Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

naty si eu m-am incalzit privind pozele
foarte frumos totul
chiar le asteptam
imi doresc si eu o astfel de croazieraaaaaaa
da cred ca abia peste 2-3 ani o voi putea realiza

eu fac bagaje
ca luni decolam catre iasi
mergem la cuvioasa paraschiva
cu antonia cu tot
abia astept sa o trec si pe ea
pe la sfintele moaste
ne-am facut rezervare la o pensiune
speram sa fie caldddddddddddd
macar inauntruuuuuuuu
daca nu si afara
ahahahahahah

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami pune o vorba buna si pentru mine, te rog, ca eu sunt nascuta in ziua de Sf Paraschiva.

Fetelor eu fac experimente, aseara Vlad s-a culcat la 00.00 bineinteles si s-a trezit dimineata la 10.00, asa ca azi nu il mai culc pe zi, poate reusesc sa ii cobor ora de somn deseara. Ce ziceti?E o idee buna??

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

bebelusi - eu nu cred ca-i cea mai buna idee. Eu le-am testat pe toate. Motanu meu are tendinta de a se culca f tarziu dintotdeauna...
1. pt ca spre seara n-o sa ai cu cine vorbi
2. nu se va culca la 12 ci la 9 dar ai toate sansele sa se trezeasca la 11 cu chef de joaca
e de preferat sa-ncerci sa-l trezesti un pic mai devreme (desi pt al meu ora 10 e dimineata tare :)) - se trezea si la 11, 12 ) si sa-l culci mai devrme la pranz. Dar asta e parerea mea. Faci cum crezi tu c-ar functiona la voi!

N-am reusit sa cetesc ninic. Asa ca ma opresc aici.
Va pupam pe toate si toti si ne gandim la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Wow, trezirea la 10-11-12...nu mai stiu cum este sa dormi asa tarziu dimineata,ultima oara cand m-am trezit mai tarziu de 8 a fost cand inca mai eram gravida al meu de mititel a fost matinal, la noi trezirea e la 5 sau cel tarziu 6.30 dimineata.
Culcarea e la 8-8.30 fara exceptie, vrea, nu vrea, mergem in dormitor, se mai intampla sa nu vrea sa adoarma, dar il legan, cantam, citim o carte...nu il las sa iasa din dormitor sub nici o forma, uneori il pun in patutul lui si eu ma intind in patul mare si dc ma vede pe mine cu ochii inchisi se mai foieste vreo juma de ora si adoarme (dar asta e cazul extrem, extrem, cand l-am leganat sa zicem o ora si nu a adormit).

Bebelusi, incearca sa il trezesti mai devreme, sa spunem 8, apoi culca-l la amiaza pe la 12 si apoi seara la cel tarziu 9 sa fiti gata cu baita, etc. Stai cu el pana adoarme, leagana-l, canta-i,...ca sa-si revina la programul obisnuit, nu e bine nici pt el sa mearga la culcare la miezul noptii.

Daca nu il culci deloc, s-ar putea sa ai surpriza sa fie super obosit seara si sa nu poata adormi din cauza asta, la noi s-a intamplat asta cand am fost in vacanta, si-a sarit somnul de amiaza si era atat de agitat seara aincat a adormit numai la miezul noptii si f f greu.

Raluca ce mai face Piculinul?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici,

Naty nu am vazut toate pozele, am vazut cateva care sunt superbe. O sa-ti trimit un PM cu ceea ce voiam sa intreb, nu e legat de indemnizatie.
Miere wow ce frig..
Cami drum bun, sa te rogi si pentru noi. Eu nu pot pleca nicaieri, de abia astept sa scap de job.

Noi suntem raciti( eu si Radu) mama ne-a somat ca daca nu ne trece pana sambata sa nu ne prinda la baiat, ca nu vrea sa raceasca... bagam supe calde si ceaiuri cu lamaie sa ne facem bine.. Radu ia si pastile eu nu...

Off, tot zic sa incep sa fac o listuta cu ce am nevoie pentru bebelina, ca timpul trece.. si o sa am nevoie de multe....
Vreau sa caut un carucior mai usor, ala pe care l-am avut la Stefan e bun, dar e tare greu, nu-l pot cobori singura pe scari( la Stefan era Radu acasa, acum el lucreaza), hainute merg si alea mai colorate de la Stefan, cosmonauti- avem de la Naty care sunt superbeeee.

In fine ne-om descurca noi, sanatosi sa fim...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna fetelor,
fiindca v-am vazut ca povestiti de Sf. Paraschiva, sa va povestesc ceva:

Noi am incercat mai bine de 3 ani sa facem un copil, cu tratamente, inseminare, monitorizari, laparoscopie, tot tacamul. Numai la FIV nu ajunsesem insa, dar aveam deja o programare de principiu.
In al 3-lea an mama a visat intr- o noapte ca la noi in casa eram eu si ii aratam ceva pe o masa. Cand s-a dus sa se uite era o superba icoana cu Sf. Paraschiva iar cand a ridicat ochii si-a dat seama ca eu eram in vis gravida.
A doua zi, dupa ce s-a sculat, mama s-a hotarat si in anul acela s-a dus la Iasi la Moastele Sfintei Paraschiva. A stat 2 zile pe un frig si o ploaie teribile la rand si i-a promis ca daca ii indeplineste dorinta de a avea un nepot/nepoata o sa-i faca un vesmant la manastire la calugari(Cami , tu cred ca stii ce zic), o sa tina post pentru tot restul vietii vinerea si cat de des si miercurea si o sa mearga in fiecare an din nou la Iasi sa-i multumeasca.
Eu cand am aflat am certat-o, ca puteau sa se imbolnaveasca, etc.
La cateva luni dupa aceea am ramas gravida. Acum, fiecare crede sau nu, eu inainte nu credeam, dar acum chiar da, cu tot sufletul meu de mamica implinita
Iar mama mea, merge in fiecare an cum a promis sa-i multumeasca, si anul asta iar, fara exceptie, ca ninge, ploua, e prezenta,cu tata cu tot, i-a dus anul trecut si vesmantul promis, si este "cea mai fericita bunica de pe planeta", ca sa o citez intocmai...iar eu, pentru ca este o mama si o bunica de exceptie, o iubesc tare, tare de tot

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Asparagus si eu imi doresc de mult sa ajung acolo mai ales ca sunt nascuta in acea zi sfanta, dar uite ca nu am reusit

Miere m-am riscat si nu a dormit, vom vedea ce va fi deseara.

Aseara de exemplu a venit mami si bineinteles ca de la 9 imi zicea "mama e tarziu, baga copilul la culcare", m-a stresat la maxim ca bineinteles ca nu ma credea ca i s-a schimbat programul si doarme la 00.00 si uite l-am bagat de la 09.30 in camera si am ajuns decat sa ies de acolo pe la 11 terminata....cu nervi ca nu am reusit. Am incercat si pe picioare, si sa ii cant , si in patut, si amandoi pe aceeasi perna si el in pat si eu jos....etc si degeaba, la ora 00.00 a adormit. Dupa amiaza dormise de la 15.30 la 17.00 nu mi se pare mult. O sa incerc si cum ati zis voi

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Nu e mult de la 15.20 la 17 dar este tarziu, normal ca nu ii mai este somn la ora 20, mai ales dc nu alearga bine pe afara si sta in casa(intelegi tu ce vreau sa iti spun, nu stiu exact cat si cum il scoti afara). Eu l-as culca la pranz in jur de 12.30 ca la maxim 3 dupa amiaza sa se trezeasca.

Astia micii la gradinita sunt in continuua miscare. Ii scot de doua ori pe zi afara, fie ploaie, fie vant (doar sa nu fie furtuna), o data de la 10 la 11 si o data de la 17 pana cand ii iau parintii, eu ajung cam pe la 17.45. Apoi mai stau cu el afara (eu sau taica-su) pana pe la 19, timp in care fie mergem la alergat cu carutul, fie in parc, fie se joaca in fata casei cu bicicleta, mingii, etc...dar se oboseste bine. Intram in casa, spalat pe maini, masa de seara si apoi poate mai sta jumatate de ora, ori se joaca, ori ii pun un filmulet (incerc sa limitez tv-ul cat pot de mult pt ca incepuse intr-o vreme sa stea numai cu ochii zgaiti in desene, de aia si incerc sa il tin afara cat pot de mult, ca sa uite...si a uitat, f rar mai cere).

Nu renunta, chiar dc ai stat aseara doua ore, in seara asta o sa stai o ora jumate, maine o ora si incet isi revine la program. Bafta multa si nervi tari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Miere
Piculinul e bine. Acu ne plimbam si noi pe la multi doctori ca sa vedem una alta. Mai exact - cand sta in fundulet isi tine spatele foarte curbat, nu sta drept ca alti copii. Se pare c-o sa trebuiasca sa facem niste kinetoterapie sa ne intarim muschii spatelui. Avem 12.2 kile cica, si 88.5 cm. Adica pare luuuuung si slaaaab. S-ar putea sa avem si-un pui de rahitism, dar vom vedea dupa analize. Nu stiu ce sa zic. Vitamine i-am dat, de mancat mananca bine si variat, io stiu.... Da' vorba soacramii: cu cin sa semene altfel ca si io si tasu am fost acelasi model cand eram mici, ca acu mi-as dori sa am cateva kile in minus. Suntem niste lipiciosi alintaciosi. Prima propozitie pe care a spus-o a fost: unde-i Daia??? (adica Daria) :)) si de-atunci toata ziua se aude: unde-i Daia/ tata/ nana (Karina)/ ica (bica cred...).
Eu ma ajit ca o cola sa rezolv 3 porcarioare ca incep munca pe 1 si parca ontra timpu-n sac. Io nu stiu cum faceti voi si cu copil si casa si servici si va mai faceti timp si de forum....
Pupici!

Mergi la inceput

Ohh, imi para rau sa aud asa vesti, sper sa fie bine totul cu Piculinul mic...trebuie sa va mutati in Florida, aveti aici soare din belsug, nu mai trebe vitamina D.

Forumul....noroc cu serviciul, acum am o perioada mai goala si ma dau pe net toata ziua:))

Mergi la inceput