Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere pai l-am culcat la 15 din cauza ca se trezise la 10.00. E un cerc vicios, asta e problema, de-aia am incercat sa rup cercul asta. Va tin la curent. E 19.00 si e rupt de somn, sper sa reusesc sa il tin la o ora rezonabila.

Inainte cand se trezea la 7.30 se culca la ora 13.30 si seara la 21.30. Asta era programul initial, undeva s-a rupt, sper sa reusesc sa trec cu bine de noaptea asta....am ales si un moment prost fara mircea acasa....ca e plecat in turneu la Buc si vine sambata seara...off, sa imi tineti pumnii

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bebelusi, eu nu vreau sa te descurajez, dar parca e Daria, Vladutul tau acum...

Numai in cap n-am stat, pentru o schimbare de program, nu am reusit decat sa reduc ora de culcare de la 00 la 23. Somnul de amiaza este acum cam de 3 ore, ea se trezeste in jur de 9 dimineata si se culca de amiaza la 14, 14.30.

Cu Daria nu merge sa o trezesti tu, mai devreme, sau sa nu o lasi sa doarma la amiaza, ca te tampeste de cap pana seara, are un matzait de-l simti pe creier ca bazaitul uneltelor de dentist...

Cum zice miere, si noi am incercat sa nu o lasam sa coboare din pat, sa nu iasa din dormitor, parca eram doi soldatoi, Daria, culca-te, Daria, pune capul jos, Daria, inchide ochii, Daria, nu te da jos din pat... Si Daria o dadea intr-un urlat, de ti se lua de dat comenzi, uneori nu are rabdare nici sa te asculte daca ii canti sau povestesti... Plus ca nu mai adoarme singura, ea, care nu a avut veci probleme de-astea, plus ca acum adoarme cu povesti, ceea ce e OK, nu ne deranjeaza, dar ca sa vezi schimbarile...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bebelusi, succes, sper sa adoarma usor! Si eu zic ca si miere ca somnul de pranz e prea tarziu, cred ca ar trebui sa-l trezesti mai repede dimineata si sa il culci mai devreme la pranz. Pe Carla o culc pe la 9.30 si se trezeste intre 8 si 9, iar la 12.30 adoarme de pranz, uneori chiar mai repede.

Miere, cred ca as lua-o razna sa se trezeasca la 6, bine ca voi trebuie sa mergeti la gradi/servici si functioneaza treaba bine.

Raluca, simpatic piculinul, ce prieten bun e el cu fetele Adei! Sper sa-si remedieze pozitia spatelui cat mai repede.

Va pup, merg sa scot niste papadii din curte ca ne-au invadat iarba, desi m-am trezit cu o durere de spate si nu stiu cat rezist sa stau aplecata. Maine vreau sa plantez niste zmeura si sa pun niste ardei cu varza si gogonele la murat ca nu mai au sanse sa se coaca. Mi-e plecat barbatul in California pana duminica si nu mai trebuie sa-i fac mancare asa ca ma pot ocupa de altele cat doarme pitica.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Selene, cum mai stati cu mancatul ca tot la Daria ma gandesc cand nu mananca a mea?

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Am vazut acum doua zile o emisiune despre "food neophobia"-frica de mancare si m-am ingrozit ca ar putea si Carla sa ajunga asa. Aici e emisiunea
http://abcnews.go.com/watch/nightline/SH5584743/VD5590063/food-neophobia-the-fear-of-food

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Selene, cum mai stati cu mancatul ca tot la Daria ma gandesc cand nu mananca a mea?

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

De ieri, rau. A revenit la coaja de paine, covrigi si lapte. Si fructe. Ma iau de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor a cazut ca eroul la 20.40, va rog sa imi tineti pumnii sa doarma toata noaptea. De la 18.00 se roaga de mine sa il duc la nani, si am amanat cat am putut de mult dar adormea din picioare....de somn ce ii era nici laptele nu l-a baut.

Iulia stiu ca e tarziu 15.00, dar ce sa fac daca nu vroia mai repede....ma chinuiam de la 13.00. In fine, sper sa se fi rezolvat cu maratonul de azi. Doamne AJuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Ioi, Vladut dragul de el. Sper sa doarma toata noaptea.mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput

Bebelusi, sper ca faci si tu nani, ca nu se stie... Da' poate ai noroc si-si regleaza somnul si scapi.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor a cazut ca eroul la 20.40, va rog sa imi tineti pumnii sa doarma toata noaptea. De la 18.00 se roaga de mine sa il duc la nani, si am amanat cat am putut de mult dar adormea din picioare....de somn ce ii era nici laptele nu l-a baut.

Iulia stiu ca e tarziu 15.00, dar ce sa fac daca nu vroia mai repede....ma chinuiam de la 13.00. In fine, sper sa se fi rezolvat cu maratonul de azi. Doamne AJuta

Daria plange ca nu vrea sa se culce... Vrea sa alerge prin casa, sa citeasca, sa se uite la poze cu copii...

Mergi la inceput