Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Hai ca v-am asediat cu mesajele, mie-mi dadea eroare si uite ca s-au trimis :(

Miere, aoleu maica!

Mami de Ioana, Filip si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Miere, voi sunteti bine?? Cred ca v-ati speriat rau...
L-au prins pe nemernic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Fetelor ce de idioti pe lumea asta

Eu am abonament la Cosmote si am intarziat 2 zile cu plata...ma suna unu acuma si-mi zice ca e de la Cosmote si ca am intarziat cu plata si cica daca nu vreau sa-mi restrictioneze abonamentul pentri 30 de zile sa confirm telefonic plata tastand un cod care continea un cod urmat de CNP-ul titularului...

Si ma apuc eu ca proasta sa tastez cand ....blink...imi dau seama ca e ceve in neregula si ii zic aluia ca nu vreau sa mai confirm plata si sa-mi opreasca telefonul

Am sunat pe urma la Cosmote sa-i intreb daca asa procedeaza si mi s-a confirmat ca e o escrocherie la mijloc...ii incarcam aluia cartela cu fro 50 de euro...imi aduc aminte ca era ceva cu 50 intre stelutze

V-am zis si voua sa stiti

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, nasol cu impuscaturile, am vazut si eu la stiri, te zguduie tare cand se intampla asa aproape!

Cristi, felicitari pentru primele doua zile reusite la gradi, sa o tineti tot asa! Faina gradinita, am vazut pozici.

Crisspy, i-auzi ce de escroci, bine ca te-ai prins la timp!

Delia, sa va faceti repede bine!

Bebelusi, ah ce mi-ar placea sa merg si eu la spectacol! Sper sa-si revina Vladut cu somnul, stiu cat e de neplacut sa nu-l poti adormi!

Dark, cum e la servici?

A venit frigul si pe-aici de vreo 3 zile, cam brusc, sper sa se mai incalzeasca. I-am cumparat si Carlei carucior de papusi, e foarte mandra http://picasaweb.google.com/idemeter00/Octombrie2010#5524236007248772514, vad ca daca are carucior isi ia rolul de mamica in serios, ii da papusii sa manance si-i scoate mucii din nas cu pompita

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara tuturor
Va mai aintiti de noi bebe Bogdan si mama lui Claudia?
Vad din nou mamici cu burtici cred ca este foarte "distractiv" sa treci din nou prin esperienta asta...Deocamdata nu am citit mare lucru asa ca u prea sunt la curent cu noutatile dar am sa intru mai des.
Va pupam si promitem sa revenim curand
Bogdan 1an si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

S-a impuscat idiotul in cap dupa ce a tras in oameni. S-a intamplat ieri. Mi-e o frica de chestiile astea, eu evit sa ma duc si in Mall sau in locurile aglomerate, cred ca e deja fobie la mine.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna seara mamici,

intru mai rar ca sunt foarte obosita. Sunt iar solicitata la munca, azi si aseara m-a cam durut si burtica, vremea e nasoala...

Sambata m-am descurcat cu Nazdravanel, a mancat, a adormit, ne-am jucat, i-am facut baie lui "beby"- l-am luat cu mine in cada, ca nu aveam cu cine sa-l las si trebuia sa ma spal al cap, si pentru ca el mereu tine dusul ii aratam pe unde sa dea cu apa, cand am ajuns la burta, i-am spus de 'beby' era incantat.
I-am explicat sa nu mai dea cu piciorusele in burtica ca o doare pe beby( ma lovea in timp ce-i schimbam pampersul)..

Roxana DPN 08.01.2011.
Mona poate exista un tratament pe care sa-l urmezi, astfel incat sa-l poti face pe bb2. Dumnezeu are grija de noi.
Miere te cred ca iti este teama... si mie mi-ar fi in locul tau.
Tuchi bine ai revenit.. Ce face baietelul? Povesteste-ne despre voi.
Felicitari noilor gravidute!

Fetele printre noi avem o avocata sau jurista sa intreb si eu ceva? A si nu am inteles prea bine cum e cu indemnizatia.. daca nasc in ianuarie si Stefan implineste 2 ani in ianuarie cand depunem actele? Ma gandesc serios sa intre tot Radu, iar eu pana pe la 6 luni sa stau in medical... apoi la servici... nu ca mi-ar fi drag, dar din cauza "crizei financiare"

Va doresc o seara buna...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Multumim frumos,speram sa atasam ceva foto cu Bogdan care sper sa va placa
Va pupam si revenim curand
Bogdan 1an si 9 luni

Poze cu puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

valeu miere ce porcarie

cristi arataf fain gradinita, mie imi place..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Seara buna,

Bine ati revenit fetelor pe forum...asteptam activitate intensa ...

Roxana ca de obicei intra un pic, zic cate ceva la toata lumea, dar de gashca de acasa nimic...tz, tz, tz...

Naty felicitari pentru Nadia vorbareata ...am vazut si pozele, superbe toate 3, dar Ioana a fost cea mai cea de data asta...este de o finete fetita ta, superba ...ma pun pe traba poate imi iese si mie o fetita

Cristi ma bucur ca ii place lui Carol la gradi...sper sa se acomodeze cat mai repede...

Oau Miere te admir ca mai ai timp si de alergat...eu si fara Razvi si tot nu "gasesc" timp de sport .

Dark cum a fost prima zi la noul loc de munca?

Delia sanatate multa la amandoi .

Bebelusi sper sa-si schimbe Vlad programul la loc sa apuci si tu sa te mai odihnesti .

Iulia am vazut-o pe Carla pianista...si cum stie ea cum face curca, foarte simpatica

Carmen eram sigura ca o sa te descurci cu Nazdravanelul in week-end...

Noi ne-am incarcat bateriile in week-end cu Razvi, am fost in vizita la nishte prieteni dragi ...super week-end . Abia astept sa treaca zilele astea sa mai dorm si eu cu Tzumpi al meu.

Aaa, in seara asta am fost sa vad pisicul...au trecut 3 saptamani de cand l-am dat...nici nu m-a recunoscut, m-a durut un pic ...insa, reactiile alergice nu au intarziat sa apara, la 10 minute dupa ce am intrat in casa la el am inceput sa stranut si sa ma manance toata fatza

Va las acum, ma bag la un HOUSE M.D.

Noapte buna

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput