Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica Denisa nu merge la Pk, merge la o alta doctorita tot din Ungaria.
Parca problema la ea este ceva legat de serv, de aia nu poate pleca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

aristica nustiu cum o fi cu "ciclu bun si unu rau" ca la mine de doua luni ii numai rau, iulie si august a fost la 29-30 de zile, in septembrie a aparut la 22 zile CM, iar acum la 20 CM, acum mai socotiti si voi, poate nu socotesc eu bine, in septembrie a venit pe 22.09.- si astazi suntem in 11.10. cate zile sunt ca mie i-mi ies 20.
Eiii acum in legatura cu serviciu, este putin mai complicat , fiindca daca eu plec i-mi trebuie om in loc si trebuie sa anunt data plecari, macar cu cateva zile 4-5 zile, dar cine se astepta cu o
sa-mi vina cu 12 zile mai devreme, ma asteptam dupa 15 ale luni, eu asa am anuntat.
Tot la Unguri fac, dar la Szeged la doctorita Maria K. sa vorbesc cu ea sa vad ce-mi recomanda ptr. lungirea CM( duphaston ceva, nustiu)

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

adrianaady maine dimineata te anunt.

MAI FETELOR POATE SA-MI DEA DEREGLARI DE GENUL ACESTA CEAIUL DE CRETISOARA?, beau o cana - doua pe zi.
Edit: in combinatie cu codita soricelului putin

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Denisa nu stiu,sigur e o dereglare hormonala...

Fetelor,mi-a zis doamna Uscatescu,sa iau din greu Medym forte si Femibion.Dar n-am de unde sa fac rost de Medym...ala ce contine????Si mi-a zis sa iau Clexane 0,4,apoi 0,6 a 2-a zi,apoi 15 zile si apoi iar 0,6...io n-am prea inteles...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

ramonella si mie mi-a dat dr Uscatescu sa iau femibion SAU medyn forte,dar NU pe amandoua odata.Tie asa ti-a dat?Chiar sambata am discutat cu dr ginecolog si a zis ca imi recomanda sa iau femibion si nu prea ar fi deacord cu medyn forte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Hellooo dragutele,

Va pupacesc pe toate!

Denisu, parerea mea este sa lasi de-o parte naturistele inainte de FIV. Eu sunt adepta inversunata a lor dar cred ca nu se impaca bine cu alopatele. Cretisoara nu are cum sa faca sa vina cm mai devreme pt ca ea e progesteronica, bauta bine inteles dupa ovu, nu asa a la long... Despre codita soricelului nu am citit.

Aristicule hai ca a venit soarele, se mai incalzeste "feminitatea" ta!

Aditu

Ramo, una din ele, nu amandoua! Ca sunt prea multe B-uri de-odata.

Am luat la shuturi azi de numa. Dansatoare am in burta, sau fotbalista!

Felix 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ramonella, Medyn forte contine: vit B6 = 25 mg; vit B9 = 2.5 mg; vit B12 = 0.5 mg
Ti-a dat sa iei in acelasi timp si Medyn forte si Femibion?
Medyn se poate comanda online (uita-te pe prima pagina, la "Suplimente nutritive")

Mergi la inceput

oana si balanta va multumesc de raspuns.A spus asa,acum sa nu lipseasca la greu medym forte si femibion.Acuma nu stiu...poate a gresit...oricum mai iau si magne b6...2 pe zi.Homocisteina e sub limita,deci mica.Vitamina b12 e aproape de maxim.B6 n-am dozat-o.
Dar n-am inteles cu Clexanul cum e...iau unul de 0,4,apoi a 2-a zi unul de 0,6,apoi 15 zile 0,4 si dupa aia iar unul de 0,6???

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

ramonella-cu clexane nici eu nu inteleg ,dar te pot ajuta cu nr de telefon al asistentei Viorica Taru diseara cand ajung acasa.Poate suni si te lamureste ea.Vrei???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_26

ramonella-cu clexane nici eu nu inteleg ,dar te pot ajuta cu nr de telefon al asistentei Viorica Taru diseara cand ajung acasa.Poate suni si te lamureste ea.Vrei???

Da,daca poti sa mi-l dai.Poate ma lamureste,ca io-s in ceata...De aceea am scris,ca poate au mai fost fete care au primit aceesai schema.

Mergi la inceput