Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Cami, condoleante!
Dumnezeu sa-l ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cami condoleante, ai mare grija de voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cami condoleante. Dumnezeu sa il odihneasca! Si tie sa iti dea putere sa treci peste incercarea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Crisspy si Porumbita, voi spuneati ca dupa tratamentul homeopat si Razvi si Robert si-au imbunatatit somnul, nu? si parca Razvi si-a dat drumul si la vorba, nu? nu gasesc dr homeopat in pitesti...adica am gasit unul pe google, dar sunt multe pareri contra lui...

Mey Razvi al meu dormea bine si inainte...nu am avut probleme din punctul asta de vedere...de cand s-a mutat in patul mare (adica de aproape 1 an de zile ) nu se mai trezeste decat pentru laptic noaptea sau daca e racit sau ceva de genul asta.

Am mai zis eu de homeopate...nu stiu daca din cauza lor sau nu, Razvi e mai iubitor...la vorbe prea putin si-a dat drumul, insa am hotarat sa ma nu ma mai stresez ca il vad ca intelege tot si se face inteles prin metodele lui foarte bine.

El oricum a fost mai tofolog si la stat in fund (a stat abia la 7 luni) si la mers...pana nu a simtit ca isi poate da drumul singur nu a facut-o, dovada si faptul ca la 1 saptamana dupa ce a facut primii pasi singurel deja alerga prin casa.

Asa ca ma astept cand o incepe sa vorbeasca sa ma roage frumos sa ma dau mai incolo

Eu zic sa te relaxezi tu in primul rand si ai sa vezi ca se linisteste si Alexutu'

Patri sanatate lui Vladut

Of Cristi si-o fi dat seama Carol ca nu e de gluma cu gradi si ca acolo o sa fie in fircare zi de acum incolo...bafta multa sa se obisnuiasca repede si multa sanatate

Selene bafta si tie cu Dariuta sa inceapa sa manance...am citit perlutzele ei, e super simpatica , sa mai scrii

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami condoleante, imi pare asa de rau sa aud asta, aveti mare grija de voi

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Cami, condoleante !
Ai grija de tine...

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cami, multa putere iti doresc. condoleantele mele cele mai sincere, sa se odihneasca in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Condoleante Cami!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristi, mai dureaza:((, din experienta prietenilor (ca A. nu a plans, era si mai mic ce-i drept), unii copii nu mai plang dupa o saptamana, altii dupa mai mult timp, o sa fie bine

Ma inscriu si eu in clubul somnambulilor:)) de la 2.30 s-a trezit si pana dimineata tot intr-o foiala a tinut-o, il deranjeaza ceva, a plans, ii curge si nasul un pic...bine macar ca e vineri si maine nu merg la servici.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cami,condoleante.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput