Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)
Raspunsuri - Pagina 5
Florentina G spune:
Miky, mersi mult... vai de cardul meu de acum ca si asa ma chinui sa pun la loc ce am cheltuit asta vara!
Delyutz spune:
Ce ma oftic am vazut un taior asa dragut pe LR fr si este doar 130 ron. acum nu e pe stoc si oricum, pana in perioada reducerilor sigur dispare. ce regret vremurile cand puteam face comanda oricand.
nesimtitii din ro il dau cu 260 ron
ralucis spune:
Mi-am facut acum cont pe next dar nu mi-a cerut nicaieri date despre cont, cum procedez mai departe, imi vor cere cand fac vreo comanda?
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis Mi-am facut acum cont pe next dar nu mi-a cerut nicaieri date despre cont, cum procedez mai departe, imi vor cere cand fac vreo comanda? |
Bineinteles! Pentru ca o data poti plati cu un card, altadata cu altul...
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
ralucis spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Bineinteles! Pentru ca o data poti plati cu un card, altadata cu altul... cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase) |
Mersi frumos, am inteles acum!
manucu spune:
Eu inca nu am primit banii de la dorothy :( , inca mai astept. Bine ca nu am renuntat la disputa deschisa pe paypal.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 34+ David-Andrei
lizzy spune:
dragelor, mi-am luat cizme de la LR in octombrie. de pe .fr, bineinteles am "dreptul" la 2 comenzi/an, cu livrare la... cunostinta unei cunostinte in ungaria...
cert este ca bugetul pe toamna asta a fost ultra limitat, asa ca mi-am luat numai cizme. 3 modele diferite, toate din piele (intoarsa), 3 marimi, sa fiu sigura ca minim una imi vine bine. in final, din 3 perechi imi sunt perfecte 2, adica cele cu marimea 37 si 38.
a ramas in plus pereche cu marimea 36, care e de vanzare. am dat pe ele aprox.40 de euro, nu fac afaceri din asta, mi-as dori doar sa-mi recuperez banii...
daca va intereseaza, le gasiti pe bazar, la 180 de lei, acolo e si poza lor.
va pupez!
alinam spune:
Buna, am si eu nevoie de adresa de mess a domnului care vinde pantofi si posete pe okazi, stiu ca a fost postata la un moment dat, da nu am notato atunci.
Delyutz spune:
a comandat cineva vreodata in China? Sunt curioasa cum sunt taxele, vama etc etc
Merci