Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -
Raspunsuri - Pagina 18
denisa220972 spune:
Buna Dimineata poftiti la cofee cu lapte, vin rosu, capucino si un 3 in 1.
O saptamana buna sa va dea DD .
TOATE "MUTANTELE"
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
anna_leah27 spune:
Buna dimineata,
am venit la cafea, multumesc denisa
aici e frig 2-3 grade si mie imi e un somn ca as dormi si in picioare, aseara imi parea rau ca s-a dus asa repede weekendul si am vrut sa-l prelungesc asa ca am stat treaza pana tarziu.
Va pup si va urez o zi cu soare!
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
dangabriela spune:
Buna dimineata!
Vin si eu alaturi de voi , la un capuchino!!
Eu sunt deja la birou, am inghetat de frig, dar ma incalzesc repede cu un ceai!
Va pup si va doresc o zi minunata!!
FVL heterozigot, 23 de saptamani 
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Brrr,ce frig e!!!
Denisule multumim de cafeluta!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
maria81 spune:
buna dimineata
denisa multumim pt invitatia la cafea, ar fi f buna o ......cafea la starea de somnolenta pe care o am
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
aristica spune:
Buna dimineata! Vin si eu la cafea, ceai si ce-o mai fi cald.
Denisule - luai si eu "feminitate" d-asta de la tine si mi-am tras o rochita scurta-scurta pana-n fundulet si ghici ce mi-a inghetat? mama ei de feminitate la 3 grade, ca simteam cum tarasc ovarele dupa mine azi-dimineata. Decolteu n-am, ca-s aplatizata fara progesteronul ala injectabil...m-as mai injecta doar asa, sa se umfle dansele, dar ar fi deja sadism
Nimic nou la proiectul bebe, doar "coc" tratamentul lu' barbate-miu, care ma intreba azi-dimineata, daca el nu mai ia vreun napraznic? Cred ca devine dependent![]()
Va citesc pe voi, cele cu burtici, cele in asteptarea unei burtici si atat. Peste vreo 2 saptamani sper sa apara si ciclosul meu sa dau iama in testele de ovulatie.
denisa220972 spune:
Fetelor i-mi vine sa-mi dau una in cap

astazi mi-a aparut ciclonul, mi-a aparut la 20 de zile, eu cred ca nu este normal, asa ca am sa vb. cu dr. de la unguri sa vad ce-mi spune, aman din nou. Nu am un doctor bun aici la mine in localitate care sa ma lamureasca

aristicooo baba la frumusete sufera asa si noi
, la dr.cu "bancuta" cine se mai duce, eu nu , fiindca sunt satula sa-si dea cu parerea.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
adrianaady spune:
Denisa este clar deficienta de faza lutelala daca a venit asa devreme. sunt curiasa ce valoare are progesteronul de vineri.
aristica spune:
denisule - la tine nu se aplica "un ciclu bun, unul rau"? O fi asta al rau si urmeaza perioada buna...de ce s-o amani? Bagajele-s facute...cred ca daca amani te muta sotul cu tot cu sifonier, numai sa eliberezi holul! Serios acum, eu bag mana-n foc ca nu amani nimic. Stai sa-ti scrie PK si de nu mi-oi zice tu mama omida...
sunshine4ever spune:
Anna leah ti-am trimis un PM l-ai primit?
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot