Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 13
miereamara spune:
Cu mancatul...A. are zile si zile. La gradinita manaca tot, inclusiv chestii pe care acasa le scuipa (mazare, morcovi, pastai,broccoli carne, tuna fish). acasa, incerc sa ii dau chestii care ii plac gen cartif dulce, piure de carofi cu unt, oua fierte, omleta cu legume,orez cu legume, diverse sufleuri la cuptor, snitel, peste pane, iaurt, branzeturi, frunze de salata(e super funny cand mesteca la o frunza cinci minute). a inceput sa guste si rosii, ii plac mult strugurii (decojiti, imi ia o gramada de timp sa ii decojesc), paine, biscuiti, dimineata cereale cu fructe si lapte sau o banana...mancare gatita deloc, dar deloc, asa a fost obisnuit si la gradi si acasa, cu mancare separata(legume la steamer sau la cuptor plus inca ceva - proteina, plus un fruct ca desert). Mi se pare ca mananca mai bine de cand am rezolvat problma cu urechile si nu mai trebuie sa ia medicamente.
Acum il astept sa il aduca taica-su de la gradi si iesim in parc, i-am pregatit cina la pachet, mozarella si struguri, plus niste biscuiti si un strudel cu mere. Mai am niste peste la cuptor cu orez si legume, dar nu cred ca o sa mai aiba chef de mancare cand venim de afara.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Cu mancatul...A. are zile si zile. La gradinita manaca tot, inclusiv chestii pe care acasa le scuipa (mazare, morcovi, pastai,broccoli carne, tuna fish). acasa, incerc sa ii dau chestii care ii plac gen cartif dulce, piure de carofi cu unt, oua fierte, omleta cu legume,orez cu legume, diverse sufleuri la cuptor, snitel, peste pane, iaurt, branzeturi, frunze de salata(e super funny cand mesteca la o frunza cinci minute). a inceput sa guste si rosii, ii plac mult strugurii (decojiti, imi ia o gramada de timp sa ii decojesc), paine, biscuiti, dimineata cereale cu fructe si lapte sau o banana...mancare gatita deloc, dar deloc, asa a fost obisnuit si la gradi si acasa, cu mancare separata(legume la steamer sau la cuptor plus inca ceva - proteina, plus un fruct ca desert). Mi se pare ca mananca mai bine de cand am rezolvat problma cu urechile si nu mai trebuie sa ia medicamente. Acum il astept sa il aduca taica-su de la gradi si iesim in parc, i-am pregatit cina la pachet, mozarella si struguri, plus niste biscuiti si un strudel cu mere. Mai am niste peste la cuptor cu orez si legume, dar nu cred ca o sa mai aiba chef de mancare cand venim de afara. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Iar bagati stresul in mine cu mesaje de-astea...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
bebelusi spune:
Transmisiune directa de la Sibiu - "|Somnul lui Vlad"
S-a trezit la 00.30 cu febra, i-am dat antitermic si dupa o limbarita de 2 ore s-a culcat la ora 02.00. DS-a trezit pe la 06.30, a adormit leganat si s-a trezit la 08.30....se pare ca tot cu febra, a situsit azi noapte sec
Se pare ca azi vom dormi la 13.00, deci am reusit prima parte de reglat programul
M-au apucat de[presiile azi noapte si am plans ca tocmai cand e Mircea e plecat, am plans o ora si m-am calmat. Nu eram singura ca e maica mea la noi dar nu e acelasi lucru
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
citat din mesajul lui Naty Sounds familiar rox, nu? Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana |
si la noi si la noi, nu neaparat la ex cu baitza, dar se intampla uneori (cand sa ne imbracam sa iesim afarav - amandoi sa-i imbrac eu, cand ne jucam - fiecare sa ma joc cu el.incerc sa gasesc jocuri pt amandoi, etc..., cand zicem rugaciunea - fiecare vrea sa stau langa el... am gasit varianta sa stau pe de'a latul patului cu perna la mijloc ..astfel si ei se pun in aceeasi pozitie.uffff).
