Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna Dimineata poftiti la cofee cu lapte, vin rosu, capucino si un 3 in 1.

O saptamana buna sa va dea DD .

TOATE "MUTANTELE"

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
am venit la cafea, multumesc denisa
aici e frig 2-3 grade si mie imi e un somn ca as dormi si in picioare, aseara imi parea rau ca s-a dus asa repede weekendul si am vrut sa-l prelungesc asa ca am stat treaza pana tarziu.
Va pup si va urez o zi cu soare!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata!
Vin si eu alaturi de voi , la un capuchino!!
Eu sunt deja la birou, am inghetat de frig, dar ma incalzesc repede cu un ceai!
Va pup si va doresc o zi minunata!!

FVL heterozigot, 23 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!

Brrr,ce frig e!!!

Denisule multumim de cafeluta!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna dimineata
denisa multumim pt invitatia la cafea, ar fi f buna o ......cafea la starea de somnolenta pe care o am

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Buna dimineata! Vin si eu la cafea, ceai si ce-o mai fi cald.
Denisule - luai si eu "feminitate" d-asta de la tine si mi-am tras o rochita scurta-scurta pana-n fundulet si ghici ce mi-a inghetat? mama ei de feminitate la 3 grade, ca simteam cum tarasc ovarele dupa mine azi-dimineata. Decolteu n-am, ca-s aplatizata fara progesteronul ala injectabil...m-as mai injecta doar asa, sa se umfle dansele, dar ar fi deja sadism
Nimic nou la proiectul bebe, doar "coc" tratamentul lu' barbate-miu, care ma intreba azi-dimineata, daca el nu mai ia vreun napraznic? Cred ca devine dependent
Va citesc pe voi, cele cu burtici, cele in asteptarea unei burtici si atat. Peste vreo 2 saptamani sper sa apara si ciclosul meu sa dau iama in testele de ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Fetelor i-mi vine sa-mi dau una in capastazi mi-a aparut ciclonul, mi-a aparut la 20 de zile, eu cred ca nu este normal, asa ca am sa vb. cu dr. de la unguri sa vad ce-mi spune, aman din nou. Nu am un doctor bun aici la mine in localitate care sa ma lamureasca

aristicooo baba la frumusete sufera asa si noi, la dr.cu "bancuta" cine se mai duce, eu nu , fiindca sunt satula sa-si dea cu parerea.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Denisa este clar deficienta de faza lutelala daca a venit asa devreme. sunt curiasa ce valoare are progesteronul de vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

denisule - la tine nu se aplica "un ciclu bun, unul rau"? O fi asta al rau si urmeaza perioada buna...de ce s-o amani? Bagajele-s facute...cred ca daca amani te muta sotul cu tot cu sifonier, numai sa eliberezi holul! Serios acum, eu bag mana-n foc ca nu amani nimic. Stai sa-ti scrie PK si de nu mi-oi zice tu mama omida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Anna leah ti-am trimis un PM l-ai primit?

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput