevarat ca nu te intelege nimeni, decat poate acele pers. care au pierdut la randul lor pe cineva drag. Gandeste-te ca tu ai drama ta, altii o au pe a lor...din pacate vb. din experienta proprie.
Dar, fruntea sus, viata merge mai departe si trebuie sa mergi si tu!

Ramona 39+si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Viovio, frumos nume
HAI EVELINE!!!
Mai3, si eu sunt de parere ca bebelusii trebuiesc tinuti aproape de noi cat mai mult. Al meu de vrea sa stea in patut(ca acum de exemplu) nu il deranjez, dar daca incepe sa planga, merg langa el si incerc sa il calmez prin masaj usor pe spate, de nu merge, il iau in brate si incep sa vorbesc. Cand se linisteste il pun iar in patut si e ok. Pentru mine cel mai frumos moment dintre toate momentele frumoase este dimineata cand il pun langa mine si dormim amandoi, apoi cand ne trezim incepem joaca si comunicarea-fiecare pe limba lui
KAT, si eu sunt fan poze cu bebelusi si ma uit zilnic la ele. Problema e ca sunt atat de lenesa incat nu am mai facut eu poze lui bebe de cateva zile, sa imi fie rusine!!! ca am si aparat si telefon cu camera foto si nu le folosesc

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Lore, imi pare atat de rau de ce ti s-a intamplat. Suntem alaturi de tine si, daca te putem ajuta cu ceva, te rog sa ne spui. Nu este vina ta, tu ti-ai dorit foarte mult copilul, dar a fost necesar sa faci ceea ce ai facut. Nici s anu te gandesti ca Doamne-Doamne e suparat pe tine, a fost o incercare si vei vedea ca ti-a rezervat si tie ceva minunat. Descarca-te, vorbeste cuy cat mai multa lume, mai ales cu femei care au trecut prin aceeasi experienta ca si tine, vei vedea ca nu esti singura si nu trebuie sa duci singura povara asta. Suntem alaturi de tine.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Felicit cele mai proaspete mamici:

FELICITARI ANNA!!!

FELICITARI DONNA!!!

FELICITARI BELLE SARA!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput