Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Lore Iti doresc sa ai puterea de a merge mai departe, sa gasesti linistea de care ai nevoie si peste un timp sa poti zambi. Daca e sau nu Dumnezeu suparat sau vinovat, nu se stie, dar poate ca ar fi benefic sa mergi la un preot sa vorbesti cu el, sa ii spui tot ce ai pe suflet.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Am pus si noi cateva poze cu bebe.
Sper sa fi reusit.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Si io am pus o poza cu imbunatatirile aduse pe ultima suta de metri in camera Marei.

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 7 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Olivia, tare frumoasa este familia ta.

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 7 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Tin pumnii stransi pentru Zoze si Alina (sper sa nu fi gresit) pentru maine. Zoze, ai ajuns in Bucuresti? Unde esti? La Giulesti? Ai laptopul pregatit?

Multumesc mult fetelor care s-au interesat de mine si si-au facut griji pentru noi. Mari un mare
Azi dimineata am fost la maternitate, la Polizu (URAAAAAA!!! S-A DESCHIS IN SFARSIT!!! Si arata destul de bine din cate ma putu eu vedea). M-am intalnit cu doctorul meu, care e un dragut, asa m-am linistit ca voi naste cu dr. meu, cu care am nascut-o si pe clarinda si la spitalul p ecare il cunosc (cat de cat). Bebelina mea sta bine mersi la mami in burtica, la caldurica (cred si eu, pe vremea asta!): colul lung si inchis (3-4 cm). Mi-a spus sa vin sambata dimineata, dar, daca situatia se prezinta la fel, plec din nou acasa. Deci, fetelor care nu ati nascut inca, va rog sa ma primit si pe mine in clubul "disperatelor" ca bebe tot intarzie sa-si faca aparitia; nu mai indraznesc sa sun pe nimeni, ca prima reactie este: "Ai nascuT!' si eu "Nu, n-am nascut ..." La fel si cu mess-ul. In fiecare seara imi zic ca in noaptea aia voi naste si vine dimineata, vine seara ... si tot asa. Eu, care credeam ca la a doua sarcina voi naste mai repede, mai ales ca e fetita. Dar ... vorbe! Asa ca asteptam si admiram poze de bebei scumpi.

In afara de Botosel , cine mai naste la Polizu?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Felicitari Anna Ivan, Belle Sara si Donna si bun venit bebelusilor!
Sunt si eu pe aici, astept ziua de maine, dar intre timp mai am treaba...acum ma delectez cu putina contabilite
Maine dupa-masa sper sa se termine totul usor si repede si sa nu ma apuce noaptea cu nascutul. Nu stiu daca voi folosi laptop-ul in spital ca sa intru pe forum, eventual un nr. de tel sa trimit mesaj?
Tutz, nu vii si tu cu mine? daca tot mergem la aceeasi maternitate.... ce sa mai astepti pana in week-end?

Ramona 39+si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Maitreyi, sunt total de acord cu ce ai spus tu. Un copil nou-nascut nu are cum sa fie alintat, e prea mic. Mi-a spus dr neonatolg ca si daca il mananca in talpa (sa zicem) bebelusul plange. Alta modalitate de a se exprima nu are. Pentru mamici poate fi, intr-adevar obositor sa stea cu bebe in brate de cate ori simte el nevoia, pentru ca mai are si alet treburi, are nevoie de multa odihna, dar pentru copil asta si suptul la san sunt cele mai pretioase momente. Legat de ce spuneai tu de puiutul tau ca se blocheaza, se innegreste si nu mai scoate niciun sunet , asa facea si Clarinda. Intram in panica o luam in brate, o scuturam putin, aveam impresia ca nu mai respira. Dr mi-a spus ca atunci cand face asa s-o iau in brate. Recunosc, ma speriau fazele astea la maxim, nu intelegeam ce are (nici acum nu inteleg de ce se manifesta asa, dar stiam ca nu e grav).

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Clabuc, ce ma bucura vestile aduse de tine despre spital...
Slava Domnului ca am ajuns sa vedem si noi spitalul deschis...
Trebuie sa facem clubul celor care trebuie sa apeleze la mama-omida , sa ne prezica si noua pe cand se intampla evenimentul
Tu cat de dimineata vei merge la spital? Eu voi ajunge, dar la Romar, la 12.
Cum ar fi sa fim colege de spital, cand vom naste?

Valentina39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Felicitari Anna Ivan, Belle Sara si Donna si bun venit bebelusilor!
Sunt si eu pe aici, astept ziua de maine, dar intre timp mai am treaba...acum ma delectez cu putina contabilite
Maine dupa-masa sper sa se termine totul usor si repede si sa nu ma apuce noaptea cu nascutul. Nu stiu daca voi folosi laptop-ul in spital ca sa intru pe forum, eventual un nr. de tel sa trimit mesaj?
Tutz, nu vii si tu cu mine? daca tot mergem la aceeasi maternitate.... ce sa mai astepti pana in week-end?

Ramona 39+si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Ramona, iti tin pumnii starnsi sa fie maine o zi minunata pentru tine, cu bebe sanatos si nastere usoara, usoara. Sa ne dai de veste cat mai curand.

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ramona, am trimis PM cu nr de telefon

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput