Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)
Raspunsuri - Pagina 4
manucu spune:
Las problema asta in seama ta, ca ai experienta . Eu kiar voiam acele produse ca erau faine, sper totusi sa-mi recuperez banii .
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 31+
manucu spune:
'Neatza! Am aflat ce s-a intamplat cu coletul meu. L-au trimis prin DHL la adresa unde primesc eu posta, dar din pacate eu nu locuiesc acolo, doar imi ridic din cutia postala recipisele. Cica nu era trecut nici un nr de telefon pe colet, asa ca l-au trimis inapoi. Acum trebuie sa iau legatura cu ei sa vad cum intru din nou in posesia coletului .
Sper sa am succes.
PS: Cer scuze angajatilor postei romane pentru ca m-am gandit rau la ei .
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 31+ David-Andrei
manucu spune:
nu mai am nici un raspuns din partea celor de la dorothy ... nu stiu ce sa fac cu disputa deschisa...
miki68 spune:
Manucu, tu nu ai primit comanda! Banii trebuie sa-ti fie inapoiati. Punct. Indiferent de modul de livrare, tu trebuia sa fii avizata. Si firmele de curierat lasa avize in cutia postala sau lipite de usa de la intrare, avize ce contin un nr. de telefon la care suni si stabilesti cu curierul cand esti acasa sau locul in care sa te intalnesti cu el sa-ti inmaneze coletul (cel putin asa procedeaza Cargus). Relatia contractuala pentru livrare este intre DP si DHL. S-o descurce intre ei!
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
manucu spune:
Si eu sunt de acord cu tine, doar ca nu stiu ce pas ar trebui sa fac in paypal dupa ce am initiat disputa.
Al_Ma spune:
Da, mea culpa, nu stiu cum am calculat eu de mi s-a parut ca a expirat termenul de disputa. Pai, din cate stiu, PP intra in corespondenta cu vanzatorul si, daca acesta nu poate proba faptul ca ti-a livrat comanda (ceea ce in cazul tau inteleg ca asa e) sau nu raspunde, ti se returneaza banii.
manucu spune:
Buna dimineata,
Miki te rog da-mi un sfat. Cei de la dorothy mi-au trimis un mail pe 24.10 in care spuneau ca imi vor da banii inapoi, dar nu au precizat in cate zile. Intrebarea mea este daca trebuie sa mai fac ceva in paypal pentru ca disputa mea se termina pe 4 nov.
Multumesc.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 32+ David-Andrei
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manucu Buna dimineata, Miki te rog da-mi un sfat. Cei de la dorothy mi-au trimis un mail pe 24.10 in care spuneau ca imi vor da banii inapoi, dar nu au precizat in cate zile. Intrebarea mea este daca trebuie sa mai fac ceva in paypal pentru ca disputa mea se termina pe 4 nov. Multumesc. mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 32+ David-Andrei |
Eu nu am initiat nici o disputa pe PP pana acum, asa ca nu prea stiu ce trebuie sa mai faci. Pot doar sa presupun ca odata ce ti-au comunicat ca-ti vor returna banii (probabil coletul s-a intors la ei), o vor face. Totodata, sigur i-au notificat si pe cei de la PP ca-ti returneaza suma, asa ca nu-ti ramane decat sa astepti, zic eu. Oricum, mai intra in contul tau de PP si vezi sa nu ai pe acolo notificari noi.
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
Florentina G spune:
Salutare!
Nu am mai trecut de mult pe aici.... si iata cand intru ce surpriza placuta.... Nushu, felicitari pentru bb2 imi aduc aminte cand scriam la miresici cat iti doreai un bebe si iata ca acum ai doi, ma bucur mult pentru voi!!!
Eu vroiam sa va intreb daca ati comandat vreodata de pe pe site-ul http://www.urbanog.com am vazut ca livreaza in Romania , dar pana nu am confirmarea ca a facut cineva comanda si a primit pachetul parca nu am curaj...
Pe de alta parte am vazut ca pe facebook este o tipa "comenzi pantofi State" care face bani frumosi cu incaltaminte comandata cred ca tot de aici ca am regasit aproape toate modelele de la ea din album pe acest site....deci e foarte posibil sa livreze si sa se primeasca coletele in RO...
Si mai aveam o intrebare, aveti idee daca vreun magazin Next de afara livreaza in Ro?
Eu am facut de curand o comanda de jucarii pe amazon.co.uk si am fost foarte multumita, au venit repede si transportul nu a fost scump.
Va pup!
miki68 spune:
www.nextdirect.com/ro/en" target="_blank">Next pentru Ro
cristina d.