Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Buna dimineata!

Bun venit noilor bebelusi si felicitari proaspetelor mamici!
Ce interesant s-a intimplat la Donna, a fost suficient sa-si doreasca si a 2a zi a si venit bebelusul Tudor

Anuta, am citit ca ai pus poze noi, inca nu le-am vazut, abia astept! Oricum Maia e o dulcica, chiar daca, se pare cam alintata deja. Asa e cu printesele
Lasa ca si Tudor are deja program, la 3 ore, are 1 ora de "dans" de ma innebuneste, mai ales dupa ce maninc sau noaptea
O pupam dulce pe Maiuta, iar tie iti uram multa putere si rabdare!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

Daa,e o rasfatata si o smechera. Mai ales tati o rasfata si o "cara" in brata noaptea,cand mami mai doarme jumata de ora

Ana de Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Buna dimineata si de la noi, mai spre pranz, dar nu suntem chiar atat de matinali, mai ales ca in noaptea asta a reusit bebe sa doarma 3 ore jumatate fara sa se trezeasca!!! asta dupa ce a scancit de la ora 1 juma pana pe la 3. Dupa ce a papat el putin la 3, l-am pus langa mine, ca am crezut eu ca e mai bine decat in patut, mai ales ca incepe deja sa se simta racoarea si in casa, si a dormit bebe al meu pana la 6 jumate. Iar program de papica apoi nani pana la 10 jumate! Ne-am jucat putin si acum bebe doarme iar.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Bre, eu inca astept prezicerea. AM cerut aseara sfatul Mamei Omida - ia spune - eu cand nasc

Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Citat:

Ieri m-a gasit harnicia, am calcat, am spalat am facut curat in casa. Consecintele nu au fost foarte dureroase, asta si pt ca am luat un no-spa aseara. Asa ca am dormit destul de bine, cu pauzele pt toilet care oricum nu mai sunt ceva deosebit.
Azi trebuie sa calc ce am spalat ieri si vreau sa fac niste coltunasi, plus un pilaf cu pulpite

Fetele din Moldova, spuneti-mi si mie va rog reteta de coltunasi cu brinza de oi. Merci! Am gasit eu pe net, dar nu e exact cum facea mama, mai au diverse adaosuri, ba gris, ba nu stiu ce marar sau smintina.

Pregatesti si tu cuibul?

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Nush' ce pregatesc sau daca pregatesc suficient, ca am intrat in prelungiri si cu semne foarte putine spre deloc. Astept si eu cumintica ziua potrivita, sa zicem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anna da-i suzeta daca vrei sa i-o dai ca nu se intampla nic. Bogdan a avut suzeta inca din maternitate si nu l-a oprit asta sa suga la san sau altceva. cand nu o vrea vei sti

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

fetili nu exista copii alintati la varsta asta. e un mit si o prostie. copiii vin dintr-un mediu cald, inghesuit, lichid, plin de zgomote, unde papica era asigurata la discretie, intr-un mediu rece, ostil cateodata, unde ii doare burtica, unde toata lumea face liniste ca sa nu se trezeasca , unde e cam mult spatiu in jur si e evident ca vor in brate. nu exista copil cu narav sub 1 an in ciuda tuturor babelor care sustin asta.

de ce cand sunt in burtica le cantam, le vb si cum ies ii punem in patut si daca nu stau smirna acolo ni se pare ca sunt alintati? tineti-i cat mai mult in brate! asa vor avea incredere in voi si in lumea din jur, vor sti ca sunt protejati indiferent de cat de minora e problema lor, vor creste cu o minte sanatoasa. cresteti copii. nu ii dresati

sper sa nu supar pe nimeni cu mesajul meu...

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Ai dreptate. Sa vezi ce se linisteste cand o tin in brate si vb cu ea, stie ea ca-i mami ei.

Ana de Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Citat:

Ieri m-a gasit harnicia, am calcat, am spalat am facut curat in casa. Consecintele nu au fost foarte dureroase, asta si pt ca am luat un no-spa aseara. Asa ca am dormit destul de bine, cu pauzele pt toilet care oricum nu mai sunt ceva deosebit.
Azi trebuie sa calc ce am spalat ieri si vreau sa fac niste coltunasi, plus un pilaf cu pulpite

Fetele din Moldova, spuneti-mi si mie va rog reteta de coltunasi cu brinza de oi. Merci! Am gasit eu pe net, dar nu e exact cum facea mama, mai au diverse adaosuri, ba gris, ba nu stiu ce marar sau smintina.

Pregatesti si tu cuibul?

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Nush' ce pregatesc sau daca pregatesc suficient, ca am intrat in prelungiri si cu semne foarte putine spre deloc. Astept si eu cumintica ziua potrivita, sa zicem

Pai asa sunt baietii, mai lenesi, le place la mami in burtica. Vlad a vent la 40s + 4 zile, dupa ce ma innebunisera toti ca de ce nu nasc o data. Si atunci nu am avut niciun semn inainte, nicio contractie, nimic. Acum vad ca nici zuzalina nu se grabeste, dar ma ia seara la suturi pana am contractii macar.

Tudor o sa vina de ziua lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Kitti, mai asteapta pana joi seara (daca si de data asta se nimereste, imi fac cont la banca si ,,ghicesc'' contra-cost )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Foarte frumosi toti bebelinii din fotografii. Am pus si eu poze noi!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Eveline, mult succes!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Kitti, mai asteapta pana joi seara (daca si de data asta se nimereste, imi fac cont la banca si ,,ghicesc'' contra-cost )

Joi e o zi buna, imi place si mie
Sa vedem...asteptam...

Mergi la inceput