amandoi vor la mine
mameeeeeeeeeeeeee (andu imi zice asa, si dupa el si Teo)
cu mameeeeeeee
Nicium nu vreau sa descurajez fetele care's acum din nou gravidutze sau care-si mai doresc un copilash, personal iau ca amuzament, sunt momente cand imi mai ies si din fire / dar tragand o linie e minunat cu mai multi copilashi, sunt adorabili!!! Cu Andu parca am retrait experienta minunata de a-l creste pe Teo, ca intr-o bucla a timpului... in care ma mai aflu inca si din care nu mai vreau sa ies. Mi-as dori ca timpul acesta al meu sa se opreasca in loc
De dimi spre ex cand a plecat la gradi Teo i-a zis lui Andu, luandu-i obrajorii in manutze pa Andu, pa miciutzule
ma topesc si mi se umple sufletul(parca si simt ca imi creste asa ceva pozitiv in interior)
E reala problema aceasta a fratilor (din pct lor de vedere)... ca o impart pe mami, ca vor amandoi acelasi lucru de la mami.
Mereu ma gandesc si caut peste tot solutii / cum sa fac sa nu se nasca frustrari in sufletelele lor gingase si sensibile.
Consider ca pe termen lung o buna gestionare a acestei chestiuni va sta la baza relatiilor si comunicarii adevarate dintre ei ca frati.
E ratiunea pt care ma tot straduiesc ca parinte, stiu ca impreuna vor fi mai puternici si mai in siguranta in lumea asta uneori o jungla.
rabdare si iubire maxima ...asta e deviza mea
PS: Naty de la Miniblu acum vreo doi ani am luat scrablle doodle ul
va imbratisez cu drag si va doresc we placut!
noi avem party in seara asta si de maine la fel la munte inca un party (de copilashi desigur... eheheeee asta e o alta realitate a parintilor, party urile de pici sunt in top inlocuind..sper eu nu pt mult timp... iesirile noastre la spectaole, teatru, opera...
eh imi vin in minte cateva versuri dragi mie
Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri, sunt renuntarile la vis. r gyr
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
citat din mesajul lui bebelusi Transmisiune directa de la Sibiu - "|Somnul lui Vlad" S-a trezit la 00.30 cu febra, i-am dat antitermic si dupa o limbarita de 2 ore s-a culcat la ora 02.00. DS-a trezit pe la 06.30, a adormit leganat si s-a trezit la 08.30....se pare ca tot cu febra, a situsit azi noapte sec Se pare ca azi vom dormi la 13.00, deci am reusit prima parte de reglat programul M-au apucat de[presiile azi noapte si am plans ca tocmai cand e Mircea e plecat, am plans o ora si m-am calmat. Nu eram singura ca e maica mea la noi dar nu e acelasi lucru PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
off draga mea..
nu ti-am zis sa-mi dai un semnal ca sunt prin zona!?????
sa stii ca nimic nu e anormal in ceea ce ti se intampla
esti o mama buna, puternica, o persoana binecuvantata!
Asparagus am citit mesajul tau
m-am emotionat ft tare
mi-am amintit ca si noi am fost pe un drum asemanator... Sf Stelian ni l-a luminat.
caci..nu am renuntat la visul nostru de a ne implini pe pamantul asta si ca parinti
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
micola spune:
Patricia, si eu, ca si tine...am plans azi-noapte...De dimineata, normal ca nu mi se mai parea asa tragic, in schimb noaptea o iau razna de tot..(mi-am luat si ceai Nervocalm ieri..)
Aseara a adormit la 12 FIX, se trezise si el pe la 17.30, dar asta dupa ce facusem noi galagie pe langa el..(alta data mergi ca pisica in varful picioarelor si aude tot, si se trezeste imediat...). cred ca e si de la tv...am stat cu tv-ul aprins pana la 23..si cand l-am inchis a comentat el un pic, dar cand l-am mai pus sa se si culce...a inceput showl..nici in patut, nici in pat, nici in brate, nici mangaiat pe spte, nici batait de fund (se pune pe burta si eu, cu mana pe fundulet, il batai asa, ca si cum ar fi leganat, alta data nu-i trebuiau mai mult de 5 min sa adoarma asa.).. i-am pus povesti si am iesit ca iar incepusem sa ma enervez, sa plang...in 15 min am revenit ca urla f tare...pana la urma a acceptat sa-l mangai pe spate si s-a culcat..
Apoi cearta cu tibi: ca sa nu mai tin cura de slabit ca din cauza asta sunt nervoasa...Adevarul e ca parca sunt alta persoana noaptea si seara cad trece 1 ora si nu-l pot adormi...dimineata ma crucesc si eu cand imi amintesc ce tragedie am facut noaptea si cat am plans...
La 3.15 a fost in picioare...l-am mangaiat, l-am pus pe picioare..iar m-am enervat..am inceput sa bomban (in soapta)
La un moment dat am zis ca mai bine sa mor ca nu sunt in stare de copil, si ca poate i-ar fi mai bine fara mine..ca de mancat iar nu mananca, de dormit la fel...s-a trezit tibi cand m-a auzit, s-a speriat de ce auzise, a incercat si el sa-l culce pe alex, fara succes...L-am leganat incontinuu intre 3.15 si 5.40..cum il puneam in patut cum impingea in fund si se ridica in picioare.. acum mi se pare mai mult decat absurd cum am reactionat...cred ca o sa merg la farmacie sa iau un calmant homeopat, ceva ..poate ma mai calmez...
Selene, Alexu meu face EXACT cum ai povestit tu de Daria..
Nu inteleg de ce ziua adoarme asa usor la povesti, iar seara si noaptea e circ...
Cred ca o sa aduc un preot sa faca sfestania casei, ca au fost si niste certuri pe aici..intre tibi si sora..pana s-au inteles care pe care sa se despagubeasca si cu cat...ca sa nu mai stam 7 persoane in 3 camere... si eu cred ca au ramas niste energii negative pe aici...desi planuisem s-o facem dupa ce pleaca ei, adica din ianuarie..
micola spune:
Da cineva ceai de noapte Humana? o avea ceva efecte?
desi laptele seara i-l fac in ceai de tei sau "Somn linistit" si ii pun si cereale de noapte Humana....
Crisspy si Porumbita, voi spuneati ca dupa tratamentul homeopat si Razvi si Robert si-au imbunatatit somnul, nu? si parca Razvi si-a dat drumul si la vorba, nu? nu gasesc dr homeopat in pitesti...adica am gasit unul pe google, dar sunt multe pareri contra lui...
sdcristian spune:
na ca de unde in primele zile a fost ok, acuma plange cand opresc masina la gradi, astazi tragea de geaca sa nu i-o dau jos, de papuci sa si-i puna la loc, a batut-o bine pe educatoare, nu a vrut sa manance, nu a vrut sa se joace cu copiii, s-a speriat de teatrul de papusi
appoi am fost la dr ca are rosu in gat, cum am intrat se agata de mine cu disperare, nu am putut nici caciula sa i-o dau jos ca urla si se prindea de mine sa nu-l las...
miere, cat tine faza asta ca io mor dimineata cand aud cum plange??? dupa 1 minut ii trece, ca eu stau ascunsa in hol si nu plec pana plange...
si azi noapte toata noaptea a urlat, ii ies caninii de sus
cami_antonia spune:
FETELE
SUNT DISTRUSA
ASEARA INTRE 7:30 SI 8 A MURIT TATAL MEU
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA
SOTUL A PLECAT DEJA ACASA SA II AJUTE PE AI MEI
EU AM RAMAS CU FATA CA NU PREA AVEAM UNDE MERGE
SI DATA FIIND STAREA DE GRAVIDEALA
MI-A FOST FRICA
EMOTIONAL VORBIND
sa vedem acum cum vom face sa mai ajungem si la sfanta
ASPARAGUS CUM SA NU CREZI IN ASTFEL DE MINUNI?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+
crisspy spune:
Cami condoleante pentru tatal tau...imi pare asa de rau, sper sa fii tare pentru bebelinele tale si sa reusesti sa treci peste tragedie.
Dumnezeu sa-l odihneasca
Crisspy, fericita de Razvi