Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Miky, mersi mult... vai de cardul meu de acum ca si asa ma chinui sa pun la loc ce am cheltuit asta vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Ce ma oftic am vazut un taior asa dragut pe LR fr si este doar 130 ron. acum nu e pe stoc si oricum, pana in perioada reducerilor sigur dispare. ce regret vremurile cand puteam face comanda oricand.
nesimtitii din ro il dau cu 260 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Mi-am facut acum cont pe next dar nu mi-a cerut nicaieri date despre cont, cum procedez mai departe, imi vor cere cand fac vreo comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

Mi-am facut acum cont pe next dar nu mi-a cerut nicaieri date despre cont, cum procedez mai departe, imi vor cere cand fac vreo comanda?

Bineinteles! Pentru ca o data poti plati cu un card, altadata cu altul...

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

Bineinteles! Pentru ca o data poti plati cu un card, altadata cu altul...

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)

Mersi frumos, am inteles acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Eu inca nu am primit banii de la dorothy :( , inca mai astept. Bine ca nu am renuntat la disputa deschisa pe paypal.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 34+ David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dragelor, mi-am luat cizme de la LR in octombrie. de pe .fr, bineinteles am "dreptul" la 2 comenzi/an, cu livrare la... cunostinta unei cunostinte in ungaria...
cert este ca bugetul pe toamna asta a fost ultra limitat, asa ca mi-am luat numai cizme. 3 modele diferite, toate din piele (intoarsa), 3 marimi, sa fiu sigura ca minim una imi vine bine. in final, din 3 perechi imi sunt perfecte 2, adica cele cu marimea 37 si 38.

a ramas in plus pereche cu marimea 36, care e de vanzare. am dat pe ele aprox.40 de euro, nu fac afaceri din asta, mi-as dori doar sa-mi recuperez banii...
daca va intereseaza, le gasiti pe bazar, la 180 de lei, acolo e si poza lor.

va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna, am si eu nevoie de adresa de mess a domnului care vinde pantofi si posete pe okazi, stiu ca a fost postata la un moment dat, da nu am notato atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

multumesc, am gasito!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

a comandat cineva vreodata in China? Sunt curioasa cum sunt taxele, vama etc etc

Merci

Mergi la inceput