Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

salutare
m-am refugiat in bucatarie si l-am lasat cu dvd-ul cu povesti...ca sa nu-l mai cert...nu stiu de ce seara adoarme atat de greu, pe cand ziua nu-i ia mai mult de 15 minute, fara plans sau alte "comentarii"...si eu seara sunt obosita, ma enerveaza faptul ca tibi cum zice ca se culca cum adoarme si sforaie de zici ca el s-a trezit noaptea precedenta de 3-4 ori la copil...si imi vars nervii pe copil, il cert ca nu se culca...ma calmez, il mangai pe spate, el sta ce sta, si, cand sa zic si eu ca doarme se ridica...iar ma enervez, si iar ma calmez si tot asa..
dupa ce, intr-un final adoarme copilul si eu trag o repriza de plans si de remuscari ca l-am certat si ma rog la Dumnezeu sa ma ierte...
daca ii pun povesti si seara nu e asa tragic, doar ca nu prea am eu unde sa ma duc(stiti aglomeratia de la mine, de care sper sa scap pana la revelion ca altfel o iau razna), ca trebuie sa fie ori singur, ori cel care e cu el in camera sa doarma, ca altfel plange pana il bagi in seama...
oof, oof
Bebelusi, voi mai aveti prbleme de adormit?
bravo, Carol, baiat mare si cuminte. bafta si de maine incolo Alexu se va duce din ianuarie, sper sa mai gasim vreun loc pe vreundeva, ca nu l-am inscris nicaieri..
Bee, sa dea Dumnezeu sa fie bine totul, si asa va fi, sa ai incredere!
felicitari Nadiutei pt progrese!Alexu meu nu sta sa-i arati nimic, sa-i desenezi sau sa te joci cu palmele sau altcumva cu el..abia daca iti arata ochiul cand il intrebi si asta f rar, daca are chef.. nu vbeste nimic......mi-a cam incoltit teama de adhd...nu sta o clipa, dar o clipa...schimbatul e un chin, imbracatul numai cu cantece sau reclame, a inceput sa nu mai stea nici in scaunul de masa...Naty, mi-ai dat idee cu animalele de lipit..o sa caut si eu, poate, poate...Si eu sunt la fel cu capricornii...tata e capricorn, iar alexu e nascut pe 21 ian, in prima zi de varsator..fericirea mea...toata sarcina parca eram nebuna, nu mainteresa ce e, baiat sau fata, numai sa nu fie capricorn...fiecare cu pasaricile lui, eu pe asta am avut-o..
Naty, chiar daca ma repet, tot o sa-ti spun ca sunteti o familie foate frumoasa, fiecare in parte si toti la un loc!
Si Alexu varsa lichidele si se uita foarte atent la ele cum se intind, le mai ajuta si el cu degetelele lui..si, daca vede desertul(turta dulce sau placintica cu mere, sau ceva tot facut de mine) inainte sa termine de mestecat ultima gurita de mancare scoate repede ce avea in gurita ca sa bage desertul...
ce tare e Luca, ce am ras de "Ooooo, nooooooo!":)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara de la noi!

Mi-s cam obosita. Deh, din nou clasa muncitoare, ce sa-i faci. Noul job e deocamdata OK, 3 saptamani de training intensiv, dupa aceea om mai vedea ce va mai fi. Am colegi tare draguti iar tipa care conduce programul de training e o amica veche din vremurile in care bateam cu tati cluburile din Glasgow Munte cu munte se intalnesc, darmite om cu om. Baiul e ca programul nu e 9-5 tot timpul, va trebui ca eu si tati sa ne coordonam tare bine cu luatul/lasatul lui bebe la childminder. Daca vom putea. Daca nu, vedem ce alternative avem.

Mister e cam necajit ca nu mai sta mami cu el. Dimineata cand imi iau ramas bun se lasa cu lacrimi. Zilele astea sta tati cu el acasa (e si el in ultimele stadii de verificare inainte sa inceapa un contract nou cu NHS-ul) asa ca inca nu e full time la childminder. Baietii isi fac program de joaca, de iesit in targ sau in parc, dar jupanelul cel mic ma tot cauta de cum ajunge acasa, sau de indata ce se trezeste din somnul de dupa-masa, iar majoritatea timpului sta lipit de tati, care bietul nu prea poate sa lucreze (ca are niste proiecte de IT work care trebuie si ele terminate).

Aoleu Miere, nici nu stiu ce sa zic la o situatie din asta. Imi pare rau pentru cei care au murit si familiile lor, imi imaaginez prin ce ati trecut, ce emotii trebuie sa fi avut! Sa stii ca si noi avem aici "terrorist alert", s-a anuntat ca se pare ca dragalasii din Al-Qaida planuiesc din nou atentate in Europa deci... Ultima data cand au incercat sa detoneze o bomba in aeroport in Glasgow au incurcat-o rau, nu numai ca nu le-a iesit planul dar au si incasat-o tare de la vasniciii cetateni scotieni, dar cine stie ce se poate intampla "data viitoare"? Dar nici sa stai inchis in casa nu poti sta....Ufff...

Ella, Tuchi, bine ati revenit pe Bogdan si pe Andreea si bineinteles burticuta ! Nu mai e mult, Ella!

Crisspy, bine ca v-ati prins la timp si nu v-ati lasat pacaliti!

Carmen, vezi ca la subiectul cu Justitia Marius si Mediajust se pricep si dau raspunsuri la probleme de genul asta. Ai grija de tine, da-i incolo de aiuriti, tu si burtica sunteti mai importante decat prostiile de la servici.

Cristi, ma bucur ca ii place lui Carol la gradi, arata chiar bine acolo!!

Multa multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

a trebuit a fug la el ca plangea...l-am mangaiat pe spate si a adormit intr-un minut..
delia, si eu ii dau lui Alexu cu albastru de metil, ii pun pe un betisor de urechi, infasurat in tifon si ii dau cum pot, ca nu prea ma lasa...sa va faceti repede bine
bebelusi, abia acum am citit ca inca va chinuiti cu adormitul..:(
vai, carol merge la gardinita licurici, pai el nu e tot licurici?:) ce frumos e...si nici nu e scump...l acate zici ca fac acolo...
gata , ma bag si eu la somn ca pe la 3-4 se trezeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am vazut pozici de Naty si fetite (mai, tu esti sigura ca esti mamica, nu surioara mai mare??) si de Bogdan de Tuchi

Zodii: eu sunt (foarte) Leu, adica foc, tati e Pestisor, adica apa, iar Mister e Capricorn, adica pamant. Ce ziceti de "combinatia" noastra ?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Da Micola, inca ne chinuim cu somnul, spre deosebire de tine pe mine ma ajuta Mircea f mult, dar cu toate aste ajung la capatul puterilor cateodata si ma enervez si ue pe el, apoi sfarsesc prin a ma duce in camera sa plang ca nu sunt o mama buna, ca gresesc undeva si nu stiu unde, ca maine poimaine mai vine un bebe si atunci ce ma fac , ca oare am fost prea viteaza si de fapt nu sunt in stare si tot asa..........de maine raman singura, ce ma fac nu stiu, de fapt vine maica mea dar nu se pune....pentru ca vlad e f dependent de Mircea, dar sper sa ne descurcam

Cristi vezi ca Mircea joaca si la Alba in acelasi loc in care a jucat si anul trecut, daca te intereseaza amanunte imi zici

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark imi pare rau ca e puiul mic necajit, sper sa treaca repede supararea si sa se bucure de timpul petrecut alaturi de tati si de ceilalti copii.

Crisspy ce mai face Razvi, merge tratamentul? vezi ceva rezultate? l-ai controlat la urechiuse?
Hmmm cu alergatul, m-am urnit si eu greu de tot, acum e si vremea prielnica, pe caldurile alea mari de asta vara nu as fi putut alerga sub nici o forma. Azi l-am luat pe A. de la gradi si apoi am mers ...se distreaza, hi tree, bye bye tree, bye bye airplane, hi bird...ii merge gurita de numa.

Bafta fetelor cu somnul! Eu sunt foarte flexibila, dar in privinta somnului am tinut cu dintii de rutina si program. Adica ma refer la ora de culcare, ca de treziri am avut parte cat sa imi ajunga ....acum s-a reglat treaba si doarme foarte bine, de la 8.30 la 6 dimineata, uneori se mai trezeste la 5 si il iau in patul mare pt inca o ora de somn. Ziua doarme la gradinita de la 12-12.30 la 3 si ii pastrez acelasi program si in weekend.

Incepand de maine o sa-l puna pe olita si la gradinita, mi-au zis educatoarele ca e interesat cand ceilalti copii merg la toaleta, si vad ca si acasa cere in continuare, e super haios, isi da pantolonii jos (neaparat sa stea cu ei in vine, cred ca asa a vazut la copilasi), apoi isi da diaperul jos, isi ia o carte si se aseaza pe olita cu o expresie importanta pe fata de zici ca e cel putin vreun CEO de multinationala rasfoieste paginile la carte, se mai ridica si baga un ochi in olita de parca cloceste vreun ou de aur

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

miere nasol sa se intample asa ceva la tine in oras, altfel e cand auzi ca a fost undeva nu stiu unde, dar in apropioere...

da, e la gradinita licurici, in grupa mini-licurici. celelalte sunt fluturasi, albinute si bondari parca, dar el e licurici

bebelusi cand joaca la alba? ca l-as duce pe carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Roxana ca de obicei intra un pic, zic cate ceva la toata lumea, dar de gashca de acasa nimic...tz, tz, tz...

reeepede reeepede sa ma traga de urechi
pai uite, fac modificari la listuta ca imi tot zice lumea ca se supara pe mine...

gasca de acasa ce sa faca - turbaciuni. se calaresc unu pe altu, se bat, se mai si iubesc - Pupu a devenit nitel mai toleranta cu frate-su, il mai si iubeste intre doua pocnituri . vorbeste si cu fundu' (eu inca ma minunez de ea, este clar influenta fratelui mai mare... frate-su la varsta ei nici nu avea treaba cu vorbitul, i se parea un accesoriu complet lipsit de importanta)
mai, pisicu' stii tu, ii e bine unde ii e bine - asa matzele, profitoare.... cred ca te-a durut sufletelul dar ce sa faci.... pupicei!
Iulia, vazut de dimineata pozele noi, lasat comentarii! mi-a placut si puloverasul si rochia Carlei, zi si mie de unde sunt!
Claudia, welcome back, ce tare e Bogdan cum sta in scaun si se uita la laptop
Miere, grr, ce faza oribila!! n-am apucat sa vaz pozele zilele trecute, mai e link-ul pe undeva?
Cristi, tare dragut la gradi la voi!! ai vazut ce de-a mai mananca copchilu' antrenat cu altii?
Andra, multe imbratisari. clar Mister twister e afectat... dar se va lua cu joaca si ii va trece. succes la training!
pupici tuturor, sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere ce sperietura trebuie sa fi tras cu marul ala!
Doamne sfinte, acum am vazut cu nebunul ala!
Brrr, mi s-a zbarlit pielea pe mine.

Succes cu olita!

cristi ce bine ca nu plange! Un pentru Carol cel viteaz.

anuc eu sunt peste si la fel si tata. E o zodie foarte placuta pentru cei din jur dar pentru ei nu prea buna, tot timpul sunt framantati de diverse lucruri si niciodata impacati cu deciziile luate.

crisspy bine ca te-ai prins la timp de treaba cu Cosmote.
Merci de aprecieri.
Recunosc sincer ca tare ma bucur cand mi-o admira cineva pe Ioana.
Pe strada toata lumea sare cu "vai, ce frumoasa e a mica" si imi vine sa-i omor fiindca Ioana aude si nu zice nimic dar ce-o fi in sufletelul ei ...
Si ma enervez oricum fiindca mie mi se pare si Ioana frumoasa.

tuchi bine ai revenit!

carmen eu sunt avocat. Da PM. Dar despre indemnizatii nu stiu

micola

andra multumesc de complimente.
Si noi aceeasi combinatie (eu peste, tati leu, Nadi capricorn) doar ca mai avem si o balantuca.

La noi in casa e un circ total. Intr-una fac numai prostii, se indeamna una pe alta. Si eu care ziceam ca e prea mare diferenta ca sa se joace impreuna ... Mda, nu se joaca frumos (ma rog, uneori mai coloreaza impreuna) dar la prostii, sa te ti!
De exemplu, sambata s-au dus in dormitor si auzeam rasete, m-am dus sa vad ce fac si surpriza, se urcau pe pervazul de la geam si de acolo sareau in pat (patul e lipit de perete). Nadia se urca intai pe o perna pe care si-o pusese acolo special apoi pe calorifer apoi pe pervaz.
Dupa aceea au inceput sa umble prin toata casa intr-un cerc din ala de gimnastica ritmica, se bagasera amandoua acolo.
Apoi s-au dat peste cap prin toata casa; dupa au scris pe pereti. Si tot asa ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere si eu am tinut cu dintii de somn, de-aia sunt si asa terminata, ca ma chinui de la 9.30 sa il culc, daca nu mi-ar fi pasat de aspectul asta l-as baga la culcare la ora 12 noaptea si ar adormi repede. Tocmai asta e, ca am tinut prea mult cu dintii,....si simt ca nu mai pot

Naty ce nazdravane ai acolo langa tine....

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput