Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

dangabriela nu pot sa te ajut fiindca nu am adresa email a dr. Avram , uita-te pe prima pagina ca sunt 2 telef. de la clinica unde lucreaza si poate se rezolva la telefon.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Denisa
Fetelor, va doresc un weekend frumos! Noi plecam la Bucuresti sa ne "nuntim" maine, apoi luni sunt de dimineata la prima ora la Fundeni la d-na Viorica.
Am tot citit ca se renunta la aspirina mai incolo in timpul sarcinii, dar eu ce o sa fac, ca nu iau clexane? oare o sa imi dea? of... ca azi noapte numai la asta m-am gandit, ca eu i-as cere de pe acum. Dar analizele sunt toate bune, bebe creste normal, oare sunt prea paranoica?

13+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

fetelor va pup pe toate sa aveti un week-end minunat

denisa ai dreptate noi facem doar ce putem restul tine de Doamne Doamne

ruxandra pup si un baietel frumos

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna fetelor!
eu de dimineata sunt in treburi administrative prin casa , mai mutam mobila si culmea am aranjat putin in camera menita sa fie a copilului...Macar sa arate a camera draguta si pentru anul asta ajunge asa , la anu poate o pupulam
Floaredemac distractie placuta la nunta si sa fie totul bine la analize , nu te stresa daca nu iti da clexane, daca totul evolueaza bine si asa , poate mai incolo vei primi , cand va fi cazul.
Sara imi pare rau sa aud ca esti racita, eu iti recomand vin fiert si mult usturoi si sustin ideea sa lasi calandarul,calculele si sa fie totul de la sine, asa cum o vrea Dumnezeu, nu te mai gandi ca e perioada fertila sau nu, pur si simplu sa te simti bine, sa te bucuri de fiecare clipa si o sa vina si bebe, cu siguranta.
Eu incerc sa nu ma mai stresez , sper sa reusesc.
Denisa multumim de cafea, avand in vedere ca e deja pranzul , eu iti accept paharu de vin
Si pupici tuturor mutantelor! Weekwnd placut!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria81

felix am luat acasa 2 gandacei deoarece al 3-lea s-a oprit din evolutie
Doamne ajuta sa fie bine

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

doamne ajuta sa fie lipiciosi amandoi! tin pumnii!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Hei, ce mai faceti?
VA multumesc pt.sfaturi. Cu ocazia asta, am aflat si eu ca nu e bine sa iei Nurofen raceala si gripa, daca faci tratament cu aspirina sau anticoagulante. Noroc ca am citit prospectul, inainte, si n-am luat.
Eu mi-am mai revenit putin dupa raceala asta crunta, acum am mai ramas doar cu niste crize de tuse seaca si urata. Parca sunt un magar...
Cat despre bebe, prea tarziu acum,mi-a trecut perioada de ovulatie ( cred), dar sper sa ma pun pe picioare pana diseara si sa mai salvez ceva din weekendul asta, "if you know what i mean"

Stiti cumva, dna. Uscatescu va fi la spital maine? Am o prietena care trebuie sa mearga la analize si tb. sa o gaseasca pe dansa acolo...

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sara saptamina asta nu este dna U la spital, dar pt analize se poate duce la dna Viorica.
Si ma bucur ca esti mai bine
Maria sigur vor fi cei mai lipiciosi embrioni, sa ai incredere in ei pina la capat.
Felix pup burtica de fetita frumoasa( dupa cum vezi eu sunt sigura ca va fi o fetita
Denisa sa imi spui cum iese progesteronul. Pune mana si impacheteaza ce ai mai ca peste o saptamina vei la vecini
Alla
Floardemac sper ca te-ai dantuit putin acum cit mai poti, si bafta maine la Fundeni.
Ruxandrada deci este baietel puiutul, ma bucur tare. Sanatos sa fie
Aristica
Anna,Magdutza, Simonia si toate fete dragi o zi cit mai placuta si sa speram la vreme mai calda saptamina ce vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

alla, adrianaady va multumesc din suflet
Doamne ajuta sa vina si la voi cat mai curand bebe

denisa, felix

Mergi la inceput

Salve fetelor, aparu-i si eu dupa drumurile patriei noastre, sa nu faceti ca mine "nastase patru case" ca munciti de va ia zbenga, alerg ca nebuna de colo-colo,nu am tu sambata, duminica, i-mi este dor sa stau in CASA MEA. Gata mi-am spus ofuuul.

Floricicademac petrecere placuta, si sa vii cu vesti bune de la Capitala si nu-ti fa tu probeleme dupa acum cu aspirina, daca BB este in grafic.

maria81

anna_leah27 ieri v-am dat de toate, astazi v-am taiat de la portie de tot(glumesc)

SARA_HS, alla76

adrianaady cum sa nu-ti spun cum stau cu progesteronul, nu-ti dai seama ca nu te iert cu rezultatul meu
Ma duc informez si medicul meu , i-mi pun fusta scurta , decolteu adanc si ma duc pe "bancuta" ca, tot este cald afaracred ca o sa ma conduca pana la masina sau o sa se ascunda cand ma vede
Acum serios vorbind, rezultatul la progesteron il ridic marti dimineata la prima ora, am facut si joi cum mi-a spus medicul si vineri cum am vorbit noi, sa vedem ce-o iesi.
Bagajele sunt in mijlocul sufrageriei sunt numai genti si gentisoare, sotul i-mi spune ori sa pun roate la sifonier sau sa vorbeasca cu cumnatul meu sa-mi dea duba mare. Norocul meu este ca am masina mare si innncape fooooarte mult.

Fetelor voi vedeti ca mai bat campii uneori, voi sa nu credeti tot ce bolborosec eu, tatal meu are o vorba care i-o spunea mamei mele, "Daca pana la 40 ani nu ti-a venit mintea la cap, de la 40 o pierzi si pe cea care o mai aveai" acum cred ca mi-se aplica si mie

toate "mutantele" fara exceptie

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Vedeti ca o uita-i pe felixmotanel, ea nu era in inclusa in "fara exceptie"

Mergi la inceput