Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -
Raspunsuri - Pagina 19
adrianaady spune:
Aristica
Denisa nu merge la Pk, merge la o alta doctorita tot din Ungaria.
Parca problema la ea este ceva legat de serv, de aia nu poate pleca.
denisa220972 spune:
aristica nustiu cum o fi cu "ciclu bun si unu rau" ca la mine de doua luni ii numai rau
, iulie si august a fost la 29-30 de zile, in septembrie a aparut la 22 zile CM, iar acum la 20 CM, acum mai socotiti si voi, poate nu socotesc eu bine, in septembrie a venit pe 22.09.- si astazi suntem in 11.10. cate zile sunt ca mie i-mi ies 20.
Eiii acum in legatura cu serviciu, este putin mai complicat , fiindca daca eu plec i-mi trebuie om in loc si trebuie sa anunt data plecari, macar cu cateva zile 4-5 zile, dar cine se astepta cu o
sa-mi vina cu 12 zile mai devreme, ma asteptam dupa 15 ale luni, eu asa am anuntat
.
Tot la Unguri fac, dar la Szeged la doctorita Maria K. sa vorbesc cu ea sa vad ce-mi recomanda ptr. lungirea CM( duphaston ceva, nustiu)
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
adrianaady maine dimineata te anunt.
MAI FETELOR POATE SA-MI DEA DEREGLARI DE GENUL ACESTA CEAIUL DE CRETISOARA?, beau o cana - doua pe zi.
Edit: in combinatie cu codita soricelului putin
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
RAMONELLA spune:
Denisa nu stiu,sigur e o dereglare hormonala...
Fetelor,mi-a zis doamna Uscatescu,sa iau din greu Medym forte si Femibion.Dar n-am de unde sa fac rost de Medym...ala ce contine????Si mi-a zis sa iau Clexane 0,4,apoi 0,6 a 2-a zi,apoi 15 zile si apoi iar 0,6...io n-am prea inteles...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
oana_26 spune:
ramonella si mie mi-a dat dr Uscatescu sa iau femibion SAU medyn forte,dar NU pe amandoua odata.Tie asa ti-a dat?Chiar sambata am discutat cu dr ginecolog si a zis ca imi recomanda sa iau femibion si nu prea ar fi deacord cu medyn forte.
felix76 spune:
Hellooo dragutele,
Va pupacesc pe toate!
Denisu, parerea mea este sa lasi de-o parte naturistele inainte de FIV. Eu sunt adepta inversunata a lor dar cred ca nu se impaca bine cu alopatele. Cretisoara nu are cum sa faca sa vina cm mai devreme pt ca ea e progesteronica, bauta bine inteles dupa ovu, nu asa a la long... Despre codita soricelului nu am citit.
Aristicule
hai ca a venit soarele, se mai incalzeste "feminitatea" ta!
Aditu 
Ramo, una din ele, nu amandoua! Ca sunt prea multe B-uri de-odata.
Am luat la shuturi azi de numa. Dansatoare am in burta, sau fotbalista!
Felix
21 +
balanta_tm spune:
ramonella, Medyn forte contine: vit B6 = 25 mg; vit B9 = 2.5 mg; vit B12 = 0.5 mg
Ti-a dat sa iei in acelasi timp si Medyn forte si Femibion?
Medyn se poate comanda online (uita-te pe prima pagina, la "Suplimente nutritive")
RAMONELLA spune:
oana si balanta
va multumesc de raspuns.A spus asa,acum sa nu lipseasca la greu medym forte si femibion.Acuma nu stiu...poate a gresit...oricum mai iau si magne b6...2 pe zi.Homocisteina e sub limita,deci mica.Vitamina b12 e aproape de maxim.B6 n-am dozat-o.![]()
Dar n-am inteles cu Clexanul cum e...iau unul de 0,4,apoi a 2-a zi unul de 0,6,apoi 15 zile 0,4 si dupa aia iar unul de 0,6???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
oana_26 spune:
ramonella-cu clexane nici eu nu inteleg ,dar te pot ajuta cu nr de telefon al asistentei Viorica Taru diseara cand ajung acasa.Poate suni si te lamureste ea.Vrei???
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_26 ramonella-cu clexane nici eu nu inteleg ,dar te pot ajuta cu nr de telefon al asistentei Viorica Taru diseara cand ajung acasa.Poate suni si te lamureste ea.Vrei??? |
Da,daca poti sa mi-l dai.Poate ma lamureste,ca io-s in ceata...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
4+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot