Licurici de ianuarie-februarie 2009 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cami, condoleante, sper sa gasesti puterea sa treci peste momentul greu! eu mi-am pierdut ambii parinti, iar cand a murit tatal meu, eram insarcinata cu andru. a trebuit sa ma ocup de tot , ca nu avea cine.

----------------------

in legatura cu somnul noaptea:sa va povestesc ce imi zice soacra mea:cumnata mea, cand era mica , nu adormea decat la 5 dimineata pana la 13 , ziua, incat ea tb sa isi ia mereu concediu medical, sa se poata odihni, ca i se facea rau din lipsa odihnei. a mers la medici, care au ajuns la concluzia ca asta e ritmul copilului, nu aveau ce sa ii faca.a durat povestea cam 1-2 ani. ce vreau sa va zic:se poate si mai rau

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele va multumesc pentru gandurile bune
din fericire eu il am pe sot care ma suplineste in totul
caci daca nu eram graviduta eram si eu cu el
dar imi este tare greu sa merg cu antonia
nu stiu cum ma voi descurca
ca la noi vin neamurile
offffffff
si cu frigul asta
cred ca ma voi caza pe undeva si asta e

e greu rauuuuuuu sa iti pierzi un parinte
asa e

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Micola, poate ar fi o solutie sa renuntati la Tv o perioada, in mod sigur il agita, nici eu nu as putea sa dorm cu TV-ul aprins, nu prea e sanatos pt un copil sa se uite la TV pana la ora 23. Nu puteti sa il mutati in alta parte?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Stiu ca momentul nu e unul tocmai bun,insa doresc sa-i urez lui Anna-mama,la multi ani sanatosi si fericiti si tot binele din lume!
Ana,sa fi sanatoasa,fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri.Va pupam si va imbratisam cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anna la multi ani fericiti!!!! sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anna la multi ani! sa fii fericita alaturi de familia ta si sa va creasca mare baiatul! Chair, ce mai face Vladut? nu ne-ai mai spus nimic despre el in ultimul timp!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cami condoleante. Imi pare nespus de rau.
Cuvintele sunt de prisos.
Dumnezeu sa va ajute si pe tatal tau sa-l odihneasca in pace!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

asparagus ce poveste ...

miere brr asa diferente mari de temperatura?

carmen

alinuk

bebelusi, micola sunteti niste mame extraordinare, niciodata sa nu mai spuneti ca nu sunteti.
Dar orice mama oricat de buna ar fi este un OM. Un om obosit, cu probleme, cu greutati.
Credeti ca este careva care sa nu simta ca o ia razna?
Care sa nu tipe la copil si apoi sa planga de ciuda?
Eu va inteleg perfect cu somnul.
Ioana mea s-a culcat intotdeauna tarziu, la 10,30 -11 si a dormit putin. Pana la 3 ani se scula de 6-7 ori pe noapte si uneori statea treaza si 2 ore sa se joace. Eu m-am intors la un servici foarte solicitant cand ea avea 5 luni ...
Aveam momente dese cand credeam ca voi muri de oboseala, ca nu voi putea face fata.
Dar uite ca am facut, ca a crescut, mi-am pastrat si job-ul si mi-am luat si curajul pentru bb2
Si am fost rasplatita cu un copil care se culca la 9,30 si doarme neintors pana la 6,30 - 7.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Este ziua anei azi? Ca nu o vad pe listuta ...
Daca da, LA MULTI ANI FERICITI, ANA!

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Cami, condoleante pentru pierderea ta. Dumnezeu sa-l odihneasca.mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput