Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)
Raspunsuri - Pagina 6
manucu spune:
Mi-am recuperat banii !!! A durat ceva dar acum sunt in cont . Eu am luat de pe LR.fr cateva hainutze pt bebe iar de pe kiabi.fr muuulteeeeeeeeeeeeeeee.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 34+ David-Andrei
inima25150 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manucu Eu am luat de pe LR.fr cateva hainutze pt bebe iar de pe kiabi.fr muuulteeeeeeeeeeeeeeee. mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 34+ David-Andrei |
De acord cu tine!
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
gabitaco spune:
inima25150 ce mai faci?
Ti-am lasat cateva mesaje pe mess .... la reducerile din ianuarie cred ca te necajim un picut ... sper sa ne mai ajuti.
Pupici Evei ... de la Mateea.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
inima25150 spune:
citat din mesajul lui gabitaco inima25150 ce mai faci? Ti-am lasat cateva mesaje pe mess .... la reducerile din ianuarie cred ca te necajim un picut ... sper sa ne mai ajuti. Pupici Evei ... de la Mateea. Gabriela si Mateea Ioana Povestea unui inceput de viata... |
buna, Gabi
imi pare rau pt mesajele lasate off line insa nu le-am mai gasit ;
din vina lui RV si a Evei;
pt luna ianuarie e ok fara nici o problema ;
presupun ca e pt bb al Tatianei
te pup si sper sa reusim sa vorbim pe mess cand ai timp
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
danadc spune:
Buna. Stiu ca suna ciudat, dar abia astept reducerile pe LR din ian/feb 2011. Stie cineva cand incep?
claujro spune:
Les soldes d'hiver 2011, démarrent le mercredi 12 janvier 2011 et se terminent le mardi 15 février 2011.
Si eu de-abia astept!
danadc spune:
citat din mesajul lui claujro Les soldes d'hiver 2011, démarrent le mercredi 12 janvier 2011 et se terminent le mardi 15 février 2011. Si eu de-abia astept! |
Ma tot uit!!!
Merci de raspuns... sa stiu cat cheltui acum de Craciun...
ella_74 spune:
salut si eu gasca redoutisetlor, ca n-am mai intrat de mult timp pe aici.
Nu ma laud cu nimic, in afara de multa munca si astept si eu Sarbatorile sa-mi mai trag sufletul.
nu mai retin cine intreba de taxe pe China; exista taxe vamale in functie de ce anume aduci, ca e import extracomunitar , tva in vama 24% si shipping in functie de metoda aleasa.
apropos de branduri mari, din august Gap si Oldnavy (si tot ce mai e in grupul lor) si recent Children'Splace livreaza in RO dar transportul e absolut prohibitiv; am facut o simulare si pentru o factura de 150 usd transportul cu taxe vamale si tva vine 80 usd.
La banii astia mai bine iei din Europa.
Si pana la urma shoppingul e ieftin in State numai daca locuiesti acolo ca daca tre sa le si aduci si platesti la avion suprabagaje, nu se mai justifica.
Jasmine spune:
citat din mesajul lui danadc Buna. Stiu ca suna ciudat, dar abia astept reducerile pe LR din ian/feb 2011. |
nu suna ciudat deloc,si eu abia astept momentul
inima,pazea ca venim
inima25150 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
nu suna ciudat deloc,si eu abia astept momentul inima,pazea ca venim |
Ma gasiti pe baricadeee!!!
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)