Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
crisspy spune:
'Neata,
Porumbita am vazut filmuletele cu Robert...vai ce a crescut si el...imi place ca are viteza pe masinuta ...
Micola imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu somnul ...noi acum adormim singurei seara (a se citi fara sa fie leganat pe picioare ): se aseaza pe pernuta si eu il masez pe spate si adoarme in 10 min...cand e mai agitat dureaza mai mult, cam o jum de ora, dar e mult mai linistit noaptea decat inainte...adoarme intre 9 si 10 seara si dimineata se trezeste pe la 7-8...parca are ceas, mai mult de 10 ore pe noapte nu doarme, nu greseste niciodata .
Si el a devenit dificil la schimbat de pampers sau imbracat...insa la imbracat am reusit sa-l "pacalesc" cumva: la bluzita ii zic ia sa vedem iese manutza pe partea cealalta? si el foarte curios impinge manutza pe maneca si este asa de fericit cand isi vede mana iesind incat abia asteapta sa o bage si pe cealalta...la fel cu pantalonii. Cu sosetele ii pun una si il intreb care e piciorul fara soseta si mi-l arata si vrea soseta si acolo . Am transformat totul in joaca ca altfel nu merge. Acum ma gandesc la o "strategie" pentru schimbatul de pampers, da' aici e mai dificil .
Of Dark imi inchipui ce e in sufletelul lui Mister, nah s-a obisnuit cu mami a lui tot timpul in preajma... sa va acomodati amandoi repede.
Patri tu esti acum intr-o perioada mai delicata din cauza sarcinii si d'aia ai gandurile astea...relax mami si lasa lucrurile sa decurga de la sine...o sa fie bine, ai sa vezi
Asa te vreau Rox ...deci ai o mica terorista vorbareata acasa...foarte tare ...Cum ii merge lui Patrick la gradi?
Naty as vrea si eu o fetita cum e Ioana ta, asa de frumoasa si finutza...ca am deja baietoiul acasa . Si lui Razvi ii place sa sara in pat de pe lada care e langa pat. El inca nu poate sa se urce in patul din dormitorul lui ca e foarte inalt, insa se foloseste de fotoliul care e langa, se urca pe lada de la pat si de acolo tzup, sare in pat . E adevarat ca eu l-am invatat sa sara in pat si acum trag "ponoasele" dar imi e asa de drag si au si ei voie sa faca un pic de nebunii nu?
Miere mersi de intrebare ...mey nu stiu ce sa zic cu tratamentul asta, mai avem vreo 2 zile si se face o luna de cand l-am inceput...nu stiu daca e de la bilutele alea homeopate sau nu, drept este ca e mai iubaret, nu mai loveste ca inainte, a inceput asa timid sa incerce sa zica cuvinte, dar tot nu vorbeste ca ai vostri. Adica zice si el in sfarsit mama, la apa zice ata, bicicleta e tititeta (nu's de ce ii place lui cuv asta), fetita e tititza si cam atat. In schimb eu mi-am revenit la mansarda , ca de fapt eu cred ca faceam ca dracul sa fie asa negru, am avut in perioada aia impresia ca nu e OK deloc Razvi si vedeam numai aspectele negative. Insa acum m-am relaxat si am hotarat sa nu mai continuam cu tratamentul asta (este si destul de solicitant ca o jum de ora inainte si dupa nu are voie sa manance/bea nimic si e cam greau sa-i organizezi programul) si om vedea cum se mai prezinta in continuare.
Insa chiar daca nu vorbeste este extrem de expresiv si se face inteles in felul lui, danseaza, rade toata ziua, stie cum fac o gramada de animale, stie toate partile corpului, intelege foarte repede, e sociabil (am fost in week-end la Irina si dupa 10 min de acomodare radea la toata lumea) (by the way Irina m-a linistit tare mult in perioada mea neagra ).
La test de auz nu am ajuns inca ca nu am avut cum sa-l aduc la mine in timpul sapt (eu nu pot sa-mi iau multe libere si trebuie sa o aduc pe mami sa stea cu el si e tare greu)...poate mai incolo, sa vad cum evolueaza.
Vroiam sa va intreb: ai vostri merg pe varfuri? Ca de vreo sapt Razvi numai asa merge prin casa...
O zi usoara tuturor si multi
Crisspy, fericita de Razvi
bebelusi spune:
http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Vrajitorul+din+Oz
Essea de aici se cumpara bilete pentru spectacol
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
sdcristian spune:
bebelusi, vineri merge un teatru de papusi din sibiu la gradinita la carol. al lui mircea e?
bebelusi spune:
Mai nu cred, probabil e cineva particular, oficial nu merge nimeni de la teatru de la ei, ca e singurul pentru copii. Probabil ceva colegi de-ai lui. Stii cumva cu ce piesa?
Mircea joaca vineri acolo unde au jucat si data trecuta cand ne-am intalnit noi
bebelusi spune:
Mai nu cred, probabil e cineva particular, oficial nu merge nimeni de la teatru de la ei, ca e singurul pentru copii. Probabil ceva colegi de-ai lui. Stii cumva cu ce piesa?
Mircea joaca vineri acolo unde au jucat si data trecuta cand ne-am intalnit noi
miereamara spune:
Crisspy ma bucur ca e totul bine si te-ai relaxat un pic!
Si Aidan mai merge pe varfuri uneori, cred ca e doar o faza.
La fel si cu somnul Patricia, probabil e doar o faza, nu te crampona prea tare, gandeste-te ca poate mine revine la program, eu doar asa am rezistat 9 luni de zile cand s-a trezit in fiecare noapte de min 3-4-5-6 ori, imi spuneam "maine cu siguranta o sa doarma":))
De bine ce l-am laudat ieri, azi noapte s-a trezit, cred ca e somnambul, l-am gasit cu ochii inchisi in spatele unui fotoliu azi noapte, clar nu stia cum a ajuns acolo si ce face, statea sprijinit de fotoliu si dormea, l-am luat in patul mare si a dormit pana la 7.
Roxana, pozele sunt la semnatura la Baby gator.
Naty, Ioana e de o frumusete aparte, nu te mai necaji, mie imi pare asa o frumusete andaluza, bruneta cu pielea alba si ochii negri, mmmmm, sper ca fetita mea (daca va fi fetita) sa fie bruneta, sa am un blond si o bruneta :))
Mi-a intrat ideea asta in cap acum, sa avem al doilea copil, desi nu e deloc momentul potrivit, cu banii stam prost, barbatul nu vrea, cred ca trebuie sa-l imbat intr-o seara si sa gauresc prezervativele cu o zi inainte
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Crisspy ma bucur ca e totul bine si te-ai relaxat un pic! Si Aidan mai merge pe varfuri uneori, cred ca e doar o faza. De bine ce l-am laudat ieri, azi noapte s-a trezit, cred ca e somnambul, l-am gasit cu ochii inchisi in spatele unui fotoliu azi noapte, clar nu stia cum a ajuns acolo si ce face, statea sprijinit de fotoliu si dormea, l-am luat in patul mare si a dormit pana la 7. |
Miere .
Si Razvi e un pic somnambul...tot asa intr-o noapte s-a trezit mami cu el in bucatarie (mami se trezeste dimineata devreme pe la 4 sa-i gateasca ca in timpul zilei sa stea cu el) si l-a intrebat ce face acolo si Razvi nimik...in schimb a urmat-o foarte linistit in dormitor si a adormit imediat ce l-a pus in pat
Mey si viseaza exact ca mine (eu am nishte vise elaborate, ca nishte scenarii de film, rad, vorbesc, plang, ma bat in somn )...duminica dormea de pranz cu Mickey Mouse in brate si deodata se trezeste si ii cara lui Mickey vreo 3-4 pumni dupa care adoarme instant...Adi a zis ca e bucatica rupta din mine
Naty, Ioana e de o frumusete aparte, nu te mai necaji, mie imi pare asa o frumusete andaluza, bruneta cu pielea alba si ochii negri, mmmmm |
Sunt de acord in totalitate ...si eu vreau
Mi-a intrat ideea asta in cap acum, sa avem al doilea copil, desi nu e deloc momentul potrivit, cu banii stam prost, barbatul nu vrea, cred ca trebuie sa-l imbat intr-o seara si sa gauresc prezervativele cu o zi inainte |
Go for it...daca e sa ne luam asa la bani marunti nu e niciodata momentul potrivit...la mine e mai usor, Adi chiar vrea un al doilea bebe
Crisspy, fericita de Razvi
bebelusi spune:
Fetelor delectati-va daca aveti timp cu noutatile mele de toamna
http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/
Naty spune:
miere, crisspy multumesc, sunt tare dragute.
crisspy ma bucur ca te-ai mai linistit. Este foarte bine Razvi, vei vedea.
miere treci la treaba daca tu simti ca e momentul! Diferenta intre ei ar fi foarte buna dupa parerea mea. Pe Lucian il "pacalesti" tu cumva!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana