Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelusi spune:
Naty deja am sunat-o pe sora mea si i-am citit tot ce ai scris, parca vad ca la fel va fi si la ei, ca nu stiu de ce dar am impresia ca ioana seamana cu stefan
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Apropos de asta. Aseara am bagat-o pe Nadia la baie. Desi ii place mult la dus, la spalatul pe cap e circ maxim. Ioana sta si ea de fiecare data cu noi. Cand am ajuns la partea cu capul Nadia s-a pus pe racnete, s-a ridicat din cadita si s-a agatat de gatul meu asa ca am clatit-o agatata de mine (va dati seama ca eram uda fleasca). In tipetele si nebunia care era nu am fost atenta la Ioana si am udat-o. Asta s-a pus si ea pe racnete si zbierau amandoua de mama focului. In fine am ajuns in camera am inceput s-o imbrac pe Nadia (in aceleasi tipete) si am trimis-o pe Ioana sa se schimbe. "NUUUU, CU MAMUUUU VREAU!" tipa ea. Dau s-o las pe Nadi cu ta-su sa merg cu Ioana incepe si aia "MAMIUUUUUUUUU"; si uita asa strigau in cor dupa mine si se agatasera fiecare de cate o mana de-a mea si trageau fiecare in cate o parte |
absolut bestial. ma racoreste cand ma gandesc ca nu numai la noi e balamuc ora de ora
Dya la multi ani fericiti!!!
Naty spune:
Sounds familiar rox, nu?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
cami_antonia spune:
naty ma delectez cu poze
din croaziera
sunteti minunati
si pozele sunt f reusite
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Sounds familiar rox, nu? |
ahahaha, sigur
chiar faza din asta am avut duminica, cand venind din parc pe la 6.30 l-am bagat pe Patrick in cada sa il spal.... ce a fost acolo... apa pana pe hol, sora-sa il spala pe spate, era uda toata ca a stropit-o.... ce hihaiala, ce distractie..
crisspy spune:
Superbe fotografiile Naty...mi-am luat pranzul la calculator "calatorind" prin Grecia ... tare frumos
Crisspy, fericita de Razvi
Naty spune:
Merci crisspy
Ma uit si eu cu drag la ele; pe frigul asta ma mai incalzesc
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
Merci cami, m-am gandit la tine cand le-am pus, stiu ca le asteptai
NOI
miereamara spune:
Am trimis copilul azi la gradinita in maneca scurta. Cand am deschis calculatorul si am vazut ce temperatura este afara, am inghetat la propriu: 9 grade celsius!! eu nu am stiut cat de frig este, ca nu am iesit afara si nu ma asteptam. Dar si taica-su cand a iesit pe usa, oare nu l-a pocnit valul de frig?? A plecat cu el asa. Noroc ca are totusi niste pantaloni de trening pe el.
e foarte inselatoare vremea aici, ziua se fac 29 de grade, dar dimineata e un frigggg.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
cami_antonia spune:
DOAMNE MIEREEEEEEE
BRRRRRRRRRRRRR
pai la noi atatea grade sunt acum
9-11 gradeeeeeeeee
si e un friggggggggg
si bate si vantul
si a si plouatttttttttt
offffffffffffff
numa afara sa nu iesi
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+